Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrr baharıma aldığım şeyleri gördünüz müüüüü albümümdeeeee bakın bi zahmettttt :)
daha çokkk şey var da bir kaçını ekledimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaar
mide yanmasına süt iyi gelir mi aceeep :sinifsinif:

gelir canım eğer gelmezse soda iç bi tane

kızzz bir de 2 kilo bişey doğuyormuşşş :roflol: :roflol:
senin de maşallahın varrr yaniiiii :)

yok kızz saçmalama ben daha doktora gitmedim ama 23+1 de gittim 600 gramdı burdaki çizelgeme göre 22. haftam oluyo yani. o kadarda 2 kilo doğurmassın heralde şimdi iki kilo olmuştur bence bebişin oooyyyyy çok pis tekme yedim sağ yanımdannnnnn :tomato:

AŞKOLSUN NE SÖYLÜYON kaydirigubbakcemile
BU ARA TATLI CANIM İSTİYO ZATENdelikafadulden

DENİZ İSMİDE ÇOK GÜZEL MAŞALLAHHH SUCUMŞeniz

evet deniz ismi çok güzelllllllllllllllll :)

teşekkür ederiz kızlaaar beğendiniz oğluşumun ismini kaydirigubbakcemile5 halasıyla adaş olcak oğlum benim kaydirigubbakcemile2

kızlarrrr baharıma aldığım şeyleri gördünüz müüüüü albümümdeeeee bakın bi zahmettttt :)

adaşıma aldığın şeyleri görcem ama ben nasıl bakçam bilmoom banada sööle bende bakçam

hepsi çok güzel canımkaydirigubbakcemile5
güle güle giysin hele patiklere bayıldımboshayallersmile
ayyy bende yavaş yavaş alıyım diyorum ama kendimi frenliyorum
vitrinlere bakınca içim gidiyo sempatiksalakcinni

benimki 23 haftalıkken 641 gramdıı yok kız 2 kilo olmamıştır şimdiii ay bilmiyorum bilmiyorumkismile
bazen benim kız da çok pisss tekmeliyooo, göbüşümden çıkacakmış gibi :CüvCüv: dokununca bir sertlik hissediyorum

Baktım canım çok güzeller :) güle güle giysin inşallah

pericim metin kemal kahraman ın çok güzel bi parçası var

Deniz koydum adını Dailymotion - Metin Kemal Kahraman - Deniz Koydum Adını - Müzik Kanalı

bilir misin :lepi:

bende hamile olmak istiyorummmmm(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hey maşallahhhhh senin bebiş genç irisi olcak herhal maşallah maşallah erken gelişiyo demekki benimde bi hafta önden gidiyo gelişimi iyi çok şükür. 20 ekimde kontrolüm var çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum onu nasıl oldu acaba delikafadulden yok kız iki olmamıştır daha ben abarttım onu sırnaşık şey

gördüm idil sımdı çok güzeller güle güle gıysın mınık kızın

Canım kızkardeşimle aynı hamilesiniz o gecen gun gitmiştide doktora 1,5 kilo mu dedi
1,300 mü dedi hatrılamıyorum ama 2 kg ye yakın oluyo 29-30 haftada

zaten asıl 26-27. haftadan sonra kilo almaya başlıyoalr

nikime tıkla canım albümümde görürsün

ben de çok frenledim kendimi ama artık dayanamıyorummmmmm ucuz pahalı dinlemiyorum beğendiğim herşeyi alıyorummmm

beğendiğinize sevindimmm kızlar :)
evet ben biliyorum bu parçayııı çok severim ayrıcaaa

idil canım bebişinin kılosu gayet ıyı bence 1 kılo küsür olmustur son aylarda çok hızlı alıyorlar suanda daha az

Son düzenleme:

olumunekankayizsmile

müthiş bir şarkıdır
ne zaman dinlesem gözlerim dolar

evet hoş bi tınısı var olumunekankayizsmile

bilmemmi babası durmadan söölüyo nasıl bilmem

olumunekankayizsmile

evet hoş bi tınısı var olumunekankayizsmile

zaten ayşecim o kadar bebeği istemeyen adam tutturdu 7 aylıkken doğurabiliyomuşsun sezeryanla alsınlar çıksın artık yaa gelsin eve ev şenlensin diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bişeyde diyemiyorum sen neler yaptın zamanında diye ama görsen hergün dahada ilgili bebişiyle maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…