kızlaaar
mide yanmasına süt iyi gelir mi aceeep :sinifsinif:
kızzz bir de 2 kilo bişey doğuyormuşşş :roflol: :roflol:
senin de maşallahın varrr yaniiiii :)
AŞKOLSUN NE SÖYLÜYON kaydirigubbakcemile
BU ARA TATLI CANIM İSTİYO ZATENdelikafadulden
DENİZ İSMİDE ÇOK GÜZEL MAŞALLAHHH SUCUMŞeniz
evet deniz ismi çok güzelllllllllllllllll :)
kızlarrrr baharıma aldığım şeyleri gördünüz müüüüü albümümdeeeee bakın bi zahmettttt :)
daha çokkk şey var da bir kaçını ekledimmm
kızlarrrr baharıma aldığım şeyleri gördünüz müüüüü albümümdeeeee bakın bi zahmettttt :)
AŞKOLSUN NE SÖYLÜYON kaydirigubbakcemile
BU ARA TATLI CANIM İSTİYO ZATENdelikafadulden
gelir canım eğer gelmezse soda iç bi tane
yok kızz saçmalama ben daha doktora gitmedim ama 23+1 de gittim 600 gramdı burdaki çizelgeme göre 22. haftam oluyo yani. o kadarda 2 kilo doğurmassın heralde şimdi iki kilo olmuştur bence bebişin oooyyyyy çok pis tekme yedim sağ yanımdannnnnn :tomato:
teşekkür ederiz kızlaaar beğendiniz oğluşumun ismini kaydirigubbakcemile5 halasıyla adaş olcak oğlum benim kaydirigubbakcemile2
adaşıma aldığın şeyleri görcem ama ben nasıl bakçam bilmoom banada sööle bende bakçam
benimki 23 haftalıkken 641 gramdıı yok kız 2 kilo olmamıştır şimdiii ay bilmiyorum bilmiyorumkismile
bazen benim kız da çok pisss tekmeliyooo, göbüşümden çıkacakmış gibi :CüvCüv: dokununca bir sertlik hissediyorum
benimki 23 haftalıkken 641 gramdıı yok kız 2 kilo olmamıştır şimdiii ay bilmiyorum bilmiyorumkismile
bazen benim kız da çok pisss tekmeliyooo, göbüşümden çıkacakmış gibi :CüvCüv: dokununca bir sertlik hissediyorum
teşekkür ederiz kızlaaar beğendiniz oğluşumun ismini kaydirigubbakcemile5 halasıyla adaş olcak oğlum benim kaydirigubbakcemile2
adaşıma aldığın şeyleri görcem ama ben nasıl bakçam bilmoom banada sööle bende bakçam
hepsi çok güzel canımkaydirigubbakcemile5
güle güle giysin hele patiklere bayıldımboshayallersmile
ayyy bende yavaş yavaş alıyım diyorum ama kendimi frenliyorum
vitrinlere bakınca içim gidiyo sempatiksalakcinni
Baktım canım çok güzeller :) güle güle giysin inşallah
pericim metin kemal kahraman ın çok güzel bi parçası var
Deniz koydum adını Dailymotion - Metin Kemal Kahraman - Deniz Koydum Adını - Müzik Kanalı
bilir misin :lepi:
Deniz koydum adını Dailymotion - Metin Kemal Kahraman - Deniz Koydum Adını - Müzik Kanalı
nikime tıkla canım albümümde görürsün
ben de çok frenledim kendimi ama artık dayanamıyorummmmmm ucuz pahalı dinlemiyorum beğendiğim herşeyi alıyorummmm
beğendiğinize sevindimmm kızlar :)
evet ben biliyorum bu parçayııı çok severim ayrıcaaa
müthiş bir şarkıdır
ne zaman dinlesem gözlerim dolar
bilmemmi babası durmadan söölüyo nasıl bilmem
olumunekankayizsmile
evet hoş bi tınısı var olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?