Yavyuuuuuuuuuuuummm :teselli: ben geliyim mi yanına korurum seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile
KORU ŞEROM KORU..... :sinifsinif:
OKUYORUM CANIM OKUYORUMM..KAPIYI KİTLERKENDE BOL BOL BESMELE ÇEKİYORUMM..ah canım benim yaaa korkma oku üfle kitle kapılarını kapıları kitlerken oku ayetel kürsiyi Allah emanet et kendini
CANIM GENEL MÜDÜRLÜĞE DAHA GİTMEDİKK..BAKALIM BU HAFTA BELKİ..yavyumm bitanem kötü bir rüya görmüşsün...Allahım hayırlara çıkarsın inş..rüyalarla amel edilmez gerçi..sen duanı oku yat Allahın izniyle bişi olmaz canım...
Genel Müdrlükten bi haber geldimi canım?
bu arada doktora gitmişsin ama alttan baktırmamışsınlmaz: keşke baktırsaydın be tatlım...inş önemli bişey yoktur...
çalışmalara da 15 gün kalmış hadi bakalım aklinialirimsmile
EVET ALTTAN BAKTIRMADIMM.NAPİM HER GÖRÜNDÜĞÜM DR.BAKTI Bİ TARAFLARIMAA.. SIKILDIM ARTIKIN...PİŞMAN OLMADIMMI OLDUMM... bilmiyorumkismile
canım benim ya korkma lütfen olucak olan eşin yanındaykende olur
kendini sıkıntıya sokma ama böyle :teselli:
EVET KORKMAMAK LAZIM..KORKMAZDIMDA AMA...NEBİLİMM..
canımm benimm günaydınnn.daha önceki olaydan korktun sanırımmm onun etkisidir bu rüyaaa .allahım lorusunn senii
BİLMİYORUMKİ CANIM..RABBİM KORUSUN NE DİYİM..
DR.A GİTTİM BEN.ALTTAN BAKMAK İSTEDİ,İSTEMEDİM BEN.KARNIMDAN BAKTI SORUN GÖZÜKMÜYOR DEDİ..GÜVENİYİMMİ SENCE KARINDAN BAKILAN ULTRASONAA?? bilmiyorumkismile
Ay kızlar demin kasığımın sağ tarafına öyle korkunç bi sancı girdi ki yerimden oynayamadım :sinifsinif: bıçak saplandı sanki bilmiyorumkismile üşüttüm mü ne yaa bilmiyorumkismile
KIZZZZZ... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Öyle oldu galiba bilmiyorumkismile daha fazla dayanamadım boshayallersmile
GELİCEKSİN TABİ.SEN BİZSİZ YAPAMAZSINN..ÖZELLİKLE BENSİZ... bayanssulusmile