Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

dıger cocuk ta kız 22 bucuk yasında ama tam cadıı ...yanı ılk gordugnde parmagıyla durtmus cocugu esım soluyo..cocugun elınde foto makınası flaşlı egeyı cekmek ıstedı esımde flaşı rahatsız eder uyuyo gozlerıne de zararlı dıyebelırttı cekmesın dıye ama ınsanlar anlayıssız uzaktan cek kızım dedıler ama ne flaş ...sankı etkılemıyo uzaktan..ananesı tutturdu esıme ver kucagıma dedı..esım verdı bız zannedıyoz kendı sevcek ..cocugun ellerıne verdı mı..ama benım içim cız ediyo ...bebekde sıkıldı tabı...ee ben de ...gercekten anlayıssız bır toplumuz..

hele kayınvalıdem le kayınpederım delı edıyo benı bu konuda ya ınanırmısın lohusalıgımda delı oldum bunlar varken..ınan sahın kesıldım kımseye vermedım bebegımı.çünkü kaynanam öpmek istiyodu bende izin yok öpmek yasak falan dedım..eşimde öle müsade etmedi..şimdi hergun arıyo babası annesı öpmek yasgı kalkmadımı dıyolar ve esım hr gun bıkmadan usanmadan 6 aya kadar yasak dıyo..babası bu cumlenın ustune neyse bayramda öperız dıyo delırcem..sanki çocuk başka turlu sevılmıyo..anlatıyorum da nedenını..ama cahıllık kadar kotu bırsey yok..:sinifsinif:

senin belirtilerin benim tarif ettiklerim gibi miydi canım? bak şuanda uzanıyorum, netbook göbeğimde ve belim hafifden sizliyor. belirsizlik en kötüsü. yarın idrar testi yapsam çıkar mı ki acaba?

İyi hoş da canım benim hamilelikten şüpheleniyosun madem o netbookun göbeğinde ne işi var yaa Allah aşkına yapmayın şunu klava:

gunaydın bebegımmmolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

canım bu konuda hiç bi maruzatım yok... bilmiyorumkismile
bizde korunuyoruzz..çok gıcık kondom olayı.. :umursamaz:

bu arada nazar olayında sana diyecek oluyorum..kalıyor öyle.
face e falan koyma egeyi canım yaa..ben kendi adıma defalarca maşallah diyorum.merak etme..he bende olsam koyarım çocuğumu..arkadaşlarım görsün etsin diye ama 1-2 tane...
allah korusun..ben nazara çok inanırımm..

canım o dger kolayca degısebılır sen sabahları pekmez ıc en ıyısı hem ısınırsın...
doktoruna hiç danıştınmı canım?

anladım canım...o zaman bir kaç gün bekle istersen devamı gelmezse test yaparsın ona görede hareket edersin yerimseniben
hayırrr...akannehir
İyi hoş da canım benim hamilelikten şüpheleniyosun madem o netbookun göbeğinde ne işi var yaa Allah aşkına yapmayın şunu klava:

bence deee

ınanırmısın sırf aılem ıcın koyuyorum ...ama dun geceden sonra tum albumlerı sıldım..eyvahedigeldismilesu an sadece profıl resımlerım var...gurbette olunca mıllete bu sekılde gosterıyoz ama artık koymucam ..napayım bayramda gorsunler

canım netbook ağır değil ki yerimseniben ağır olsa hayatta koymam zaten. 500 gramm var ya yok

Kızım deli misin, ağırlığından dolayı mı diyoruz sana biz, o netbookun ne kadar radyasyon yaydığını biliyo musun sen :mymeka: bebeğe ne kadar zararlı olduğunu biliyo musun klava:

ay_she+, cerenankara, desert_rose85, gokcegokce+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
GÜNAYDIN ŞEKERCİKLERİM BENİMMMM....
NASILSINIZZZ ŞEROMDA BURDAYMIŞŞ YOKSA ARTIK HEPMİ BURDAA..:))

canım doğumdna sonra regl gördün değilmi ve kırkın cıktıgına göre 14. gün gene leke geldi
yalış anlamadım dimi ????

regl gördüğün an lohusalıgın bitmiş demektir zaten...ama doğum sonrası regl düzensilzikleri oluyor

benimde aynı senin dediğin gibi oldu ben şansa bırakmamak için doktoruma gözüktüm ve
sorun olamdıgını doğum sonrası bir kaç ay adet düzenslşziğinin normal oldugunu
söyledi bence sorun yoktur canım ben doğum yapalı nerdeyse 5 ay biticek son 2-3 aydır
düzenli reglim 1-2 gunluk gecıkmeleri saymıyorum
ama çok kafana takılırsa tabii ki doktoruna görünmek
en güzeli.....biliyosunkı doğum - kürtaj sonrası yerleşiyo bazı hastalıklar
bu dönemde sıkıntı veren bi durum için konrtolden gecmek en iyisi

ay_she+, cerenankara, desert_rose85, gokcegokce+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+

günydın canım iyi olmaya çalışıyoz canım sen nasılsın ,
evet şero burda ve artık bizimle sabhtan beride oklavası elinden düşmedizemuszemus

Eki Görüntüle 57059 kıslar bakın bakem hamiş olabilermiyim

ANAMMMM KIZZZZZ YILDIZZ HAMİŞMİSİNN..akannehir
ayyy canım ya ne kadar güzel görmüşsün cift cigiyidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tebrik ederim bebemm hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş...:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben daha hiç doktora gitmedim kendim evde baktığım testle hala.Nezaman doktora gidecem dr nereden başlıyor gidince bugün gitsem ne yapar dr bana

İviiiittttttttttttt :lepi:

selam ooooo topik ne kadar dolu bu sabah

Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile hamileymişsin çok sevindim zemuszemus Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…