valla ben ekşimeden de bel ağrısından da yatamıyorum artıkınnnn :sinifsinif: neyse oğlum sağlıklı doğsun da napayımmm zemuszemus
nagişimmmmmm hoşgeldınnn artııııı doğum gunun kutlu olsunnn opuyorumnanaktan
hoşbuldum hayatımm....opuyorumnanaktanhosgeldın canım...
HOŞBULDUKKK ŞEKERLERopuyorumnanaktan HATCEM ALLAH BİZLEREDE NASİP ETSİN ŞU ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ YAAAA:)))
hoşbulduk hatcemmmm saolasınn nasılsınnnnnn olumunekankayizsmile
canım o eksıme ıcın ılaç kullan mutlaka rennue şurup al..kullanmayınca mide borusunda kalıcı tahrıbat yapabılıyormus..o mide asidi..ben de kullandım
canım bide ben inana bilsem yarın inş kan verecem orda çıksın işe o zaman içim rahat edecekANAMMMM KIZZZZZ YILDIZZ HAMİŞMİSİNN..akannehir
ayyy canım ya ne kadar güzel görmüşsün cift cigiyidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tebrik ederim bebemm hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş...:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canımyıldız gözün aydın canım hamilesin
günaydın canımgünaydın kızlaaar zemuszemus
ohh ohhh maaşallah ne kalabalık böyle sempatiksalakcinni
iki testte birer tane silik çizgim var dua edin canlarım bende size edicem inş tahmin ettiğimiz gibidir[ı]selammm kızlarrr nasılsınızzz yıldız bişiler okudum ama çok geri gidemedim birşeyler varmışş anladıgım kadarıyla hadi hayırlısı canımmm allahım sağlıklı bebişler versin....
şerooo hoşgeldinn kısssssss[/ı]
amin canım artık kabullenmeye başladım galiba bu sefer olduyoğunluktan dolayı geçmişi okuyamıyorum ama yıldız hamilemiş sanırım:lepi:
çok çok sevindim canım allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
ee güzelim senden iyisi olurmu görmüşsün cift cizgiyide deymeyin keyfine..kaydirigubbakcemile2
şeronunda bizimle olmasına sevindim..opuyorumnanaktan
o zaman yeniden aramıza hoşgeldinn özlemiştik seniii.Şeniz
hoşbuldum ayşemmmmmŞeniz
günaydın canım hoşgeldinn.opuyorumnanaktan.evet bugün cok kalabalık sanırsam şero geldiği için..
hoşgelldin mervecimmm..opuyorumnanaktan
sanırsam cift cizgiyi görmiş bizim kızz..:lepi:
inşallah canım tez zamnda darısı sizeHOŞBULDUKKK ŞEKERLERopuyorumnanaktan HATCEM ALLAH BİZLEREDE NASİP ETSİN ŞU ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ YAAAA:)))
bende iyiyim canım hatta bomba gibiyim..guclubacismile
dün gece ilk açılışı yaptık vatana millete hayırlı olsun.sırnaşık şeysırnaşık şey
canım bu kadar net cıktığına göre kandada cıkar..aklinialirimsmilecanım bide ben inana bilsem yarın inş kan verecem orda çıksın işe o zaman içim rahat edecek
hayırlısı olsun canımm allahım gönlüne göre nasip etsin inş.:Saruboceq:ben yarın test yapıcam artık bıgun daha geçsin bakalım((((((
tamam ayşem kolay gelsinn..ben işlerimi kolaylayımda döneyimm kızlarr :))
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo zemuszemus
hadı baklaımmm maşallahhhhh Şeniz
vereliniortakhoşbuldum hayatımm....opuyorumnanaktan
okuduğum kadarıyla baya streslisin.eyvahedigeldismile.bence öpme konusunda haklısın senden yanayım..lmaz:
aminn canım inş...:sinifsinif:
allahım cok büyük zamanı geldiğinde hepimize nasip edcek inş.:Saruboceq::Saruboceq:
offfff bu çok fena bşey cıdden 4-5 gundur başladı.dr umu arayıp sorucam hemen ne kullanabıleceğimııı
bu aradaa öpme konusunda haklısınnnn hele benı neler beklıo acaba benm eşımın ailesi sulalesı opme hastası şapşap hemdeeeakannehir neyse hele o zamanlar gelsın bakalım ne olcakkk zemuszemus
şerommmmm döndümmü sen aramızaaaaaaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Slm Kızlarr.... :)
Bugün bahsettiğim gibi bir doktora daha gideceğim;yarın dakendi doktoruma.
Dananın kuyruğu sanırım bu akşam kopar yaa.
Sizler nasılsınız?
canım bu kadar net cıktığına göre kandada cıkar..aklinialirimsmile
inş. hayırlısıyla rabbim kucağıanalamayı nasip eder..:Saruboceq:
stres yapma herşey yolundadır canım.olumunekankayizsmile.
hayırlısı olsun canımm allahım gönlüne göre nasip etsin inş.:Saruboceq:
tamam ayşem kolay gelsinn..
ivett şekerimm benim koçiş bayıldı bu jele daha hoş oluyomuş böyle diyo..:kedi::kedi:
inş. canım allahım bunu vesile eder..:Saruboceq:
Sizler nasılsınız?
canım bu kadar net cıktığına göre kandada cıkar..aklinialirimsmile
inş. hayırlısıyla rabbim kucağıanalamayı nasip eder..:Saruboceq:
stres yapma herşey yolundadır canım.olumunekankayizsmile.
hayırlısı olsun canımm allahım gönlüne göre nasip etsin inş.:Saruboceq:
tamam ayşem kolay gelsinn..
ivett şekerimm benim koçiş bayıldı bu jele daha hoş oluyomuş böyle diyo..:kedi::kedi:
inş. canım allahım bunu vesile eder..:Saruboceq:
vereliniortak
ay o zaman allah sabır vkafamçokkarıştıersın
canım sper dostu bir jel adı preseed..canım bu ne jeli ?ne işe yarıyo ismi ne?olumunekankayizsmile
hımmm baksennnnnnnnnnnnn :lepi: hadı bakalımmmm
amınn ınş. tez zamanda bebişinı kucağına alırsın hayatımmmm olumunekankayizsmile
Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?