hoşbulduk canım..test yapmışsın hayırlısı olsun hadi bakalım
kız bunalımdayım diye bırının adı yazıyodu asagıda...ben de kopyala yapıştır yaptım ondan yanilaelaelaelaelaebu arada hoşgeldın gecmıs olsun ben de üşüyom acayıp tek nedenı kansızlık ben de öleyim bebekte gaz yaptıgı ıcın kan ılacı da ıcmıyorumkafamçokkarıştı
hoşbulduk
hoşbulduk şekerim
sana da:1hug:
inşallah canım hamişsin eşlerimiz etkileniyo, bilmiyorum canım tek kafamı kurcalayan testin güvenilirliğigünaydınn kızlarrrrr kanı verdm geldimm yarın alıcam sonucu ama akşam 6 gibi felan nete koyarlarr sonucuuu inşallahh hayal kırıklığına uğramammmmmmm özellikle benim kociş çok heves yaptı yaaaaaa:gitme:
yıldızcımmm testlerini gördüm cnmm bence var görünüyooo olmazsa neden çıksın kii bence hemen betaya baktır cnmm inşallahh vardırrrrrrrr bebikn gelmiştir sanaaaşerocumm sonunda dönmüşsün aramıza cnmm hoşgeldinn sefa geldinnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile
günaydın canım darısı bizlere inş o mercimek nohut olacak sonra patates sonra kavun sonra karpus sonrada bebek olacak kocamangünaydınlar kızlarrrr bebeişimi gördüm bugün ultrasında gerçi mercimek kadar bi karartı idi ama olsun yaaaa::):) heyecnlandım 5 hafta 3 günlükmüş bugün:)
kızlar bişey sorcam. adetime 2 gün var. şimdi lavobadan geliyorum, peçeteyle silerken çoook açık kahve renginde bir akıntı geldi. devamı gelmedi.... yerleşme falan mı bu? yoksa adetim belirtisi mi ? böyle bişey yaşayıpda hamile kalan varmı aranızda? iyice allak bullak oldum ben artık
aaa tinkerim gaz dedinde aklıma geldi şimdi..haftasonu bi arkadaşdaydık onunda 2 yaşında oğlu var canım...ilk aylarda o da çok sıkıntı çekmiş bu gaz probleminden colinox diye bir ilaç ismi söledi o kadar iyi gelmişki bebegin gaz probleminden kurtulmuş...
italyadan ithal ediliyormuş sanırım...doktoru tavsiye etmiş onada...bilgin olsun diye şettim:)
TİNKER günaydınn canımmm...
günaydınn kızlarrrrr kanı verdm geldimm yarın alıcam sonucu ama akşam 6 gibi felan nete koyarlarr sonucuuu inşallahh hayal kırıklığına uğramammmmmmm özellikle benim kociş çok heves yaptı yaaaaaa:gitme:
yıldızcımmm testlerini gördüm cnmm bence var görünüyooo olmazsa neden çıksın kii bence hemen betaya baktır cnmm inşallahh vardırrrrrrrr bebikn gelmiştir sanaaaşerocumm sonunda dönmüşsün aramıza cnmm hoşgeldinn sefa geldinnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile
günaydınlar kızlarrrr bebeişimi gördüm bugün ultrasında gerçi mercimek kadar bi karartı idi ama olsun yaaaa::):) heyecnlandım 5 hafta 3 günlükmüş bugün:)
ah canım ah benim iş yerim yerleşim yeri dışında ve serviste yok öle istediğim zaman yarın izin alıp yaptırırsam onada şükredecem
he valla üç gün kıs ne dört günü herüfün tabi dayanamaz hayırlısı canım benim olduysa herkesinki olur hem umutsuzdum hem eşimdede bendede sorun vardı
kızlar bişey sorcam. adetime 2 gün var. şimdi lavobadan geliyorum, peçeteyle silerken çoook açık kahve renginde bir akıntı geldi. devamı gelmedi.... yerleşme falan mı bu? yoksa adetim belirtisi mi ? böyle bişey yaşayıpda hamile kalan varmı aranızda? iyice allak bullak oldum ben artık
bendede öle olmuştu adetime iki gün varken bozuk para kadar anca sonra bitti ve testtim silik çıktı tasadüfmü acep bilmiyorum yane olada bilirsin olamyada bilirsin
evt ya eşler çok heves yapıyo.kesin yok dedim ben heves yapmasın diye.varsa büyük sürpriz olacak.bende kesin yoktur diye kaç günüdr temizlik yapıyom .çek kaldır yit:)
canım benim kafam iyice karıştı zaten. adetime 8 gün varken kasıklarım ağrıyordu sürekli sağ tarımda batmalar oldu göğüslerim ağrıyordu deli gibi. cumartesiden beri kasıklarım ağrımıyor, belim ağrıyordu sadece.göğüslerimin ağrısı geçti ama halen şiş, çünkü sütyene sığmıyorlar. dün biraz midem bulanır gibi oldu, konduramadım. dün gece midemde yanma oldu, yediklerimden dedim. sabah yine sağ kasığım ağrır gibi oldu, böyle tatlı tatlı batmalar oldu. deminde wc ye gittiğimde lekelenme gibi bişey geldi. ki ben bu ay kesin hamile kalmadım diyorum. şimdi adetime iki gün kala umutlanmakda istemiyorum açıkcası
günaydın emoşcum...inşallah canım bebişin seninledir...yarını sabırsızlıkla bekliyoruz eyvahedigeldismile
günaydın fatmacım....hadi gözün aydın bakalım inş pıt pıtlarınıda duyarsın :Saruboceq:
hmm anladım canım ama yarın muhakkak yaptır çok meraklandırma bizi guclubacismile
:)) 3 gün oldugunu öğrenmem iyi oldu gerçekten...saol canım...
hoşgeldin desert_rose...bence biraz daha bekle eger bişey gelmezse yarına kadar test yaptır kesin sonucu öğrenmiş olursun yerimseniben
yerleşme de olabilir adet belirtiside biliyorsunki adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı o yüzden belirtilere fazla aldırmamak lazım en kesin sonuç kan testi yaptırmak dedigim gibi yarına kadar bekle gelmezse devamı kan testi yaptır...
canım benım sagol bızede dr zinko diye bı damla verdı tamamıyle bıtkısel ..rezene yagı falan var ıcınde.onu verıyorum..bizimki öle deli gibi sancıları olmuyo öle aglıcak kadar kımısı susmazmıs..allahtan yolunu buldum kurutma makınasını calıştırıyom vucuduna tutuyom nasıl mayısıyo gorsen anında susuyo...az öncede öle uyuttum..gece mısafır vardı
sevdıler kucuk kızlarına sevdırttıler bırsey dıyemedım..ama cok huzursuz olodu gece uyutmadı..hıc ole olmamıstı kuzum sınırlıydı...nazar degdı kuzuma
benimkide karıştı canım aynı tariif ettiğin gibiyim bekle bakim arkası gelecekmi
canım 2 1/2 yıldır bekliyoruz. klomen sonuç vermemişti bu ay ilk defa gonal f ve pregnly denedik. 8 ekimde muhtemelen çatlamış olmalı yumurtam, çünkü 6 ekimde çatlama iğnesi vurulmuştum. bide tek yumurta çatladı, bu sebepden ötürü olmayacak gözüyle bakıyordum bu ay. bide şehir dışında oturuyorum, lojmanda kalıyoruz, bi tane gebelik testim var evde. yani yarın sabaha kaldı test. kan tahlili içinde çarşıya gitmem gerekiyor, yani anlayacağın çok alengili iş CADIARZU valla çoooook kararsızım
EVETKURTULUŞ YOK BENDEN..AMA SENDE KABUL ET..Bİ ÇAĞRIMLA KOŞUP GELİYOSUNN..SEVİYOSUN BENİ YAFUUUUU... bayanssulusmile
Ya bana doktor normal dedi en son ama yine mi düştü ki acaba bilmiyorumkismilekız bunalımdayım diye bırının adı yazıyodu asagıda...ben de kopyala yapıştır yaptım ondan yanilaelaelaelaelaebu arada hoşgeldın gecmıs olsun ben de üşüyom acayıp tek nedenı kansızlık ben de öleyim bebekte gaz yaptıgı ıcın kan ılacı da ıcmıyorumkafamçokkarıştı
aa gerçektenmii kızzzzzzzzz aklinialirimsmile
günün ne zaman peki canım?
evet belim sızlıyor adet oldum olacam gibisenin belirtilerin benim tarif ettiklerim gibi miydi canım? bak şuanda uzanıyorum, netbook göbeğimde ve belim hafifden sizliyor. belirsizlik en kötüsü. yarın idrar testi yapsam çıkar mı ki acaba?
evet belim sızlıyor adet oldum olacam gibi
kızlar ya ben dogumdan 26 gun sonra adet oldum ve bugun 40 ım cıktı ama hala kan gelıyo...bıtmek bılmedı ya nıye bole oluyo acaba bı fıkrı olan varmı benım normalde 3-4 gun surer adetım..esım sabırsızlıkla beklıyor..bense pek ıstemıyorum cunku forumlarda okuyorum dogum sonrası kuruluk oluırmus agrı olurmus...bırde hap yasak 6 ay mecbur kondoma tabı ...gerı cekmede guvenemem cunku kolay hamıle kalınırmıs bu donemde.((allah korusun) dusuncelerınızı beklıyorum nıye bıtmedı bu adet???
canım 2 1/2 yıldır bekliyoruz. klomen sonuç vermemişti bu ay ilk defa gonal f ve pregnly denedik. 8 ekimde muhtemelen çatlamış olmalı yumurtam, çünkü 6 ekimde çatlama iğnesi vurulmuştum. bide tek yumurta çatladı, bu sebepden ötürü olmayacak gözüyle bakıyordum bu ay. bide şehir dışında oturuyorum, lojmanda kalıyoruz, bi tane gebelik testim var evde. yani yarın sabaha kaldı test. kan tahlili içinde çarşıya gitmem gerekiyor, yani anlayacağın çok alengili iş CADIARZU valla çoooook kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?