dıger cocuk ta kız 22 bucuk yasında ama tam cadıı ...yanı ılk gordugnde parmagıyla durtmus cocugu esım soluyo..cocugun elınde foto makınası flaşlı egeyı cekmek ıstedı esımde flaşı rahatsız eder uyuyo gozlerıne de zararlı dıyebelırttı cekmesın dıye ama ınsanlar anlayıssız uzaktan cek kızım dedıler ama ne flaş ...sankı etkılemıyo uzaktan..ananesı tutturdu esıme ver kucagıma dedı..esım verdı bız zannedıyoz kendı sevcek ..cocugun ellerıne verdı mı..ama benım içim cız ediyo ...bebekde sıkıldı tabı...ee ben de ...gercekten anlayıssız bır toplumuz..
hele kayınvalıdem le kayınpederım delı edıyo benı bu konuda ya ınanırmısın lohusalıgımda delı oldum bunlar varken..ınan sahın kesıldım kımseye vermedım bebegımı.çünkü kaynanam öpmek istiyodu bende izin yok öpmek yasak falan dedım..eşimde öle müsade etmedi..şimdi hergun arıyo babası annesı öpmek yasgı kalkmadımı dıyolar ve esım hr gun bıkmadan usanmadan 6 aya kadar yasak dıyo..babası bu cumlenın ustune neyse bayramda öperız dıyo delırcem..sanki çocuk başka turlu sevılmıyo..anlatıyorum da nedenını..ama cahıllık kadar kotu bırsey yok..:sinifsinif:
ay_she+, cerenankara, desert_rose85, gokcegokce+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
GÜNAYDIN ŞEKERCİKLERİM BENİMMMM....
NASILSINIZZZ ŞEROMDA BURDAYMIŞŞ YOKSA ARTIK HEPMİ BURDAA..:))
kızlar ben daha hiç doktora gitmedim kendim evde baktığım testle hala.Nezaman doktora gidecem dr nereden başlıyor gidince bugün gitsem ne yapar dr bana
teşekkürler canım allahım en kısa zamanda sanada veriri inşallahhhhhhİviiiittttttttttttt :lepi:
Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile hamileymişsin çok sevindim zemuszemus Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq:
günaydın kızlaaar zemuszemus
ohh ohhh maaşallah ne kalabalık böyle sempatiksalakcinni
[ı]selammm kızlarrr nasılsınızzz yıldız bişiler okudum ama çok geri gidemedim birşeyler varmışş anladıgım kadarıyla hadi hayırlısı canımmm allahım sağlıklı bebişler versin....
şerooo hoşgeldinn kısssssss[/ı]
gunaydın gusellerım nasılsınızz
baya kalabalığız bugun maşallahhhh allahım benım belımm aşırı ağrıyo ve mıde ekşimelerımden uyuyamıorummm yaaaaa napcam bennnn
[ı]selammm kızlarrr nasılsınızzz yıldız bişiler okudum ama çok geri gidemedim birşeyler varmışş anladıgım kadarıyla hadi hayırlısı canımmm allahım sağlıklı bebişler versin....
ee güzelim senden iyisi olurmu görmüşsün cift cizgiyide deymeyin keyfine..kaydirigubbakcemile2günydın canım iyi olmaya çalışıyoz canım sen nasılsın ,
evet şero burda ve artık bizimle sabhtan beride oklavası elinden düşmedizemuszemus
o zaman yeniden aramıza hoşgeldinn özlemiştik seniii.Şenizİviiiittttttttttttt :lepi:
]
hoşbuldum ayşemmmmmŞenizhoşgeldin gamzelimm :)))
günaydın canım hoşgeldinn.opuyorumnanaktan.evet bugün cok kalabalık sanırsam şero geldiği için..günaydın kızlaaar zemuszemus
ohh ohhh maaşallah ne kalabalık böyle sempatiksalakcinni
hosgeldın canımay_she+, cerenankara, desert_rose85, gokcegokce+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
GÜNAYDIN ŞEKERCİKLERİM BENİMMMM....
NASILSINIZZZ ŞEROMDA BURDAYMIŞŞ YOKSA ARTIK HEPMİ BURDAA..:))
amelıyat sonrası kanama basladı 10 gun surdu ama o adet degılmıs ıcınde kalanlarmıs...sonra 16 gun sonra hafıf regl agrısıyla basladı bu ılk kahverengı geldı sonra kırmızı..ole ıste..sımdı bu ara azaldı gıbı ama surerse cok uzun gıdıcem dr a tesekkurlercanım doğumdna sonra regl gördün değilmi ve kırkın cıktıgına göre 14. gün gene leke geldi
yalış anlamadım dimi ????
regl gördüğün an lohusalıgın bitmiş demektir zaten...ama doğum sonrası regl düzensilzikleri oluyor
benimde aynı senin dediğin gibi oldu ben şansa bırakmamak için doktoruma gözüktüm ve
sorun olamdıgını doğum sonrası bir kaç ay adet düzenslşziğinin normal oldugunu
söyledi bence sorun yoktur canım ben doğum yapalı nerdeyse 5 ay biticek son 2-3 aydır
düzenli reglim 1-2 gunluk gecıkmeleri saymıyorum
ama çok kafana takılırsa tabii ki doktoruna görünmek
en güzeli.....biliyosunkı doğum - kürtaj sonrası yerleşiyo bazı hastalıklar
bu dönemde sıkıntı veren bi durum için konrtolden gecmek en iyisi
benım bu haftalarda kese baslamıstı pıt pıtlar..bnce gıt bır an evvelkızlar ben daha hiç doktora gitmedim kendim evde baktığım testle hala.Nezaman doktora gidecem dr nereden başlıyor gidince bugün gitsem ne yapar dr bana
canım yaa ben diyemezdim heralde kayınvalideme kayınpedere öpmek yasak diye.alınırlar.gerçi onlarda öyle şap şup öpmezler..allah içinn..görgülü insanlarr.. sizinkiler pek alınmamış anlaşılann...
ama başkalarına derimm.bide ne öyle çocuğun kucağına vermeler..müdahale ederim anında..düşürür falan.hatır gönül işi değil bu işlerr...
ınanırmısın sırf aılem ıcın koyuyorum ...ama dun geceden sonra tum albumlerı sıldım..eyvahedigeldismilesu an sadece profıl resımlerım var...gurbette olunca mıllete bu sekılde gosterıyoz ama artık koymucam ..napayım bayramda gorsunler
gunaydın gusellerım nasılsınızz
baya kalabalığız bugun maşallahhhh allahım benım belımm aşırı ağrıyo ve mıde ekşimelerımden uyuyamıorummm yaaaaa napcam bennnn
günaydın canımolumunekankayizsmile
bel ağrısını hiç sorma ya bende de varkafamçokkarıştı
ama kasık ağrısı daha fazla bende CADIARZU
günaydınn gökcemmm hoşgeldin kuzumm gecmiş olsunn...kaydirigubbakcemile3
msn den yollaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?