canım öncelikle geçmiş olsunn tekrar. umarım bi sorun yoktur allah büyük.kürtajı yaşamış biri ve acaip korkan biri olarak seni aydınlatıyım istedim.hiç korkmaaa zaten bayılttıktan sonra hiç bişiy hissetmiyosunn.koltuk bildigin çatal işte ayaklarını koyuyosun bacaklarını baglıyolar kemerlee uyku halinde oldugun için herhengi bi hareket yapma diye heraldee.sonra ayrı bi doktor geliyo narkoz için narkozu veriyolarrr damardan bi kaç saniye içinde bütün vücudun bi anda uyuşuyo sen onu farkettigin anda zaten uykuya dalıyosun sonrada uyanıyosun hiç hissetmeden bitiyo yanii.yanlız bilgin olsun die söylüyorum ben hemen uyanmıştım çıkarırlarken odadan şeyimde bişey varmış gibi hissettim sordum dr a bu ne die oda tampon var dedi alıcaz 10 dk içinde dedi.ve gelip aldılarrr sanada yaparlar belki tedirgin olma die dedimm.ama umarım bunlara gerek kalmazzz.
CAnım seni tebrik etmiştim hamielsin diye duyup :)
Ama tickerın neden yok;benim gibi görmeden inanmam yapmam diyenlerden misin :)
Aman aman kaderin bana benzemesin... olumunekankayizsmile[/QUOTE
Allah mı söyletti cnm ne:)
günüm geçiyoda bilmiyorum daha.adete 3 gün kala idrar testinde negatif çıkmışı o yüzden şimdi pek umutlanamıyorumki
ayy ben en son yapılan kürtajda:gitme:kürtaj anında kalkmaya çalışmışım bırakın diye bağırmışım sanırımmafoldumbenhatta vücudumda heryer kızarmışş dr. cok korkmuş.bilmiyorumkismileuyanınca demişti cok korkuttun bizi diye..ama bana tompon filan koymadılardı..eyvahedigeldismile
Yeliz'cim çok teşekkür ederim anlattığın için.Ben de doktora o masaya yatırılmadan önce bayıltılmak sitediğim söyhleyeceğim.Muhtemelen kabule der diye umuyorum.canım öncelikle geçmiş olsunn tekrar. umarım bi sorun yoktur allah büyük.kürtajı yaşamış biri ve acaip korkan biri olarak seni aydınlatıyım istedim.hiç korkmaaa zaten bayılttıktan sonra hiç bişiy hissetmiyosunn.koltuk bildigin çatal işte ayaklarını koyuyosun bacaklarını baglıyolar kemerlee uyku halinde oldugun için herhengi bi hareket yapma diye heraldee.sonra ayrı bi doktor geliyo narkoz için narkozu veriyolarrr damardan bi kaç saniye içinde bütün vücudun bi anda uyuşuyo sen onu farkettigin anda zaten uykuya dalıyosun sonrada uyanıyosun hiç hissetmeden bitiyo yanii.yanlız bilgin olsun die söylüyorum ben hemen uyanmıştım çıkarırlarken odadan şeyimde bişey varmış gibi hissettim sordum dr a bu ne die oda tampon var dedi alıcaz 10 dk içinde dedi.ve gelip aldılarrr sanada yaparlar belki tedirgin olma die dedimm.ama umarım bunlara gerek kalmazzz.
canım ne yazıkki o yatağa yattıktan sonra bayıltıyolar..zaten 15 dakikalık bir işlem..:sinifsinif:
evet hayatım aynı o filmlerdki gibi karşıya dikiyosun..eyvahedigeldismile
ne yazıkki insan herşeyi yaşıyo ve görüyo inş. bir daha asla böyle bişey yaşamassın canım..:Saruboceq:
hayırlısı canım üzülme doktorda böle tahlil istediğine göre bi bildiği vardırkızlarr sonucumm hemen çıkmışş vee 1,20 yine yani ne düşmüş ne çıkmışş yani yok bişi doktor 2 gün sonra çağırdıı bakalımm napcakkkk:sinifsinif:
Yeliz'cim çok teşekkür ederim anlattığın için.Ben de doktora o masaya yatırılmadan önce bayıltılmak sitediğim söyhleyeceğim.Muhtemelen kabule der diye umuyorum.
Tek korkum olayın kürtaj kısmı;bebeğin kalp atımı olmamasını kabul ettim artık çünkü.
Ben söyleyeceğim yaa beni erkenden bayıltsınalr ; ölürğm ben oracıktaaa.... mafoldumben
Yeliz'cim çok teşekkür ederim anlattığın için.Ben de doktora o masaya yatırılmadan önce bayıltılmak sitediğim söyhleyeceğim.Muhtemelen kabule der diye umuyorum.
Tek korkum olayın kürtaj kısmı;bebeğin kalp atımı olmamasını kabul ettim artık çünkü.
Ben söyleyeceğim yaa beni erkenden bayıltsınalr ; ölürğm ben oracıktaaa.... mafoldumben
arkadaşlar belki evham yapıyorum ama adetim 29 unda ama benim göğüslerde baya gerginlik var ve acıyor dokununca hamilelik belirtisi olabilir mi sizce
sağol nanem şekerimmmmŞeniz
iyiyim kuzum bol bol çalıyom ne olsun.
şekerım nanemm nerelerdesın yahu sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ŞenizŞenizŞeniz
Sağol canım;hayırlııs tabiki ;teşekkür ederim.
Yok canımcım;ben mini bir elbise giyiyordum;arkadaşımın(esmer) üzerinde pantalon vardı.
Sen müsait olunca ben müsaititm görüşmek için :)))
saolun kızlarrr üzülmedim diyemicem ama hayırlısı artık yapcka bişi yokk ben çıkıyorumm kibb öpüyorumm sizii
canım bu hemhamilelik hemde adet belirtisi olabilir..boshayallersmile
daha önce böyle bişiy oluyomuydu.bilmiyorumkismile.eğer olmuyosa hamilelik belirtisi olabilir..:CüvCüv:
selam kızlar ben fena kötüyüm Napcam bilmiyorum!!!
Dün geceyi hastanede geçirdim gözetim altında olmam gerekiyormuş aslında bu gece de kal dedi ama kalamadım daha fena oluyorum orada!!!
apasisitte şüphelenmişlerdi ki böbrekten kum döküyorsun dediler
Yarın sabah ikili testte gidicem eğer bu agrım geçmezse tekrar yatıracak doktor...
bunlara ragmen çok şükür ki bebeğimde ters bişi yokmuş
Benden şimdilik bu kadar kimseciklerde yokmuş
kocişime söledim o benden daha güçlü karşıladıı çokta destek oldu bana allahımm ne güçlüü kocam var benimm yada öle görünüyoo ben ağladım rahtladımm o nasıl rahatkıcakk yaaa kendimden çok ona üzülüyorumm yaaamafoldumben
kocişime söledim o benden daha güçlü karşıladıı çokta destek oldu bana allahımm ne güçlüü kocam var benimm yada öle görünüyoo ben ağladım rahtladımm o nasıl rahatkıcakk yaaa kendimden çok ona üzülüyorumm yaaamafoldumben
hoş geldin canım nasılsın yarın gidecem doktora senin testemi böyleydiEki Görüntüle 57083YILDIZ canımm ay inşalalh hamilesindirrrrrrrrrrrr
çok sevinirim inankiiiiiihihoyyyt
hemen kan testi yaptır bekliyoruzzz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?