hoş geldin canım nasılsın yarın gidecem doktora senin testemi böyleydiEki Görüntüle 57083
inşallahh cnm benimm inşallahhhhhhhhhhhcanım haklısın biz yine ağlıyoruz rahatlıyoruz da onlar
belli etmiyorlar..ama üzülme hayırlsı böyleymiş..
inşallah en yakın zamanda meleğin gelir de bu kez sevinçten
ağlarsın :teselli:
tatlımmm eşine hiçç üzülmeee erkekler bu konularda çokkk güçlülerrr.çünkü emin ol onlar için bebekten önce eşleri ön planda oluyo o yüzden eşine hiç üzülme çünkü o seni öyle üzgün görünce daha çok üzülür.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kızz benim testim ilk yaptığımda görünmüyordu bile :))
yani sadece gölge vardı ama günüm geçmemişti benim..
bir iki gün sonra bidaha yapmıştım ve aynen böyleydiiiiii
resmen belliydi yani kırmızı delikafadulden
ay ben testini görmemiştimmmmm
o zaman kesin hamilesinnnnnn şimdiden tebrik ederimmmmmmmm:hooray::hooray::dance:
benimde dün adet günümdü bi yaptım çıktı hemen. inanamadım bi daha yaptım yine aynı ayyyyyyyyy canım yarın tebrik edrsin inşallah senin bebiş nasıl inanamıyorum
ya ınsanına gore degısır benimkiler aranıyo resmen ben ılk olarak dırek demedım opmyın dıye daga doğum olmadan dusuncemı belırttım..buna ragmen sankı ınadına esımın kardeslerıne op op dıyo..hem de uzun uzun sakalları var..esım ızın vermedı koklayın dedı bebek opulmes kaynanam op op elllerını op dedı..bole yapan ınsanlar ısterse alınsınlar vallaha asıl benım alınmam lazım annem bır kere opmedı goruyo yanı ama maksat opmek degıl gelıne inat...9 ay o tasımıyo ya onemlı degıl
ah ahhh ben anlatsam daha su dogumda olanları...
OKİ... yerimsenibenannem facebook kullanıyo ama msn acamıyo akannehir
yenı ogrettım ona da...napalım sabretsınler
bende iyiyim canım hatta bomba gibiyim..guclubacismile
dün gece ilk açılışı yaptık vatana millete hayırlı olsun.sırnaşık şeysırnaşık şey
Slm Kızlarr.... :)
Bugün bahsettiğim gibi bir doktora daha gideceğim;yarın dakendi doktoruma.
Dananın kuyruğu sanırım bu akşam kopar yaa.
Sizler nasılsınız?
CANIM BENİM NE DESEK BOŞ..SEN YİNE ÜZÜLECEKSİNN..kızlarr sonucumm hemen çıkmışş vee 1,20 yine yani ne düşmüş ne çıkmışş yani yok bişi doktor 2 gün sonra çağırdıı bakalımm napcakkkk:sinifsinif:
EVET..ÇOĞUMUZ BÖYLEYİZZ..EŞİMİZİ DÜŞÜNÜP ÜZÜLÜYORUZZ..kocişime söledim o benden daha güçlü karşıladıı çokta destek oldu bana allahımm ne güçlüü kocam var benimm yada öle görünüyoo ben ağladım rahtladımm o nasıl rahatkıcakk yaaa kendimden çok ona üzülüyorumm yaaamafoldumben
SUCUM NABER??çok iyi anlıyorum canım seni insan inanamıyorr
yok canım değildir diyor :)) ama hamile olmasan neden çıksınki..
hem de hemen çıkmışşşş :teytey: büyük ihtimalle bebişin seninle
yarın yine kutlarızz inşallah delikafadulden
benim bebişte iyi canımcım çook şükür :Saruboceq:
SUCUM NABER??
İşlerimi bitirdim 2 tanede bilgisayar tamir ettim geldim vallaha baya yoruldum heee
ee siz napiyosunuz şakkıdı
maşallah kız elinden de her iş geliyor kaydirigubbakcemile3
yavru pıtırcıklarım slmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin su'cum
benim alanım pc şekerim :))) baya köreldim son yıllarda
ama bugun baya baya özgüvenim yerine geldi bu konuda halletim bütün sorunları yehhu :))
slmm gökçecimm :)))
hoşgeldin su'cum
benim alanım pc şekerim :))) baya köreldim son yıllarda
ama bugun baya baya özgüvenim yerine geldi bu konuda halletim bütün sorunları yehhu :))
İYİYM HAMDOLSUN CANIM.. olumunekankayizsmile
sabahtan beri topiklerin altını üstüne geçirdim ama olumluda olumsuzda sonuç çok yarına kadar çatlarım heraldeçok iyi anlıyorum canım seni insan inanamıyorr
yok canım değildir diyor :)) ama hamile olmasan neden çıksınki..
hem de hemen çıkmışşşş :teytey: büyük ihtimalle bebişin seninle
yarın yine kutlarızz inşallah delikafadulden
benim bebişte iyi canımcım çook şükür :Saruboceq:
sabahtan beri topiklerin altını üstüne geçirdim ama olumluda olumsuzda sonuç çok yarına kadar çatlarım heralde
olumunekankayizsmile
selam canım hoşgeldin :):)
hoşbulduk canım :)
valla maşallah elinden bi uçan bi de kaçan kurtuluyo aklinialirimsmileaklinialirimsmile :))
çok sevindim canım olumunekankayizsmile
slm canımm nasılsınnn hoş baya işler halletmışsın mşallah kız sana bayanssulusmile
canım izlemeni tavsiye ederim şiddetle ne diye altını sütüne getiriyosun topiklerin aaa
Hamilelik testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
sabahtan beri topiklerin altını üstüne geçirdim ama olumluda olumsuzda sonuç çok yarına kadar çatlarım heralde
sağol su'cum ayh havalancam şimcikk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?