Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok geçmiş olsun canım gün doğmadan neler doğar üzülme bitanem hayırlısı hakkında

saol canım sanada
Sağol canım;hayırlııs tabiki ;teşekkür ederim.

Yok canımcım;ben mini bir elbise giyiyordum;arkadaşımın(esmer) üzerinde pantalon vardı.
Sen müsait olunca ben müsaititm görüşmek için :)))

kızlar ya fatoştan hebriniz var mıbilmiyorumkismile
dr a gidecekti en son naptı acaba
epey zamandırda gelmiyo CADIARZU

kızlar ben kaçtım öğlen paydosu herkese afiyet olsunnn opuyorumnanaktan cokacimcoook
afiyet olsun canımmm..
Amin demek adetten olmuş AMİN canım :)
Ama bence yarın operasyon koltuğu beni bekliyor olacak.
Üzülmüyorum ama korku avr içimde!

canım dilerim inş. o koltuğa hiç yatmasın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ama hiç korkma bayıltarak yapılırsa uykudan kalkmış gibi kalkıyosun..:sinifsinif:
sadece 1 saat sonrasında biraz kasık ağrıların oluyor canım..eyvahedigeldismile

kızlarr sonucumm hemen çıkmışş vee 1,20 yine yani ne düşmüş ne çıkmışş yani yok bişi doktor 2 gün sonra çağırdıı bakalımm napcakkkk:sinifsinif:

kızlar ya fatoştan hebriniz var mıbilmiyorumkismile
dr a gidecekti en son naptı acaba
epey zamandırda gelmiyo CADIARZU

akşam uğradı canım..:hulya:
dün değil ondan önceki gün hastanede yatmış kum dökümüş sanırım ama bebişinde bir sorun yokmuş..zemuszemus
bugünde dr. gidecek ikili test içinöyle işteee akşama gelir heralde..bayanssulusmile

Tabi tabi;bayılttıracağım kendimi. akannehir
Ama koltuğa yatmadan önce bayıltsınlar istiyorum.
O koltuk filmlerdeki ibi mi yaaa!?
Ayakalrı resmen dikiyor musun karşıya?
Başıma gelenlere bak ya;herşey insan içinmiş bunu bir kez daha anladım.

kızlarr sonucumm hemen çıkmışş vee 1,20 yine yani ne düşmüş ne çıkmışş yani yok bişi doktor 2 gün sonra çağırdıı bakalımm napcakkkk:sinifsinif:

kuşumm yaa ne kadarda umutluydum aslında..:sinifsinif:
neyse üzülmek yok önümüzdeki maclara inş..boshayallersmile
üzülme diyorum ama eminim üzülmüşsündür..:teselli:
demekki hayırlısı buymuş canımm..:gitme:

hadi ya çok geçmiş olsun
ama bebişte sorun olmamasına çok sevindim alkisalkisalkis
ikili test sonucuda iyi çıkar umarım:Saruboceq:
bende perşembe gidicem dr a
bu kadar kasık ağrısı bence normal değil ya kaç gündür mahvetti beni
acaba bende de iltihap falan mı var kibilmiyorumkismile

canım öncelikle geçmiş olsunn tekrar. umarım bi sorun yoktur allah büyük.kürtajı yaşamış biri ve acaip korkan biri olarak seni aydınlatıyım istedim.hiç korkmaaa zaten bayılttıktan sonra hiç bişiy hissetmiyosunn.koltuk bildigin çatal işte ayaklarını koyuyosun bacaklarını baglıyolar kemerlee uyku halinde oldugun için herhengi bi hareket yapma diye heraldee.sonra ayrı bi doktor geliyo narkoz için narkozu veriyolarrr damardan bi kaç saniye içinde bütün vücudun bi anda uyuşuyo sen onu farkettigin anda zaten uykuya dalıyosun sonrada uyanıyosun hiç hissetmeden bitiyo yanii.yanlız bilgin olsun die söylüyorum ben hemen uyanmıştım çıkarırlarken odadan şeyimde bişey varmış gibi hissettim sordum dr a bu ne die oda tampon var dedi alıcaz 10 dk içinde dedi.ve gelip aldılarrr sanada yaparlar belki tedirgin olma die dedimm.ama umarım bunlara gerek kalmazzz.

canım ne yazıkki o yatağa yattıktan sonra bayıltıyolar..zaten 15 dakikalık bir işlem..:sinifsinif:
evet hayatım aynı o filmlerdki gibi karşıya dikiyosun..eyvahedigeldismile
ne yazıkki insan herşeyi yaşıyo ve görüyo inş. bir daha asla böyle bişey yaşamassın canım..:Saruboceq:

canım sendekide iltahap olabilir aksatmadan git..lmaz:
belki dr. antibiyotik filan verirse rahatlarsın.boshayallersmile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…