mestitoshh inşallah 9 ay on gün kadar gelmez:)
mestitosh günün olduğunu biliyorum :) Merak da ettim seni!Kızlar topiğe girmeyenlerin adını çıkarttırdı bekleyenler listesinden bugün ;ama senin haber vereceğini biliyordum.İnşallah gzel haberlerini alırız canım yaaa;ALeNAM'ın yanına yazı veririz seni :)
benim Moralim bozuk yaaaa
canım benim ne oldu sana...
benim Moralim bozuk yaaaa
ne oldu bacım hayırdır?
the_fts doktor sana olumsuz bişey söylemedi ki;kafanı neen takıyorsun yapma Allah aşkına.Şimidedn böyle strese girersen sonraında çok üzülürsün.
bgn dokturun dedikleri içime dokunuyo adamcagız kırmayim die öle kibar kibar anlattı ki normal yoldan çooook zor dedi ufff bunu duymak beni öldürüyo artık yaa
smart zor gelio ya eşimin yanında bu lafları duymak koyuyooo
smart zor gelio ya eşimin yanında bu lafları duymak koyuyooo
E,yalan yanlış sana gaz verse daha mı iyi olurdu!Dürüst davranmışsa ne güzel;hem asla olmaz dememiş ki;olurunu da göstermiş;ama şu da var ben tüp bebek düşünecek olsam mutlaka bir iki doktor daha gezer kesin kararımı öyle verirdim.
bacım mucize diye bişey var biliyosun demi..ayrıca doktorlar hata yapmaz diye bişeyde yok başka bir doktor dene istersen ikincisi adam cidden kötü bişey dememiş bencede
Aa!Bak hiç öyle düşünüp üzme kendini.Sonuçta hepimiz insanız yarın onda bir problem çıkmayacağını kim garanti edebilir ki!herşey insan için ve ben eminim o senin böyle düşündüğünü azcık hissetse sana bunu düşündürtecek bişey mi yaptığını düşünmekten helak olur...
bgn dokturun dedikleri içime dokunuyo adamcagız kırmayim die öle kibar kibar anlattı ki normal yoldan çooook zor dedi ufff bunu duymak beni öldürüyo artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?