Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mestitosh günün olduğunu biliyorum :) Merak da ettim seni!Kızlar topiğe girmeyenlerin adını çıkarttırdı bekleyenler listesinden bugün ;ama senin haber vereceğini biliyordum.İnşallah gzel haberlerini alırız canım yaaa;ALeNAM'ın yanına yazı veririz seni :)

smart yumurtlama testini almama gerek kalmadı doktor 2 günde bir kontrol edicem dedi :S

canım benim yarın da hastalanmazsam test yapıcam. hemen size haber vericem sonuç ne ise. ayyy evet yaaaa bu haber vermeyenleri ben de pek anlayamıyorum. neyse inşallah güzel haberler alsınlar da biz geç öğrenelim birşey olmaz...

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

the_fts doktor sana olumsuz bişey söylemedi ki;kafanı neen takıyorsun yapma Allah aşkına.Şimidedn böyle strese girersen sonraında çok üzülürsün.

bgn dokturun dedikleri içime dokunuyo adamcagız kırmayim die öle kibar kibar anlattı ki normal yoldan çooook zor dedi ufff bunu duymak beni öldürüyo artık yaa

E,yalan yanlış sana gaz verse daha mı iyi olurdu!Dürüst davranmışsa ne güzel;hem asla olmaz dememiş ki;olurunu da göstermiş;ama şu da var ben tüp bebek düşünecek olsam mutlaka bir iki doktor daha gezer kesin kararımı öyle verirdim.

smart zor gelio ya eşimin yanında bu lafları duymak koyuyooo

Aa!Bak hiç öyle düşünüp üzme kendini.Sonuçta hepimiz insanız yarın onda bir problem çıkmayacağını kim garanti edebilir ki!herşey insan için ve ben eminim o senin böyle düşündüğünü azcık hissetse sana bunu düşündürtecek bişey mi yaptığını düşünmekten helak olur...

canım sen biliosun kaçtane doktor gezdim artık çok yoruldum işi geyiğe vuruyorum ama önüne gelene açmaktan bıktımmm inanmak güvenmek istiyorum artık

bacım mucize diye bişey var biliyosun demi..ayrıca doktorlar hata yapmaz diye bişeyde yok başka bir doktor dene istersen ikincisi adam cidden kötü bişey dememiş bencede

doktordan sıkıldım artık canım ya

zaten bende ona belli etmemek için ugraşıyorum zavallım oda üzülüo biliom ama uff ne bilim tmm toparlanıyorummm

bgn dokturun dedikleri içime dokunuyo adamcagız kırmayim die öle kibar kibar anlattı ki normal yoldan çooook zor dedi ufff bunu duymak beni öldürüyo artık yaa

canım benim bunlara kafanı takıp daha fazla moralini bozma. iyi şeyler düşünelim iyi şeyler başımıza gelsin karamsar olma güzelim benim. ayrıca o senin kocan eşin onun da herşeyi bilmesi gerek. ortada bir sorun varsa bu sadece senin değil ikinizin. birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz hiç merak etme.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…