Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Amin canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah......emoş tekrar gittimi dr a biraz bakındım ama göremedim, eşim bir kaç gündür iş yerine bilgisayarı götürüyorda o yüzden pek gelemiyorum

amın canım ınsallah çok sağol...
Emoş geldi bile:))

gittim cnm bu gün yine verdim ama değer hala aynı1,20akannehir ne inmiş ne çımışş 1 hafta oldu geçelii çarşamba tekrar gidicemm doktor acil çağırdı ama ben çarşamba gidebilicemm

Teşekkür ederim kuşuuuuuuuuuuuummmmmm olumunekankayizsmile Allahım sana da meleğinin doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

doğum gününmüü kısss nicee yıllaraaaaaaaaaa yeni yaşın kutlu mutlu olsunn cnmm

şeroooooooooo okudunmu sana bişi sormuştuuuuuuuuuuummm gezenti başka topiclerde gezerken görmemişsindir Allah bilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tatlım yumurta 24-25 mm. iken çatlar, 14. gün 15mm biraz az gibi ama yumurta geç olgunlaşıp geç çatlar, hamile kalmana engel bi durum değil bu, ayrıca klomen ve çatlatma iğnesiyle çok daha rahat hamile kalabilirsin hayatım :CüvCüv: başka sorun olmasın yeter ki yerimseniben

şeroooooooooo okudunmu sana bişi sormuştuuuuuuuuuuummm gezenti başka topiclerde gezerken görmemişsindir Allah bilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aaaaaa bak nasıl günahımı alıyo yaaaa bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Son düzenleme:
Kızlar benim midem çok fena bulanıyo :bbo: uyumaya çalışayım biraz :sinifsinif:
Aman şimdi midem bulanıyo deyince birilerinin aklına başka şeyler gelir hiç getirmeyin aklınıza öyle şeyler, imkansız bu ay, tutturmuş olamayız midemi fena halde üşüttüm gibi geliyo :sinifsinif:
Hadi size iyi geceler canlarım, yarın görüşürük opuyorumnanaktan

slm babylerohaoldumsmile
naspıyorsunuzzz ayhhh esmoştan haber yokmu????bilmiyorumkismile

olmamıı şekerimmm değer aynıı çıktı yükselmede yok düşmede yokk ayrıca günüm 7 gün geçtiiiboshayallersmile

aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3geçmiş olsunn cnmmm iyi akşamlara.s.

canım bence sen hamilesin yaa ulturosana girdinmi ?kese falan görünür belkiii 7 gün olduuu niee adet olmuyosunkiii

çarşambaya çağırdıı doktorrr bakalım sokar ultrasosona belkii inşallhh demektenn başkaa umudumm neym yok tek umut şimdilkk adetim geçince hamile kalmış olmamm oda çok zorr bi ihtimalll:umursamaz:

çarşambaya çağırdıı doktorrr bakalım sokar ultrasosona belkii inşallhh demektenn başkaa umudumm neym yok tek umut şimdilkk adetim geçince hamile kalmış olmamm oda çok zorr bi ihtimalll:umursamaz:

öyle deme bitanem yaa umutsuz olma lütfen cnm bak inş hamilesindir eğer hamile olmazsna bilee doktorunla knuşursun aşılama falan isersin bide öyle denersin herşeyin çaresi varr okadar zamandır bekliyrsunuzz herşeyin vakti gelmiş bnm sadece 8 ay olsu doktoruma nedesem daha erken daha erken dioo başımın etini yiyor ahh diyorum şu zaman bi geçse sizin gibi olsam hiç dumaz herşeyi yaptırırım bnm daha eşime bile bakılmadı cnm problem ne onu bile bilmiyoruzmafoldumben doktorum baya biii rahattt bekle bişey olmaz dio başkada bişey demioo:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…