Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sarılale cim canım sanırım kum döküyormuşsun ve hastanede yatmışsın çok çok geçmiş olsun canım.Dilerim bu durum tez zamanda biter.Bebişin iyiymiş çok şükür.Allah'ıma emanetsınız.Zamanında ben de dökmüştüm hiç kolay bişi deil.Allah şifa versin canım...

Emoş um canım yanlış anlamadıysam eğer hamile değilmişsin.
Üzüldüm canım ama demek ki bu ay da hayırlı zaman değilmiş sizin için.Biliyorum artık hiç bişi seni avutmuyor.Ağlamışsın;ağla canım en azından içini boşaltmışsın.Ama eşinde ne güzel güçlü duruşuyla sana destek vermiş her daim böyle mutlu olun inşallah canım!Senin için hayırlısını diliyorum...

canım ALLAH'tan umut kesılmez dedık ama senın ıcın hayırlı olan buymus demekkı :gitme: üzgünüm acıkcası ne dıyım bende gıdemedım daha hasta oldugum ıcın meraktayım yarın ALLAH yardımcın olsun ınsallah bızlerede habr ver meraktayız senın ıcınolumunekankayizsmile

Yıldızarkadaşım testini gördüm maşallah gayet belirgin.
İnşallah hamilesin canım.Kan testindeki sonuçları bize de bildir biz de sevinelim inşallah..

Daha atladıgım önemli haberler varsa arkadaslarım affola...
Bugün ancak bakabildim.Kasık agrılarım var sankı adet olucam gibi akıntımda var.
Acıkcası korkuyorum ama normal diyorum kendı kendıme...Umarım olumsuz bişi olmaz...

canım benimm..hiç bişey söylemiycemm..ne desekte boş,,biliyorumm..çok iyi anlıyorumm.Rabbim bir an önce kürtajını olup evinde huzurla dinlenmeyi nasip etsin..çabuk atlat inşallahhh..

Son düzenleme:
Tweetyyyyyyyyyyyyyy hoşgeldin kuşuuuuuuuuuuuummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

serommm hem dogum gunun kutlu olsun hemde aramıza tekrardan gelmene cok sevındımm hosgeldın canımm gel tebı yaaaolumunekankayizsmile

Hoşbuldum balım opuyorumnanaktan Şeronuz sizsiz olur mu hiç bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Ya ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa :gitme: hiçbişe demicem ağlicam sadece mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
smartcım çok geçmiş olsun canım Allah hakkımızda hayırlısını versin her zaman inş.tez zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşursun..

kısss karasu diğer adıyla şeroooo beni tanıdınmı bakiiiimmm.. kaydirigubbakcemile3

Şero cum seni görmek ne güzel!
Bir de doğum günün kutlu olsun canım!daha nice güzel yaşlar göresin inşallah...

kısss karasu diğer adıyla şeroooo beni tanıdınmı bakiiiimmm.. kaydirigubbakcemile3

Kız tanımam mı delüüüüüüüüüüüü Şeniz hatta daha yeni aklıma geldiydin, inşallah hamiş kalmıştır da ondan uğramıyodur dediydim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Hayırlısı olsun bitanem, listeye katıldın tekrar, uğur getirir inşallah :CüvCüv:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız , smartcım çok ama çok geçmiş olsun Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Ayşemcanım benim yeni görüm arada kalmış mesajın çok sağol kuzum ya...
Ne güzel şeyler dilemişsin sen öyle...Allah'ım razı olsun.Adımı anarak gönlünden ne dilediysen Rabbim sana katı katını versin inşallah canım!!

uğur getireceğine inandığım için tekrar geldim canım inş.tez zamanda gelir meleklerimiz......boshayallersmile

ademerve canım en son konuştuğumuzda bebeğinin kalp atışlarını duyacaktın nasıldı bebişin

Yelizcemcanım teşekkür ediyorum ilgin alakan ve güzel dileklerin için...Allah hepinize isteyen tüm arkadaşlarıma en tez ve hayırlı zamanlarda yaşatsın bu güzel duyguları...

Şero cum seni görmek ne güzel!
Bir de doğum günün kutlu olsun canım!daha nice güzel yaşlar göresin inşallah...

Teşekkür ederim kuşuuuuuuuuuuuummmmmm olumunekankayizsmile Allahım sana da meleğinin doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ademerve canım en son konuştuğumuzda bebeğinin kalp atışlarını duyacaktın nasıldı bebişin

Merhaba canım!
Evet haklısın.Cumartesi gittik doktorumuza.Bebişimizi gördük çok şükür en önemlisi de kalbini duyurdu bize..Allah'ım can vermiş çok şükür.Büyümüş görünüyorda artık.Çok heyecnlı ve güzel duygularmıs.Allah ım tez zamanda sana da isteyen tum arkadasımlara da yasatsın ınsallah!

kıss şero de bana bakim bi yumurtanın döllenebilmesi için kaç mm olması gerekir bugün ayşeye sordum ama yumurta takibi yaptırmadığı için çok sağlıklı yanıt veremedi sen yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam benimde 14.günümde 15 mm çıktı yumurtam dr.um yumurta gelişimi azlığı var dedi biraz zayıfmış ama onun dışında çok şükür eşimde de bendede bi sorun yok 8 ekimde hsg çektirdim tüplerimde açık çıktı dr.um sadece yumurta gelişiminde biraz zayıflık gördü ve progestan-klomen-ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı progestana başladım günde 3 tane içiyorum diğerleri için sanırım adetimi beklemem gerekiyor inş.ilaçları içmeme gerek bile kalmadan gelir meleğim.:Saruboceq:boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…