Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ii geceler fıstığım dikkat et kendineee

canım iyi geceler... baharat ve acı yiyorsan dikkat et... bunu yapan o! bizzat testini yapmıştım :lepi::lepi::lepi:

kızlar ben şimdi çıkayım..kociş ilgi istiyor bu aralar..ekşın yaşantımıza ara verdik,romantizm dokruklarda :asigim: almış eline gitarı,seranat yapıyor bana şimdi :))
öpüyorum hepiniizi,yarın görüşürüz:a015:

topuklu hoşgeldinnn....
kız kocaman oldunuz maşallahhh..... kaç kilo aldın bakiiiim???????

çok üzüldüm. ama dünyanın sonu değil bir daha dener Allah yardımcısı olsun.
evet canım allahım birdaha aynı acıları yaşatmasın..:Saruboceq:

canım cok üzüldük ama yapıcak bişiy yok allahım dayanma gücü versin cok zorr.:gitme:
bende inanıyorum smartın güçlü olduğuna ama ne kadarda olsa kolay değil oda üzülmüştür...mafoldumbenmafoldumben

sen nasılsın canım hoşgeldin bu aradaa..opuyorumnanaktan

vayyyy süperisniz cnm romantik kocişin var demmekii bnmkide romantikte genelde tvden pek gözünü ayıramadığı içinn.(özellikle maçtan)romantikliğe pek vakit kalmıyorkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Günaydın kızlar kimse var mı??
ben yine kalktım sabahın köründe, temizlik yaptımm uyuyamıyorum yaaaaaaaaaaaa

Nasılsınız canlarımmmmmmmm?
olumunekankayizsmile

Fatoşum geçmiş olsun...en kısa zamanda toparlarsın kendini inşallah...

Smartcım, haberini şimdi okudum eski sayfalardan.... çok üzüldüm...
yine ne diyeceğimi bilemiyorum...güçlü olmalısın canım. Umudunu kaybetme...umudun bittiği yerde herşey biter...en azından hamile kalabiliyorsun..pozitif düşün...
seni seviyoruz canım.

günaydınnn kıslarrr
smart canım çokkk geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş belkide...umarım en kısa zamanda toparlarsın Allahım kolaylık versin...

fatoşş canm sanada çok geçmiş olsun....

şerooooo nasılsın cnm iyimisin???? geçmiş doğum gününü kutluyorum canım dün farketmemişim...daha nice nice seneleri sevdiklerinle geçirmeni diliyorum cnm

Son düzenleme:
Günaydın Hoşgeldin bayannnnnnnnn karasuuuu :) doğum günün müymüşşşşş? doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmm nice mutlu yıllara inşallahhhhhhhhhh alkisalkisalkis

Canım sen de hoşgeldin paradies :) nasılsınız bakim

Teşekkür ederim hayatııııııııııııımmm olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım ben iyiyim çok şükür sabah sabah iş güç uğraşıyorum...sen nasılsın sabah sabah temizlik yapmışsınn yorma kıs kendini yavaş yavaş yaparsın...dikkat et kendine zaten göbüşün doğurmalık duruyo:)))))):roflol::roflol:maşallah yani

Teşekkür ederim hayatııııııııııııımmm olumunekankayizsmile

:1hug: nasılsın kızzzz uzun zamandır uğramıyorsun

opuyorumnanaktan ay ne bilim kız uykum gelmiyo 6'da uyandım.çamaşır makinasını çalıştıramıyorum komşular kızıyo :))
dikkat etmeye çalışıyorum canım :) evet herkes öyle diyo göbüş çok büyük sığmıyo bi yere...araba kullanamıyorum, göbeğim direksiyona değiyo :roflol:

ne var ne yok kızlar???????

Son düzenleyen: Moderatör:

aaaaaa çamaşır mak.dan rahatsız mı oluyorlar Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…