olumunekankayizsmile
fransızca konuşuyoruz canımm fransadayım ya hanii... a.s
Ayşem Hoşgeldin Topiğimizin gulüüüüüüüüüüüüü :)
Hoşbuuudukkk :))) :kedi:
eneem kız fransızca biliyon he ne güsel :))) nası bi dil sence :) sonra nası öğrendin konuşa konuşa mı :)
tamam ben katılmayayım ozaman.o ankı ruh halıme gore açılmış bir nıcktı.sizlere iyi sohbetler
ayy bende delirıcem valla bugunde olmadım 4 gun geçtikten sonra bellı oluyo dıye bılıyorum 2 gun daha gelmez inşallah ne zaman test yapayım akşam mıdem çok bulandı tabı pskolojikte olabılır
Hiç sorma kuşum yaa :gitme: hep de bana denk gelirler zaten, çekiyom mu napıyom anlamdım ki bilmiyorumkismile
Çok mu dangır dungur konuşuyom nedir :roflol: :roflol:
Hiç sorma kuşum yaa :gitme: hep de bana denk gelirler zaten, çekiyom mu napıyom anlamdım ki bilmiyorumkismile
Çok mu dangır dungur konuşuyom nedir :roflol: :roflol:
bunalıma yer yok şekerim kızzz ondan diyi bu cadı sana bööle :lepi:
bana avatar bilewm değiştirtilerdi bu olmadı bu olmadı diye diye
biz şaparız öyle yönlendiririz birbirimizi canım noolcek :)))
orda bunalım burda bunalım olmaas bööle kafayı dağıt eğlen coş hobbaa hihoyyyt
yap hemen yap hadi bakalım ne çıkıcak :) negatifse üzülmek yok ama :)
ancak akşama yapabılırım canım çunku işyerındeyım malesef:zaten sıkıldım işlerden de valla evde yatmak isytıyorum
yokk tatlımm sen dangır dungur konuşşmuonnn millet çok alıngannbide hamile heralde baksana başlamışş hemencikk alınganlıklaraaaazemuszemuszemuszemus
kızzzz ben burda büyüdüm, 8 yaşında geldimmm Fransaya
Bence güzel bir dil :)
kızlar nihayet türk kanallarını izleyebiliyorum oh beeee özlemiştim vallahi
aşk ve ceza hanımın çiftliğiii aboooo, dizisiz hayat çok boşmuş yaaa :)
umarım hamileyımdır ama iki kişi soyleyınce alınırım tabıııı.bende stresımı atmak için ve bişeyler paylaşmak için gırıyorum he
umarım hamileyımdır ama iki kişi soyleyınce alınırım tabıııı.bende stresımı atmak için ve bişeyler paylaşmak için gırıyorum he
ancak akşama yapabılırım canım çunku işyerındeyım malesef:zaten sıkıldım işlerden de valla evde yatmak isytıyorum
günaydın herkesee
günaydın kızzzlaaaaaaaaaaaaaaarrrr zemuszemuszemuszemus
kızz ben snein kötülüğüne söylemedimmm bunalımdamısın gerçekten diye sordumm yani bi derdin sıkıntın olursa konuşuruzzz....kız hakkaten hamiş herhalde deiğiniz gibi alınganlık dizboyu:))))))))))))
günaydın kızzzlaaaaaaaaaaaaaaarrrr zemuszemuszemuszemus
anladım canımm e güzel :)))
bizde kocişle yerden yğksek kurtlar vadisi çocuklar duymasın ve behzat Ç
izliyoruz intrenetten behzat Ç çok cizel yaa :)
Bu arada yeni gelen şekerler hoşgeldinizzzz gerçi bu msj biraz geç oldu ama idare edin ....aldatılmış bi arkadaşımla uğraşıyorum şuann.. Bu kız akıllanmıcakk kabullenmiş....
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
günaydın canım :)
günaydın şeker ben sana aysel diyim mi eheuehe :roflol: :roflol: :roflol:QUOTE]
sen bana aysel de ayşe aysel deee bana aysel deee :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?