Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aaaaaa çamaşır mak.dan rahatsız mı oluyorlar Allah Allah

ya evet rahatsız oluyorlarrr çinli komşularım varr, kadın çok pissssssss evini b.k götürüyo desek yeridirrr yani....
ama benim çamaşır süpürge maklerinden rahatsız oluyor gıcıkkk karııı :)

ne derse desin yaa açtım vallahiiii :) tantana ederse git evini temizle derim :))))

gunaydınnnnnn arkadaşlarrrr

Günaydınnnn :)

ay_she, idilcan+, ParadiesAngel, Yavyum

günaydın canlarımm nasılsınız bakimmm

Hoşgeldin canım Günaydın :) ben kendi adıma iyiyim sen nasılsınnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
:1hug: nasılsın kızzzz uzun zamandır uğramıyorsun

Biraz uzak kalmayı denemek istedim, iyi de geldi canım, stresten, takıntılardan, acabalardan uzak bi yumurtlama dönemi geçirdim bu ay, gerçi tam da o günlerde grip oldum, rapor alıp yattım evde ama çalışmaları da aksatmadık hayırlısı artık sempatiksalakcinni Bomba gibi döndüm anlican bayanssulusmile

gunaydınnnnnn arkadaşlarrrr

Günaydın canım, sen yenisin galiba, hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5 ama bizim topikte bunalıma yer yok haberin olsun zemuszemus

Hadi bakalımmmmmm :1hug:
çok özledik seniiii

Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffffffff lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

ay_she, idilcan+, ParadiesAngel, Yavyum

günaydın canlarımm nasılsınız bakimmm

günaydınnn canımm hoşgeldin benkendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın???

Canım inşallah en kısa zamanda gelir bebeginiz kafana takıp üzülme sakın
stres yapmamak çok önemli :)

evet canım ya hazırlıkalr tam gaz :) dün gittim bakiym battanıyeye diye dikmiş ama i tarafı
kalmıştı orayı konsutuk çok cici olmuş ama pembiş pembiş görsen :))
Amin canımmmm aminnn :)

Smartcım hayırlısını istiyordun hayırlısı bu belkide inşallah kolay atlatırsın bu zamanı
ve senin için en uygun en güzel zamanda tekrar gelir bebeğin inşallah
Çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak

gamzelimmm...sende de bende de kan koyulugu gibi bi probemden şüphelenıyolar ya
kanımız sulansın diye içirtiyoalr bize o bebe aspirinleri :)
şimdi sordugun duruma gelince mantıken hapı içince kanın sulancak kanın sulanınca
miktarıda artıcak ve salgılanan hormon daha az olabilir ki (karışım problemlerini düşün) ordan bide idrara gecicek
idrar testı yapcan o zaman cıkıcak yani...yanlış çıkmasıan sebep olrumu bilmem
belki silik çıkmasına sebep olur bilmiyorumkismile ama kan ovulasyon dönemınde kan sulandırıc bu kadar acil mi ki
ovulasyon bittikten sonra alsan olmaz mı

Amin canım cümlemizeee :)))

Canım bulantım yok denecek kadar az..Hiç kusmadım zaten..O konuda şikayetçi değilim ama benim yaramaz reflü yapıyor teyzesi nolcak bilmiom

Mervecim...reflü değilde şey oluyodur sana şimdi gazın çoktur büyük ihtimal
çünkü 7-8-9 haftalarda fena gaz oluyo insanda patlıycak gibi o şişkinlik yaptıgı için
reflü gibi rahatsızlıklar oluyordur ama 9. haftadan sonra bu gazın gecicek en azından azalıcak :))
pempenın dediği gibi baharatlı gazlı asitli şeyler yemekten kaçın
mercimek çorbası yeme mesela bol bol o da fena yapıyo sütü soğuk içme gaz yapar o da
ılık iç...hafif çorbalar ye ve en önemlisi az az ve sık sık ye yasıtıgını yüksek tut
yemek yiyince hemen yatma en az 1 saat sonra uzan tmm mı :) bunalrı yaparsan
hamılelıgın boyunca reflünün R sini çekmezsin :)))
az az ve sık sık yersen kilonu kontrol etmende kolaylaşır :))

kızlar ya lalede hastaymış :sinifsinif: ay ne oldu bizim topiğimize yaaaaaaaaaaaaa

yaa iyiydi dün nolmuşki gene bilmiyorumkismile Ay inşallah çabuyk atlatır şu kum olayını :teselli:

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
ayy bende delirıcem valla bugunde olmadım 4 gun geçtikten sonra bellı oluyo dıye bılıyorum 2 gun daha gelmez inşallah ne zaman test yapayım akşam mıdem çok bulandı tabı pskolojikte olabılır

bunalımdayım, idilcan+, KotuKediSero+, ParadiesAngel+, yelizcem

kızlaaarrr günaydınnnn yapiosnuz bakiimm :)))

tamam ben katılmayayım ozaman.o ankı ruh halıme gore açılmış bir nıcktı.sizlere iyi sohbetler

Kızlar bugün dersler çok yoğun :bbo: arada bir girerim yine, şimdilik çıkmam lazım, öpüldünüz baş baaaaşşşşşş opuyorumnanaktan

tamam ben katılmayayım ozaman.o ankı ruh halıme gore açılmış bir nıcktı.sizlere iyi sohbetler

Kızım deli misin sen akannehir, sana yer yok demedim bunalıma yer yok dedim, yani o anki ruh halini bizim topiğe gelince atıcaksın coşacaz eğlenecez demek istedim kapiş :lepi:

Son düzenleme:

Bana günaydın yok muuu laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

bunalımdayım, idilcan+, KotuKediSero+, ParadiesAngel+, yelizcem

kızlaaarrr günaydınnnn yapiosnuz bakiimm :)))

saolun canlarım ii diiyim ii oluyumm barimm yorgunum çokkkmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

olmazzzmıı GÜNAYDINNN KÖTÜ KEDİMMMMMMMMMM opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alınganlıkk diz boyuuu vallaaaaaaaaa :)

Hiç sorma kuşum yaa :gitme: hep de bana denk gelirler zaten, çekiyom mu napıyom anlamdım ki bilmiyorumkismile
Çok mu dangır dungur konuşuyom nedir :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…