Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bu arada yeni gelen şekerler hoşgeldinizzzz gerçi bu msj biraz geç oldu ama idare edin ....aldatılmış bi arkadaşımla uğraşıyorum şuann.. Bu kız akıllanmıcakk kabullenmiş....

bide kabullenmiş mi akannehir......töbe yarabbim Allah başa vermesin...

geçen gün kocişe soruyom kız aşkım bişe olsa falan tekrar evlensen evlenırmısın naparsın dıorm

evet ya zencıyle evlenırım merak edıyom dıyo gülüyo sonrada
hee senden başkasıyla evlenmem dicem sandın dımı diyo
yoo nıye öyle sanıym şahsen bende zencıyle bi düşünürdüm yani diyorum anaamm bi trip
bi trip demek öyle demek zenci ha alacağın olsun falan eheuehee ne güldüm ya pazar günü :roflol: :roflol: :roflol:

Allah iyiliğini versin ayşeee :roflol: :roflol: :roflol:

Gökcem gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2

evet ben geldım ıdılımmmmmmmmm nasılsınnn maşallah göbüşüneeee maşallahhhh

ay ben bu aralarr bel sırt ağrılarını çok fena yaşıyorummmm poffffffffffffffffffffffffffff

Vay anasını sayın seyirciler bi de cadı olduk bak sen yaaaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Sorma şekerim tam da alıngan mıknatısı oldum çıktım yani :roflol: olmuyo böyle bundan sonra ben de alınganlık edecem, biraz da millet benim kahrımı çeksin bayanssulusmile bayanssulusmile

yokk tatlımm sen dangır dungur konuşşmuonnn millet çok alıngann bide hamile heralde baksana başlamışş hemencikk alınganlıklaraaaazemuszemuszemuszemus

Hiç sorma kesin hamile kaydirigubbakcemile3

umarım hamileyımdır ama iki kişi soyleyınce alınırım tabıııı.bende stresımı atmak için ve bişeyler paylaşmak için gırıyorum he

Kuzu sen en iyisi nickini değiştir sen de kurtul şu bunalımdan biz de kurtulalım lülülülülülü
Bu arada inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin ne diyim yerimseniben

Kepeleklerim Şeronuz kaçaaaaar

:mymeka: Aaaaaaaaa nomuşşkiii
..........................

bunlar 6-7 yıldır birlikte kısaca anlatayım bu süre zarfında bi ayrıl bi barışş işin cılkı çıkmıştı artık biz ayrıldık desede inanmıyordum ertesi gün barışırlar felan...çıktıgı çocuk kızı aldatmışş tabi hiçbirşey saklı gizli kalmaz olay ortaya çıktı yalanladı tabi sonrası bu tamam dedi gene inandı buna neysem şimdide kurcalarken itiraf etmiş başka kızla duygusal açıdan birlikte olmuşş.. Cart curtt sen akıllanmazsın kızım dedimm hala birlikteysen tamam dedim olayı anlatıyo şimdide ....öyle işteee yani büyük konuşmak gibi olmasın bu daha bekar evli değil nişanlı değil şimdiden böyle yaparsa ilerisini düşünemiyorum...

günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan

Günaydınnnn şekerimmmmm nasılsın??

evet ben geldım ıdılımmmmmmmmm nasılsınnn maşallah göbüşüneeee maşallahhhh

ay ben bu aralarr bel sırt ağrılarını çok fena yaşıyorummmm poffffffffffffffffffffffffffff

İyiyim canım teşekkür ederim...bel sırt ağrıları bitmek bilmiyo zaten bende de var..bu gece şeyim çok fenaydı yaaaa offfff :çok üzgünüm:
Dün doktora gittim gökcemmm bebişimin başı aşağıdaymış doğuma hazır halde :) ay zavallım yeri daraldığı için hiç kıpırdamıyodu, bi tek dudakları kıpırdıyodu :ecrin_bebek:

iyiyim balımmm sen nasilsin

hoşbulduk canım kız büyüttün bebeği :):CüvCüv:

evettttt ben de buyudum bebekım de buyudu maşallah teyzesiiii bı doğsa da alsam koynuma veledi kaydirigubbakcemile

ayy ben onun o küçücuk başını yerım yaaaaaa dudakları kıpırdıyomuş aman da amannnnn anneciği az kaldı gelıyor çünkuuu

Bi sen eksiktin cücük :mymeka:

cücüğün yesın seniii ballı böğğğğğrekkkkkkkkkkk yerimseniben Şeniz

Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffffffff lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

BUYURRR CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMM.... GELDİMMMMM... lülülülülülü
Anam gidecem gidecem bitürlü gidemiyom akannehir

BENDEN AYRILMAK ZOR GELİYO ZANNIMCA... bayanssulusmile

GÜNAYDIN CAN CİĞER ARKADAŞLARIMMM..HEPİNİZE SELAM EDER,,,
KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN ÖPERİMMM... buyrunnnnnnnnn

AMA HEPİNİZ YAŞLI MORUK OLDUĞUNUZ İÇİN SIRAYNAN HEPİNİZİN ELİNDEN ÖPMEYE BAŞLIYIMMM... :roflol: :roflol: :roflol:

sevgılı sevgı pıtırcıklarımmmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sızı sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn balımm :)

Günaydın hoşgeldin Ayşegül hanım :)
Eşim dizici değil ama Hanımın çiftliğini severek izliyo :roflol: Herkes Kemal'e benzetiyo belki ondan izliyordur :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen bana aysel de ayşe aysel deee bana aysel deee :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan

Günaydın şekrim :)

Allah iyiliğini versin ayşeee :roflol: :roflol: :roflol:

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile

çekeriz anam hem ben tüm forum hatunalrı için dedim cadı diye hepoimiz cadıyız yalan mı kaydirigubbakcemile3
ama tatlı cadı elektirikli süpürgelerimiz var bizim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yani bencede hatun kişidende kaynaklanıyo anacım tamam aşk sevgi anlıyorum
ama bunalr temiz olunca güzel kirletilince değil :umursamaz: annemin dediği gibi "kocadan bol bişey yok " :roflol: :roflol: :roflol: ne diye çekiyo

iyiyim balımmm sen nasilsin

iyiyim canımmm :1hug:

:1hug: :1hug:

El öpenlerin çok olsun yavriiiii

cücüğün yesın seniii ballı böğğğğğrekkkkkkkkkkk yerimseniben Şeniz

Şeniz Şeniz Şeniz

Berhudar ol evladım el öpenlerin çok olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çekeriz anam hem ben tüm forum hatunalrı için dedim cadı diye hepoimiz cadıyız yalan mı kaydirigubbakcemile3
ama tatlı cadı elektirikli süpürgelerimiz var bizim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Heeee bence deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…