Bu arada yeni gelen şekerler hoşgeldinizzzz gerçi bu msj biraz geç oldu ama idare edin ....aldatılmış bi arkadaşımla uğraşıyorum şuann.. Bu kız akıllanmıcakk kabullenmiş....
Günaydın hoşgeldin Ayşegül hanım :)
Eşim dizici değil ama Hanımın çiftliğini severek izliyo :roflol: Herkes Kemal'e benzetiyo belki ondan izliyordur :roflol:
bide kabullenmiş mi akannehir......töbe yarabbim Allah başa vermesin...
geçen gün kocişe soruyom kız aşkım bişe olsa falan tekrar evlensen evlenırmısın naparsın dıorm
evet ya zencıyle evlenırım merak edıyom dıyo gülüyo sonrada
hee senden başkasıyla evlenmem dicem sandın dımı diyo
yoo nıye öyle sanıym şahsen bende zencıyle bi düşünürdüm yani diyorum anaamm bi trip
bi trip demek öyle demek zenci ha alacağın olsun falan eheuehee ne güldüm ya pazar günü :roflol: :roflol: :roflol:
Gökcem gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2
bunalıma yer yok şekerim kızzz ondan diyi bu cadı sana bööle :lepi:
bana avatar bilewm değiştirtilerdi bu olmadı bu olmadı diye diye
biz şaparız öyle yönlendiririz birbirimizi canım noolcek :)))
orda bunalım burda bunalım olmaas bööle kafayı dağıt eğlen coş hobbaa hihoyyyt
eheheheheueheu alıngan mknatısı :roflol:
yokk tatlımm sen dangır dungur konuşşmuonnn millet çok alıngannbide hamile heralde baksana başlamışş hemencikk alınganlıklaraaaazemuszemuszemuszemus
umarım hamileyımdır ama iki kişi soyleyınce alınırım tabıııı.bende stresımı atmak için ve bişeyler paylaşmak için gırıyorum he
günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
gunaydın şekercımmm hoşgeldın :lepi:
..........................:mymeka: Aaaaaaaaa nomuşşkiii
bide kabullenmiş mi akannehir......töbe yarabbim allah başa vermesin...
Geçen gün kocişe soruyom kız aşkım bişe olsa falan tekrar evlensen evlenırmısın naparsın dıorm
evet ya zencıyle evlenırım merak edıyom dıyo gülüyo sonrada
hee senden başkasıyla evlenmem dicem sandın dımı diyo
yoo nıye öyle sanıym şahsen bende zencıyle bi düşünürdüm yani diyorum anaamm bi trip
bi trip demek öyle demek zenci ha alacağın olsun falan eheuehee ne güldüm ya pazar günü :roflol: :roflol: :roflol:
evet ben geldım ıdılımmmmmmmmm nasılsınnn maşallah göbüşüneeee maşallahhhh
ay ben bu aralarr bel sırt ağrılarını çok fena yaşıyorummmmpoffffffffffffffffffffffffffff
bana gunaydın yok mu azcık da ben yapayım alınganlıkkk sabah sabah :sinifsinif:
Günaydınnnn şekerimmmmm nasılsın??
İyiyim canım teşekkür ederim...bel sırt ağrıları bitmek bilmiyo zaten bende de var..bu gece şeyim çok fenaydı yaaaa offfff :çok üzgünüm:
Dün doktora gittim gökcemmm bebişimin başı aşağıdaymış doğuma hazır halde :) ay zavallım yeri daraldığı için hiç kıpırdamıyodu, bi tek dudakları kıpırdıyodu :ecrin_bebek:
hoşbulduk canım kız büyüttün bebeği :):CüvCüv:
Günaydınnnn şekerimmmmm nasılsın??
İyiyim canım teşekkür ederim...bel sırt ağrıları bitmek bilmiyo zaten bende de var..bu gece şeyim çok fenaydı yaaaa offfff :çok üzgünüm:
Dün doktora gittim gökcemmm bebişimin başı aşağıdaymış doğuma hazır halde :) ay zavallım yeri daraldığı için hiç kıpırdamıyodu, bi tek dudakları kıpırdıyodu :ecrin_bebek:
Bi sen eksiktin cücük :mymeka:
Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffffffff lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Anam gidecem gidecem bitürlü gidemiyom akannehir
sevgılı sevgı pıtırcıklarımmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sızı sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın hoşgeldin Ayşegül hanım :)
Eşim dizici değil ama Hanımın çiftliğini severek izliyo :roflol: Herkes Kemal'e benzetiyo belki ondan izliyordur :roflol:
sen bana aysel de ayşe aysel deee bana aysel deee :roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin ayşeee :roflol: :roflol: :roflol:
Vay anasını sayın seyirciler bi de cadı olduk bak sen yaaaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sorma şekerim tam da alıngan mıknatısı oldum çıktım yani :roflol: olmuyo böyle bundan sonra ben de alınganlık edecem, biraz da millet benim kahrımı çeksin bayanssulusmile bayanssulusmile
..........................
bunlar 6-7 yıldır birlikte kısaca anlatayım bu süre zarfında bi ayrıl bi barışş işin cılkı çıkmıştı artık biz ayrıldık desede inanmıyordum ertesi gün barışırlar felan...çıktıgı çocuk kızı aldatmışş tabi hiçbirşey saklı gizli kalmaz olay ortaya çıktı yalanladı tabi sonrası bu tamam dedi gene inandı buna neysem şimdide kurcalarken itiraf etmiş başka kızla duygusal açıdan birlikte olmuşş.. Cart curtt sen akıllanmazsın kızım dedimm hala birlikteysen tamam dedim olayı anlatıyo şimdide ....öyle işteee yani büyük konuşmak gibi olmasın bu daha bekar evli değil nişanlı değil şimdiden böyle yaparsa ilerisini düşünemiyorum...
iyiyim balımmm sen nasilsin
evettttt ben de buyudum bebekım de buyudu maşallah teyzesiiii bı doğsa da alsam koynuma veledi kaydirigubbakcemile
ayy ben onun o küçücuk başını yerım yaaaaaadudakları kıpırdıyomuş aman da amannnnn anneciği az kaldı gelıyor çünkuuu
cücüğün yesın seniii ballı böğğğğğrekkkkkkkkkkk yerimseniben Şeniz
BUYURRR CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMM.... GELDİMMMMM... lülülülülülü
BENDEN AYRILMAK ZOR GELİYO ZANNIMCA... bayanssulusmile
GÜNAYDIN CAN CİĞER ARKADAŞLARIMMM..HEPİNİZE SELAM EDER,,,
KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN ÖPERİMMM... buyrunnnnnnnnn
AMA HEPİNİZ YAŞLI MORUK OLDUĞUNUZ İÇİN SIRAYNAN HEPİNİZİN ELİNDEN ÖPMEYE BAŞLIYIMMM... :roflol: :roflol: :roflol:
El öpenlerin çok olsun yavriiiii
cücüğün yesın seniii ballı böğğğğğrekkkkkkkkkkk yerimseniben Şeniz
BUYURRR CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMM.... GELDİMMMMM... lülülülülülü
BENDEN AYRILMAK ZOR GELİYO ZANNIMCA... bayanssulusmile
GÜNAYDIN CAN CİĞER ARKADAŞLARIMMM..HEPİNİZE SELAM EDER,,,
KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN ÖPERİMMM... buyrunnnnnnnnn
AMA HEPİNİZ YAŞLI MORUK OLDUĞUNUZ İÇİN SIRAYNAN HEPİNİZİN ELİNDEN ÖPMEYE BAŞLIYIMMM... :roflol: :roflol: :roflol:
çekeriz anam hem ben tüm forum hatunalrı için dedim cadı diye hepoimiz cadıyız yalan mı kaydirigubbakcemile3
ama tatlı cadı elektirikli süpürgelerimiz var bizim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?