selaaaammm
sana hak veriyorum sana zor oluyor ...bu arada herkese iyi akşamlar....tüm iyi dileklerimi bugün de sizlere yolluyorum uzak bir şehirden.............
kız çok da uzak değil Tokat yaaa :) Neden uzak olsun;bak the_fts Ankaraya gelecek Su'yu da arayıp görüşeceğiz;uzak diye bişey yok.
selam kızlar anca tüm sayfaları okuyup yanınıza gelebildimmmm
benim için deniz olmayan heryer çok uzak aramızda tokatlı yoktur inşallah ama sevmiyorum burasını napalım görev... egem bir başka ya....
Zorunlu hizmettesin herhaldeOlsun ya o da geçer inşallah en kısa zamanda.Eee çalışmalr nasıl gidiyo sen ondan bahset :)
yarın mı yoksa bugğn aldın mı test sonuçlarını canımcım?
Havucun ve havuç suyunun faydaları
Yapılan araştırmalar havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığı yönünde...
Havuç suyunun süratle kan yapıcı, kuvvetlendirici, ishal kesici, peklik giderici, mide ve bağırsağın yakın dostu, safra akıtıcı, karaciğeri kuvvetlendirici ve yeri doldurulamayan bir sebzedir.
Mide ve bağırsak kanamalarında da havuç suyu çok faydalıdır.
Havucun, özel şekeri, A vitamini ve bol vitaminleri ile karaciğeri kuvvetlendirdiği kendi kendini tamir imkanı verdiğini, vücuttaki üre asidi, ürat tuzları, benzeri yorgunluk maddelerini, diğer zehirleri idrarla dışarı atıyor.
Havucun, bol A vitamini ile cilde temizlik ve pembelik verip ve gözlerin sıhhatli kalmasını sağlıyor.
Her gün yenen bir havuç da akciğer kanseri tehlikesini yarıya indiriyor.
Unutkanlığa karşı yardımcıdır.
Alzheimer’e karşı önleyici, durdurucu ve tedavi edici olarak kullanılır.
Deri ve akciğer kanserini, kalp krizini önlemede yardımcıdır.
Hareketli sperm sayısını artırıcı sperm oluşum yollarını ve sperm kanallarını açıyor. İktidarsızlığa hem çözüm getiriyor hem de iktidarsızlığa karşı önleyici.
Havuç suyunun önemli bir özelliği yemek borusu ve mide yanmasına karşı olan gücüdür. Mide yanması çekenler için bir bardak havuç suyu bulunmaz bir nimettir. . Alzheimer hastalığına karşı taze sıkılmış havuç suyu kürünün önleyici etkisi yaklaşık %80 dir.
40 araştırma, havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığını ortaya koymuştur. Bunun temel sebebi betakaroten, C ve E vitaminleri gibi antioksidanlar açısından zengin oluşudur.
Kızlar EngellL'ı gören var mı yaa, biz günlerdir bitürlü denk gelemedik onunla :uhm: geldi mi onun kırmızılar bilen var mı???
ben geldim kızlar doktorum tüp bebek dedi bizde ok verdik şimdi bütçe ayarı çekiyoruz dua edin ne olurr
kızlar iyi akşamlar. yazdıklarınızı okuyorum hergün ama biraz canım sıkkın yazmıyordum. iyisinizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?