Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sana hak veriyorum sana zor oluyor ...bu arada herkese iyi akşamlar....tüm iyi dileklerimi bugün de sizlere yolluyorum uzak bir şehirden.............

kız çok da uzak değil Tokat yaaa :) Neden uzak olsun;bak the_fts Ankaraya gelecek Su'yu da arayıp görüşeceğiz;uzak diye bişey yok.

selam kızlar anca tüm sayfaları okuyup yanınıza gelebildimmmm

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

kız çok da uzak değil Tokat yaaa :) Neden uzak olsun;bak the_fts Ankaraya gelecek Su'yu da arayıp görüşeceğiz;uzak diye bişey yok.

benim için deniz olmayan heryer çok uzak aramızda tokatlı yoktur inşallah ama sevmiyorum burasını napalım görev... egem bir başka ya....

benim için deniz olmayan heryer çok uzak aramızda tokatlı yoktur inşallah ama sevmiyorum burasını napalım görev... egem bir başka ya....

Zorunlu hizmettesin herhalde Olsun ya o da geçer inşallah en kısa zamanda.Eee çalışmalr nasıl gidiyo sen ondan bahset :) Bitti di mi :)

ne güzel buluşacaksınız demek kıskandım yolunuz düşerse buraya da beklerim

kızlar iyi akşamlar. yazdıklarınızı okuyorum hergün ama biraz canım sıkkın yazmıyordum. iyisinizdir inşallah.

Zorunlu hizmettesin herhalde Olsun ya o da geçer inşallah en kısa zamanda.Eee çalışmalr nasıl gidiyo sen ondan bahset :)

ya şu baş dönmeleri geçmedi insanın başı dönerkende olmuyo o iş...gerçi alıştım dünya benim için sabit değil artık ...:)zaten ben bu ay fazla fazla çalıştım...gerisi allaha kalmış...ama çok heycanlıyım..bu arada evet gorevde daha 3. yılım daha cok var...

anam oku oku bitiremedim beee... laelaelaelaelae

canım güzel bilgi bulmuşsunda... gdo bakımından en kötü besinde havuç biliyosun dimi...o sebeple bence havuç tüketilmemeli...

Kızlar EngellL'ı gören var mı yaa, biz günlerdir bitürlü denk gelemedik onunla :uhm: geldi mi onun kırmızılar bilen var mı???

yazmıştım ama görmemişsin tatlım... 31 aralık sabahı geldi kırmızılarım... :hulya:

ben geldim kızlar doktorum tüp bebek dedi bizde ok verdik şimdi bütçe ayarı çekiyoruz dua edin ne olurr

hiii... kuzucum hadi hayırlısı tatlım...:lepi::CüvCüv:

31 inde test yaptırdım kan testi. daha 9 gün vardı adetime. negatif çıktı. dr umla görüştüm daha çok erken çıkmazdı zaten dedi ama yinede üzüldüm.

kzlar bence hiçbir şey için üzülemyin.. ve kendinizi dinlemeyin.. yok memem ağrıdı, yok kasığım sızladı, yok akıntım eldi diye.. dinledikçe adette gecikme oluyor... burda birbirinizin belirtilerindende etkilenmeyin bence... en salakça etkilenmeyi ben yaşadım ve adetim ömrümde ilk kez gecikti hemde 10 gün... ne oldu koca bir sıfır... ben artık hiçbişeyi kafama takmıcam... aaaammmmmaaaaaaaaaaaaann gelecekse gelecek bu bebek.. vakti zamanı var elbet..
fatoşum sende kafana takma ne güzel işte hiç bir şey hesaplamıcan herşeyi senin yerine laboratuvarda doktorlar halledicek... :lepi:

bu arada ben yatıyorum hadiyin iyi geceler...

ya zaten ben hiçbir belirtide hissetmiyorum. ancak varsa işim gereği erken öğrenmem gerekiyor die acele ettim ama hüsran hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…