doktordan sıkıldım artık canım ya
zaten bende ona belli etmemek için ugraşıyorum zavallım oda üzülüo biliom ama uff ne bilim tmm toparlanıyorummm
ya arkadaşlar şu muhtemel yumurtlama hesaplayıcısında 5 ocak oluşum yazıyo ne demek o?
Toparlan tabiki canım!tabi üzülmüş olabilirsin bunu anlarım ama eşinden dolayı olmasın bu asla.Dediğim gibi hepimiz insanız yarın kimin başına ne geleceği belli mi!
Enerjini yüksek tutmaya çalış;aynı evin içinde iki harabeden yuva olmaz;o yıkıntıyı sağlam bir harçla toparlamak sana düşüyo....
canım benim bunlara kafanı takıp daha fazla moralini bozma. iyi şeyler düşünelim iyi şeyler başımıza gelsin karamsar olma güzelim benim. ayrıca o senin kocan eşin onun da herşeyi bilmesi gerek. ortada bir sorun varsa bu sadece senin değil ikinizin. birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz hiç merak etme.........
ay ben bodoslama yapıyomuşum valla:)teknik zero artistik ten point:)
smartcım ya biliyorum çok soruyorum ama benim baktığım hesaplayıcıda yumurtlama günümü kırismıs gecesi olarak gösteriyodu muhtemel adet tarihimide 14 ocak burda farklı çıktıCADIARZU:1shok:
26 günde bir oldum bu ay en fazla 28 oluyo..Bu ay kendimi o kadar dinledimki ne olduğunu anlayamadım sanırım saldım çayıra mevlam kayıra stili oldu benim bu ay:)
kızlar ben bugün yazmıştım 10 ocak regl tarihim bugün işyerinde wc ye gittim çok az bi kırmızılık olmuştu ama regl öncesi gelen kırmızıdan tuv.kağıdına bulaştı sadece ama 6 gün önce regl olma imkanım yok 28 günde bir olurum ve düzenlidir ayrıca devam etmedi daha sonra tekrar baktığımda çok hafif bi kahverengilik vardı bir kaç gündür de sırtım ve belim çok ağrıyor umarım bu ayki çalışmalarım boşa gitmez :Saruboceq:
nnagihan'ı topiğe uğramıyor diye silmiştik ya başka topikte okudum ayın 2sinde hamile olduğunu açıklamış.Bize yazmamış bile;kızlar size hak vermeye başladım.Adını yazdırıp bizimle hiç görüşmeden belli bir süre girmeyenleri listeden çıkaralıma artık.
Bana da zor oluyo onlar için listeyi yenileyip durmak.Az olsun öz olsun yaanii...
canım sen biliosun kaçtane doktor gezdim artık çok yoruldum işi geyiğe vuruyorum ama önüne gelene açmaktan bıktımmm inanmak güvenmek istiyorum artık
tmm evrene pozitif enerji gönderiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar ikizim olursa isimlerini ne koysam acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tinkerbel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?