Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
doktordan sıkıldım artık canım ya

zaten bende ona belli etmemek için ugraşıyorum zavallım oda üzülüo biliom ama uff ne bilim tmm toparlanıyorummm

Toparlan tabiki canım!tabi üzülmüş olabilirsin bunu anlarım ama eşinden dolayı olmasın bu asla.Dediğim gibi hepimiz insanız yarın kimin başına ne geleceği belli mi!
Enerjini yüksek tutmaya çalış;aynı evin içinde iki harabeden yuva olmaz;o yıkıntıyı sağlam bir harçla toparlamak sana düşüyo....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

tmm evrene pozitif enerji gönderiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar ikizim olursa isimlerini ne koysam acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

smartcım ya biliyorum çok soruyorum ama benim baktığım hesaplayıcıda yumurtlama günümü kırismıs gecesi olarak gösteriyodu muhtemel adet tarihimide 14 ocak burda farklı çıktıCADIARZU:1shok:

smartcım ya biliyorum çok soruyorum ama benim baktığım hesaplayıcıda yumurtlama günümü kırismıs gecesi olarak gösteriyodu muhtemel adet tarihimide 14 ocak burda farklı çıktıCADIARZU:1shok:

Canım sen kaç günde bir regl oluyorsun?Bi söyle bana genel olarak;ezbere konuşmayalım yani.Bir de bu ay yumurtanın çatladığını hissettin mi yoksa bodoslama mıdaldın olaya?

26 günde bir oldum bu ay en fazla 28 oluyo..Bu ay kendimi o kadar dinledimki ne olduğunu anlayamadım sanırım saldım çayıra mevlam kayıra stili oldu benim bu ay:)

nnagihan'ı topiğe uğramıyor diye silmiştik ya başka topikte okudum ayın 2sinde hamile olduğunu açıklamış.Bize yazmamış bile;kızlar size hak vermeye başladım.Adını yazdırıp bizimle hiç görüşmeden belli bir süre girmeyenleri listeden çıkaralıma artık.

Bana da zor oluyo onlar için listeyi yenileyip durmak.Az olsun öz olsun yaanii...

kızlar ben bugün yazmıştım 10 ocak regl tarihim bugün işyerinde wc ye gittim çok az bi kırmızılık olmuştu ama regl öncesi gelen kırmızıdan tuv.kağıdına bulaştı sadece ama 6 gün önce regl olma imkanım yok 28 günde bir olurum ve düzenlidir ayrıca devam etmedi daha sonra tekrar baktığımda çok hafif bi kahverengilik vardı bir kaç gündür de sırtım ve belim çok ağrıyor umarım bu ayki çalışmalarım boşa gitmez :Saruboceq:

26 günde bir oldum bu ay en fazla 28 oluyo..Bu ay kendimi o kadar dinledimki ne olduğunu anlayamadım sanırım saldım çayıra mevlam kayıra stili oldu benim bu ay:)

Evet canım 1i senin yumurtlama tarihin kısa hesapla ama o hesaplayıcı son üç aya baktığı için muhtemel sapmaları da katıyo.
Bak mesela Clemantine ile benim regl günümüz aynı ama hesaplayıcı benimkini 31 aralık ovuasyon başlangıcı 5 ocak muhtemel ovulsayon günü gösterdi onunkini 6'sı.Artı yaptığım ovulason testine göre yumrtam 3ünde çatladı.
İşte o yzden ovulasyon gününden 5 gün önce başla çalışmalara diyoruz biz.

valla ben boş duranı allah sevmez mantığıyla çalıştım arkadaşlar:)inşallah tutmuştur:)

Canım arkası gelirse bu ayki yumurtanın sağlıklı olamdığına işaret eder bu.Umarım öyle değildir de yerleşme kanamsıdır ama çok umutlanma olurmu!Sonuçta çok fazla kişide rastlanan bişey değil bu.bizde su_1983te olmuştu.Denk gelirsen konuş.kahverengi demişti sanırım

sana hak veriyorum sana zor oluyor ...bu arada herkese iyi akşamlar....tüm iyi dileklerimi bugün de sizlere yolluyorum uzak bir şehirden.............

canım sen biliosun kaçtane doktor gezdim artık çok yoruldum işi geyiğe vuruyorum ama önüne gelene açmaktan bıktımmm inanmak güvenmek istiyorum artık

canım bnım şöyle dusun sonucta tup bbkte ıkınızden olan sylrl yapılıyo..uzme kendını..bnım kuzenınde olmadı cocugu daha doktor dmden tup bbk yaptırın dedım.o kadar stresı yasamaya ne gerek var canım..ama kuzenın sonuc ıyı canım ıkızlerı oldu..sımdı dıyorkı ıyıkı de daha fazla beklememısım de yaptırmısım...cok mutlu anlayacagın..allah ısını rasgetırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…