kızlar iyi akşamlar. yazdıklarınızı okuyorum hergün ama biraz canım sıkkın yazmıyordum. iyisinizdir inşallah.
ya şu baş dönmeleri geçmedi insanın başı dönerkende olmuyo o iş...gerçi alıştım dünya benim için sabit değil artık ...:)zaten ben bu ay fazla fazla çalıştım...gerisi allaha kalmış...ama çok heycanlıyım..bu arada evet gorevde daha 3. yılım daha cok var...
Canımcım koyu yazılmış olanlar olması gerekenden yüksek ya da düşük olan değerlerin.Bi bak istersen.Doktordan önce :)canım bugün eşim sonuçları aldı yarın sabah gösterecz sonucları sekerim. işallah bir sorun yoktur bakalım..
31 inde test yaptırdım kan testi. daha 9 gün vardı adetime. negatif çıktı. dr umla görüştüm daha çok erken çıkmazdı zaten dedi ama yinede üzüldüm.
yapma ya daha cok var bence de ...bıraz sabır
üüzlme hiçbişeye canım yaaa....
başın neden dönüyoo ya?
bilmiyorum canım ya hastaneye de gıttım ama gerızekalılar bırsey demedı bıle..kansız dıılsın dedı yolladı..adetıme kadar beklıcem olmadı yıne gıdıcem doktoro bugun okulda kotu oldum..cocuklar etegımı cekıstırıyo ama ben baska bı alemdeım ...ardından da bulantı oldu..bas donmesı bulantıyı getırdı...aksamları azalıyo da sabah berbat uyanıyorum hayırdır dıyorum ama korkmaya basladım..
dayanamadım test yaptım akşam üzeri negatif çıktı
offff niye böyle oldum ben iki aydır ya, delirmek üzereyim artık, 35 yaşında menopoza mı girilir allahım sabır.............
ne olur bu kadar yıpratma kendini...
ne dert bir illetmiş bu kist ya iki aydır yapıştı yakama bırakmıyor bir türlü, çatlıycam şimdi kahrımdan halbuki o kadar nötrdüm ki kaç günlerdir, olsa da olmasa da diyordum, ama şimdi adet olamayacağımı anlayınca ilaçsız çok fena zoruma gitti kızlar
kızlar ben bir sigara içip geleyim, biraz ağlamalarım azalsın, yazamıyorum zaten yaşlardan geliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?