Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar iyi akşamlar. yazdıklarınızı okuyorum hergün ama biraz canım sıkkın yazmıyordum. iyisinizdir inşallah.

üüzlme hiçbişeye canım yaaa....

başın neden dönüyoo ya?
canım bugün eşim sonuçları aldı yarın sabah gösterecz sonucları sekerim. işallah bir sorun yoktur bakalım..
Canımcım koyu yazılmış olanlar olması gerekenden yüksek ya da düşük olan değerlerin.Bi bak istersen.Doktordan önce :)

çok üzgünüm arkadaşlar
öyle moralim bozuk ki, toparlayamıyorum kendimi bir türlü

dayanamadım test yaptım akşam üzeri negatif çıktı
offff niye böyle oldum ben iki aydır ya, delirmek üzereyim artık, 35 yaşında menopoza mı girilir allahım sabır.............

korktuğum oldu işte yine bu ayda da, artık hani gebe kalamıyorum diye değil adet olamıyorum diye üzülüyorum iki aydır
var mı kızlar over kisti olup da ilaçla adet olduktan sonra bir sonraki aylarda kisti yineleyen

hastalansaydım şu an bu kadar yıkılmayacaktım inanın ki

eşim de şaşırdı yazık hamile değilim diye üzülüyorum sanıyor, ama benim ağzımı bıçak açmıyor ki adama konuşabileyim de anlatabileyim derdi mi

aslında bütün suç onun zaten
sen kalk taaa 13 yıl sonra beni kandır, sonra ben de bebek diye tutturayım, şimdi de olmasın
halbuki ben ne güzel istemiyordum çocuk yaaaaaaaaa............
kafam rahattı bari olmadığını bilmiyordum en azından,

ne dert bir illetmiş bu kist ya iki aydır yapıştı yakama bırakmıyor bir türlü, çatlıycam şimdi kahrımdan halbuki o kadar nötrdüm ki kaç günlerdir, olsa da olmasa da diyordum, ama şimdi adet olamayacağımı anlayınca ilaçsız çok fena zoruma gitti kızlar

kızlar ben bir sigara içip geleyim, biraz ağlamalarım azalsın, yazamıyorum zaten yaşlardan geliyorum hemen

sen cok kendını yıpratıyosun ya hıcbır sey saglığından onemlı olamaz...

kızlar hepinize şimdiden tatlı rüyalar ben çıkıyorum...çok çok öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…