Mervecim sana da teşekkür etmek istiyorum;konuşamadık benim çıkmam lazım.
karşılaşırız yine nasıl olsa :) Bebek itmiş olabilri ama benden kurtulamazsın
öpüyorum.
Ben çıkıyorum şimdilik kzılar;tekrar desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
Sizleri seviyorum :))
tamam canım zaten benimde belli değil..:umursamaz:Tam netd eğil canım ya ama bir dahaki ghaftas onu belki....
iyi akşamlar canımcım..Ben çıkıyorum şimdilik kzılar;tekrar desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
Sizleri seviyorum :))
Kız Merveeeeeeee Çarşambada mı rüzgar var kızo rüzgara söyle de benim cadaloz eltiyi de kapıp götürsün çoooooooooooookkk uzaklara, mümkünse çıkmasın bidaha karşıma olma mı beeeeeeeeeehhhh kaydirigubbakcemile3
güle güle şeker bende öptümmmmm..Şenizkızlarr kafam çookk karıştıı yaaaa:bbo:
neyse kociş geldi ben çıkıyorumm öptümmm hepiniziiiiiiiiiiiii
Selam kızlar nasılsınıızzzz
Kız Merveeeeeeee Çarşambada mı rüzgar var kızo rüzgara söyle de benim cadaloz eltiyi de kapıp götürsün çoooooooooooookkk uzaklara, mümkünse çıkmasın bidaha karşıma olma mı beeeeeeeeeehhhh kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çok kötüyüm bugün gittim doktora bebek çok aşağıya inmiş. erken doğum riskim var ciğerleri gelişsin diye dört ampul iğne verdi ikisini vuruldum ikisini yarın. ani bi hareketinde doğum başlar çok dikkat et dedi. hep yüksek tut ayaklarını rapor yazabilirim bundan sonra çalışma dedi ama ben dedim şuan işi bırakacak durumda değilim. ayın 1inde yine gidicem bakçak eğerki düşme devam ediyosa zorunlu yazıcam rapor dedi. en azından buraya yeni eleman aldık işi bi nebzede olsa öğretir giderim artık napayım.
kızlarr kafam çookk karıştıı yaaaa:bbo:
neyse kociş geldi ben çıkıyorumm öptümmm hepiniziiiiiiiiiiiii
kızlar ben çok kötüyüm bugün gittim doktora bebek çok aşağıya inmiş. erken doğum riskim var ciğerleri gelişsin diye dört ampul iğne verdi ikisini vuruldum ikisini yarın. ani bi hareketinde doğum başlar çok dikkat et dedi. hep yüksek tut ayaklarını rapor yazabilirim bundan sonra çalışma dedi ama ben dedim şuan işi bırakacak durumda değilim. ayın 1inde yine gidicem bakçak eğerki düşme devam ediyosa zorunlu yazıcam rapor dedi. en azından buraya yeni eleman aldık işi bi nebzede olsa öğretir giderim artık napayım.
Olabilir canım burası bu akşam uçuruyor zaten:)
Yüksek ihtimal senin cadaloz eltide uçup gitmiştir hele ki zayıfsa bu iş tamamdır:)))
Ah canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm( aman dikkat et sen de, çok hareket etme, işyerinde de oturarak çalış, ayaklarının altına bi sehpa falan ayarla yüksekte tut, doktorunun önerilerinden de çıkma sakın bişicik olmaz inşallah yerimseniben ciğerleri geliştikten sonra da erken doğsa da sorun olmaz zaten merak etme :teselli:
Zayıf kız zayıfama öyle koca bi totosu var ki o rüzgar o totoyu kaldırmaya yeter mi bilmem :roflol: :roflol::roflol:
Kızlar ben ütünün başına geçiyorum, kocişim raporlu olduğu için 3 gündür gitmiyodu okula, yarın başlicak artık, gömlekler pantolonlar ütülenecek beni bekliyo, ütü işimi bitirince yine gelirim canlarım öpüldünüz kocuman opuyorumnanaktan
Kızlar ben ütünün başına geçiyorum, kocişim raporlu olduğu için 3 gündür gitmiyodu okula, yarın başlicak artık, gömlekler pantolonlar ütülenecek beni bekliyo, ütü işimi bitirince yine gelirim canlarım öpüldünüz kocuman opuyorumnanaktan
neyse benden başka kimse kalmamışş..
bende cıkayım bari benimde ütü var onları yapim belki gelirim sonra yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?