Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım çok geçmiş olsun...dikkat etmelisin artık. kendini yorma...evde iş yapma bırak eşin halletsin...
işi filan boşver yeni elemanı da...bebişi düşün, ve raporu kabul et! evde dinlenirsin bol bol...
bebeğinden daha önemli değil herhalde yeni elemanın işi öğrenip öğrenmemesii. lmaz:
tekrar geçmiş olsun canım, kendine ve bebişe iyi bak.

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrr benim midem bulanıyooo yine yaaa offfffffffffakannehir

kızım iş düşünülürmü yaaa..bırak eleman bulsunlar çok önemli buu..çok geçmiş olsunnn...

Smaaaaarrrrttt;

Canım benim daha tebrik bile edemeden geçmiş olsun demek çok üzdü beni.
Ama yapacak bir şey yok; Allah'ın taktiri böyleymiş demek ki!
Hakkında hayırlısı olsun; Allah'ım gönlüne göre versin.
İnşallah eşin geldiğinde en kısa sürede bebeğin sana gelir ve
bu güzel olayı beraber yaşarsınız.
Canım; tekrar geçmiş olsun, inan çok üzüldüm; ama sen güçlü kadınsın bunu da en kısa sürede atlatacağına inanıyorum... Seni seviyorum :1hug:

slm cnm nasılsın? bişe sorucaktım dün sizden bir arkadaş adını bilmiyorum bugün dr gidicekti galiba sonuç ne çıktı merak ettim doğrusu.

canım sanırsam emoştan bahsediyosun..
kanda gebelik cıkmamıştı bugün dr. kese gibi bişi var demiş..
ama adet söktürücü vermiş..emoşda kullanmak istememiş sanırım..10 gün daha bekleyip adeti gelmesse tekrardan gidicek...
umut var işte bakalım artık hayırlsı..

Yavyum
Canım tekrar geçmiş olsun.
Nasıl oldun, toparladın mı bayağı?
Allah'ım sana da bir daha yaşatmasın inşallah bu durumu :Saruboceq:

Son düzenleme:
Canım sana yazdım ama görmedin sanırım.
Bugün doktora gitmişsin;yuva görüyorum demiş.bu ne yuvası ben pek bişi anlayamadım canım...CADIARZU

Mervecim canım bebişinin pıt pıtlarını duymuşsunuz. Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleri de görürsünüz... :))

Kızlar ben kaçayım artık..
Yarın yine iş var Hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum.
Yarın görüşürüz inşallah canlar!Allah'a emanet olun...

Mervecim canım bebişinin pıt pıtlarını duymuşsunuz. Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleri de görürsünüz... :))

Teşekkür ediyorum canım çok sağol güzel dilek ve duaların için.
Rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah..:Saruboceq:

Kızlar ben kaçayım artık..
Yarın yine iş var Hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum.
Yarın görüşürüz inşallah canlar!Allah'a emanet olun...

canım iyi geceler..
yarına görüşrüzz sen ve bebeğinde allaha emanet olun..
öpüyorum seni canım..

Hoşbulduk hayatım :) Ben de bebişim de çok iyiyiz şükür
Sen nasılsın; nasıl preseedle çalışma?

iyi olmanıza sevindim canım..zemuszemus
bende iyiyim cok şükür.:hulya:.valla şimdilik iyi gidiyo daha ovulasyonda cift cizgiyi görmedik ama ben yinede çalıyorum...aklinialirimsmile

Canım sana yazdım ama görmedin sanırım.
Bugün doktora gitmişsin;yuva görüyorum demiş.bu ne yuvası ben pek bişi anlayamadım canım...CADIARZU

cnmm evet yuva dediği kese oluyomuşşş ama değrim hala aynıydı 2 gün önce 1,20 de takılı kaldı bu ne kesesii yaaakafamçokkarıştı

Son düzenleme:
iyi olmanıza sevindim canım..zemuszemus
bende iyiyim cok şükür.:hulya:.valla şimdilik iyi gidiyo daha ovulasyonda cift cizgiyi görmedik ama ben yinede çalıyorum...aklinialirimsmile

Olsun çalış çalış. Allah çok çalışanı severmiş :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…