kızlar ben çok kötüyüm bugün gittim doktora bebek çok aşağıya inmiş. erken doğum riskim var ciğerleri gelişsin diye dört ampul iğne verdi ikisini vuruldum ikisini yarın. ani bi hareketinde doğum başlar çok dikkat et dedi. hep yüksek tut ayaklarını rapor yazabilirim bundan sonra çalışma dedi ama ben dedim şuan işi bırakacak durumda değilim. ayın 1inde yine gidicem bakçak eğerki düşme devam ediyosa zorunlu yazıcam rapor dedi. en azından buraya yeni eleman aldık işi bi nebzede olsa öğretir giderim artık napayım.
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrr benim midem bulanıyooo yine yaaa offfffffffffakannehir
kızlar ben çok kötüyüm bugün gittim doktora bebek çok aşağıya inmiş. Erken doğum riskim var ciğerleri gelişsin diye dört ampul iğne verdi ikisini vuruldum ikisini yarın. Ani bi hareketinde doğum başlar çok dikkat et dedi. Hep yüksek tut ayaklarını rapor yazabilirim bundan sonra çalışma dedi ama ben dedim şuan işi bırakacak durumda değilim. Ayın 1inde yine gidicem bakçak eğerki düşme devam ediyosa zorunlu yazıcam rapor dedi. En azından buraya yeni eleman aldık işi bi nebzede olsa öğretir giderim artık napayım.
slm cnm nasılsın? bişe sorucaktım dün sizden bir arkadaş adını bilmiyorum bugün dr gidicekti galiba sonuç ne çıktı merak ettim doğrusu.
Canım sana yazdım ama görmedin sanırım.
Bugün doktora gitmişsin;yuva görüyorum demiş.bu ne yuvası ben pek bişi anlayamadım canım...CADIARZU
Mervecim canım bebişinin pıt pıtlarını duymuşsunuz. Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleri de görürsünüz... :))
Kızlar ben kaçayım artık..
Yarın yine iş varHepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum.
Yarın görüşürüz inşallah canlar!Allah'a emanet olun...
clemantine hoşgeldin canımm..
nasılsın bebikin nasıl kuşum..
Teşekkür ediyorum canım çok sağol güzel dilek ve duaların için.
Rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah..:Saruboceq:
Hoşbulduk hayatım :) Ben de bebişim de çok iyiyiz şükür
Sen nasılsın; nasıl preseedle çalışma?
Canım sana yazdım ama görmedin sanırım.
Bugün doktora gitmişsin;yuva görüyorum demiş.bu ne yuvası ben pek bişi anlayamadım canım...CADIARZU
iyi olmanıza sevindim canım..zemuszemus
bende iyiyim cok şükür.:hulya:.valla şimdilik iyi gidiyo daha ovulasyonda cift cizgiyi görmedik ama ben yinede çalıyorum...aklinialirimsmile
Olsun çalış çalış. Allah çok çalışanı severmiş :dance:
cnmm evet yuva dediği kese oluyomuşşş ama değrim hala aynıydı 2 gün önce 1,20 de takılı kaldı bu ne kesesii yaaakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?