Bursaya gideceğim yakın zamanda Zehselin bebeği de doğmuş olur onu da görmüş olurum. :)
Bayramda da ailemin yanına gideceğim.Sen ve MERVEyi de Bursada ziyaret edip öyle mi yoluma devaö etsem ne diye düşünüyorum kaç gündür. :))
Bebek yok ya artık;local gezilerimi il dışına açmaya karar verdim yine.Hiç görülmemişti benim iki ay hiç burdan kıpırdamadığım. ohaoldumsmile Hem biraz da strs atmış oalcağım.Ardından da bi İstanbul yaparım FATOŞ'un dombili halini görürüm :))
Onlar zaten buluşacakmış;isteyen yine gelir onlarla da tanışırım.
Naneyi zaten göreceğm onun bir OK ine bakar
Elimden geldiğince sanallıktan çıkmaya çalışıyorum sizlerde yardım edinnnnn :lepi:
Topik kuralalrına gelince;hepsi bizim iyiliğimiziçin ama senin için bi güzelllik yapıyoruz nedense sırnaşık şey
Suuuu 8500e beni silip listeyi yendiden koyarmıısn..
Görnce canım sıkılıyor...
selam kızlarrrrrrr
sabahın köründe çıktım evden ancak girebildim....bebiklerime ciciler aldım bugün...ama öldüm yorgunluktan..akannehir bide pazarlık yapmışım ki sormayın :))) annem dükkandan çıktıktan sonra "naptın kızım sen" diyo bana :)) kıyafet konusunda ki eksiklerimizi bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum..cumartesi günü battaniyelerini alıcaz.beşikleri ve mobilyaları bu ayın sonunda yapıma başlanıyor. uyku setleri,perdesi vs. ıvır zıvır şeyler kaldı yani... ayyy ben bugün bu güzel şeylerle uğraştım işte..
siz neler yaptınızz ???
Suuuu 8500e beni silip listeyi yendiden koyarmıısn..
Görnce canım sıkılıyor...
selam kızlarrrrrrr
sabahın köründe çıktım evden ancak girebildim....bebiklerime ciciler aldım bugün...ama öldüm yorgunluktan..akannehir bide pazarlık yapmışım ki sormayın :))) annem dükkandan çıktıktan sonra "naptın kızım sen" diyo bana :)) kıyafet konusunda ki eksiklerimizi bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum..cumartesi günü battaniyelerini alıcaz.beşikleri ve mobilyaları bu ayın sonunda yapıma başlanıyor. uyku setleri,perdesi vs. ıvır zıvır şeyler kaldı yani... ayyy ben bugün bu güzel şeylerle uğraştım işte..
siz neler yaptınızz ???
Ayyyyy ne mutlu ne güzel bi gün geçirmişsin canım yaa boshayallersmile ooooohhhhh güsel cicilerini sağlıkla giymek nasip olsun inşallah üçüzlerimize olumunekankayizsmile yerim ben onları yeeeerrr Şeniz
Tam netd eğil canım ya ama bir dahaki ghaftas onu belki.ayy kız bursaya ne zaman gelicen olmassa bende gelimde zehseli beraber ziyaret edilim..olumunekankayizsmile
bu arada galiba bende ihlal ediyom topik kurllarını..
Canımsın yaaa :teselli:
selam kızlarrrrrrr
siz neler yaptınızz ???
Hoşgeldin canım..
Ne de güzel zevkli bir gün olmuştur eminim senin için...
Güle güle iyi günlerde giysinler cicişlerini inşallah...
Bizimkilerde azcık büyüse de ucundan ucundan biz de alsak ne de güzel olur amaopuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrrr
siz neler yaptınızz ???
smartttt canım hoşgeldinn
iyi olduğunu görmek çok mutlu etti beni...
böylesi daha iyiymiş,belkide..bak şimdiden gezme planları yapıorsun bile :)
Ben çıkıyorum şimdilik kzılar;tekrar desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
Sizleri seviyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?