amann iyi canım neyseki halletmişsin eşinle sorunlarını. canım bencede canını sıkmak için çok erken daha .bazı sorunlar çıkıyo işte tabi yedigimiz herşey hormonlu normal oyüzden.
selamlarrrrkaydirigubbakcemile2
nabersiniz cümletenn :hulya:
kızlar kitabı kociş çekmiş bana, yolladım sizede... güle güle okuyun....
sağol canım aldım..
nanem mailine yollamış msn..
bende bende istiyorummmm:)
canım bende mailin yok..verimde özelden istek gönder..
kız bende kayıtlısın sen ama:)
ayy ne bilim kuşum ya unutmuşum senin isminden başka bir arkadaş daha varda ondan karışıyo soy isimde aynı ondan sanırım..kafamçokkarıştı.
neyse hallettik..opuyorumnanaktan
önemli deil canım benim opuyorumnanaktan
hallettik ya önemli olan o...
tekrar sana ve pembeme teşekkür ediyorummm opuyorumnanaktan
kızlar ben bel ağrısından duramadım ve evime hemen yakındaki doktora gittim ultrosonla baktı alttan ultrosonlada baktı ne kese ne bişey gördü nasıl görmüş o doktor dedi analamadım gitti kafam karıştı yaaaakannehir progestan verdii bide bunu kullan adet olursunn olmazsan tekrardan git baktır kanda hcg ye dedii bakalım bu ilacı kullanıp beklicem adetimiii olmazsa gidip kanda tekrar baktırım hcg yee ondada yoksa kafayı yirim heraldeeeekafamçokkarıştı
canım bence yumurtan kistleşti senın
o keeyı gören doktorunu da değiştirmeni tavsiye edıyorum
bencede emoş.bende ilk kontrole gitiğimde doktora korunmasız 4 ay olmuyo demiştim baktı işte hemen eşmdne tahlil isted.bi yumurta var ama çatlaycakmı kalitesini bilmiyoruz filan dedi.sonra adeitn bilmem kaşıncı günü progestana bakıldı.sonuç düşük çıktı eşimin sonuçla riyi çıktı bana dedi yumurtla atakibi ve rahim filmine başlaycağız dedi hemen.sevmedim o doktoru aynı hastandede 10 gün sonra başka doktora gititm 7.5 cnm kist var dedi nasıl görmemmiş bu kadar büüyk bi kisti dedi..
doktorlarada güven olmuyorkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?