Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar dün dr a gittiğimde kızımın kaç gram olduğunuda sordumbilmiyorumkismile
800 gr dedi doktor
haftasına göre normal mi sizce kafamçokkarıştı

Gunaydın minnak kuşlarımmm

tünaydın şeker :) cik cik cik enee bi kedi gördüm sankiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oh çok şükür tabii canım önümüzdekı maçlara bakıcaz hadi hayırlsı inş...

kızlar bide ben bu progestana devam edeyimmi yaa adetim geldi sonuçtaaa adetliyken içsem ne olurkiii

bence gerek yok canım ya reglın gelmış :) ama sen bılırsın :)))

hayatımm 12,gün git..alttan ultrasonla baksınn..ozaman herşey ortaya çıkarr..benim değerlerden anlaşılmıştı..bide ultrasonla baktı..hiç öyle güzel gelişen bi yumurta yok dedi..halbuki 12. gün enaz 14-16mm olması lazım bi yumurtanın..sende şimdi aynen öyle yap..eğer yumurtan varsada büyümüyosa klomen verir...he yumurta rezervinde azalma varsa ona görre takviye yapar...
bak karasununda fsh 9-10 muydu neydi...klomenle maşallaah 2-3 yumurtası gelişiyo...
yani tek sorunun bu olsun canımm..hiç sıkma canını... yerimseniben

canım gecmiş olsunn...opuyorumnanaktan
peki dr. Ne diyo buduruma yani kendi dr. Tedavisi filan yokmuşmuymuş..bilmiyorumkismile

ayyy canım sormaa yaaa benim çıktıgım dr normal dedide hormon testi sonuçlarımı yüksek çıkan değerler vardı fhs 9,38 lh 6,81 netten bi araştırayım dedim netten bi dr a sordum oda böyle dedi iştee bu ay tekrarlıcam testii...adetimin 3.günü

ay_she+, cerenankara, EMOS8935, GamzeliKiz+, karacaeu, karaguuul+, ParadiesAngel+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem günaydın kıslar nasılsınız emoşcum üzülme herşeyde vardır hayır diğer aya inşallah

kızlar dün dr a gittiğimde kızımın kaç gram olduğunuda sordumbilmiyorumkismile
800 gr dedi doktor
haftasına göre normal mi sizce kafamçokkarıştı

oyyy yesinlerin senin kızınıı...
canım gayet normal zaten asıl kilo son iki ay alınıyo...
bizim geline dr. hatta söylememişti son iki ay belli olur şimdiden söylemeyeyim sonra kilosu azmış gibi geliyo stres yapıyosunuz demişti..
sen içini ferah tut gayet iyi kıscen maşallah...

ayyyy canım yaa sabahtan ayşeyle konuştukkk oda rahatlattı biraz yanii çözülebileceik bi sorun demi walla bi ara ayşe erken menopoz deyince moralim bozuldu yani..ama bu değerler değişebiliyomuşşş...ben dediğin gibi 12.günü bi baktıram demek alltan mı bakılıyo neyse varsın olsun napalımmm başa gelen çekilir...

sevindim canım hadi gözün aydın:1hug:
inş en kısa zamanda seninde müjdeli haberini alırız :ecrin_bebek:

inşallahh cnmmm bu sefer takmıcamm allahım nasip ederse olurr etmessede allhım bilirr adetim bitince rahim filmi çektircemm bakalımm inşallah o temiz çıkar:lepi:

ay_she+, cerenankara, EMOS8935, GamzeliKiz+, karacaeu, karaguuul+, ParadiesAngel+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem günaydın kıslar nasılsınız emoşcum üzülme herşeyde vardır hayır diğer aya inşallah

günaydın canımmmm..opuyorumnanaktan
topiğimizin en taze annes hoşgeldinnn..zemuszemus

günaydın canımopuyorumnanaktan
nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelik :1hug:

Günaydın kızlar nasılsınız? ben fazla kalamıycam..
hemşom okuyorsan, çok sevindim hamileliğine....... çok öpüyorum seni o kadar sevindim ki eşime bile anlattım bizim bir hemşo var hamile falan :) ne hemşosu gız dedi tabi anlamadı
bugün eşim evde, baharımıza oda takımı bakıcaz artık, almayı planlıyoruzzz bugün....çok heyecanlıyım, kızım da heyecanlandı ha bire tekme tokat yiyorum :)

sizi seviyorum kızlar öptümmmmmmmmmmmmmm

ALLAH’ım ilminle senden hayır diler ve kudretinle takdirini beklerim. Büyük lütfundan isterim. Çünkü Sen takdir edersin ben takdir edemem Sen bilirsin ben bilemem. Sen görünmeyeni bilirsin. Yüce Rabbim ikramını istiyorum. Ben acizim Sen ise her şeye kadirsin.

ALLAH’ım bu işin benim dinim geçimim ve akıbetim için hayırlı olduğunu biliyorsan bunu bana takdir et ve onu bana kolay kıl. Sonra da onu hakkımda mübarek kıl. Eğer bu işin benim dinim geçimim ve akıbetim için şerli olduğunu biliyorsan onu benden çevir ve beni ondan uzak tut. Hayırlı olan ne ise bana onu takdir et sonra da takdir ettiğini bana sevdir.

günaydın canım
ayy yerim ben onu yaboshayallersmile
şimdiden hayırlı olsun gülle güle sağlıkla kullansın kaydirigubbakcemile2

saol cnm evet ya o daha zor oluyoo gününde adet olunca öle çok üzülmüyo insan ama böle geçince helede benimkisi gibi aptal doktorlara düşünce umut verenn o çok zor oluyooo hayırlısı olsun cnm inşallah allah bu ay senin yüzünü güldürsün

sanırım öyle yaptımm cnm ben ama stres olmucak gibi deildikiiii

içmeyim yanii dimiii

yok cnm rahatladım yaa olmazsaydım bi 10 gün daha gerim gerim gerilcektim olduda rahatladımm belirsizlikk çok kötü yaaa

günaydın canımopuyorumnanaktan
nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelik :1hug:

iyi gidiyor canım birascık belim ağrıyor, ben hala hamile olarak göremiyorum kendimi:CüvCüv: yarın doktora gidecem değerimi bi kontrol etsin bide ilaç verir belki (folik asit)
sen nasılsın canım bebişini hissediyosun değilmi

kız dur bakalım erken menopoz için değerin 20-30larda olması lazımm...
bak sen şimdi adetinin 12.günü gidiyosun...
muhtemelen ilaç verir..ilaçlarlaa yumurtaların gelişir...bu arada bol bol kuru incir ve arı sütü polen bal kullanırsınn.ben yararını gördüm
sonra gelsin bebişlerrr...
sakınnn canını sıkmaaa.....
sorun sadece buysa tedavisi kolay allahı izniylee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…