şimdilik iyi gidiyo.aklinialirimsmile.son 4 gün bakalım 4 gün daha çalışıyımda ama daha ovulasyonda cift cizgiyi görmedim.ohaoldumsmile.öyle çalışıyom ben kendi halimadee...boshayallersmilehoş bulduk canımın içi nasıl gidiyor çalışmalar Şeniz
günaydın canımmm...zemuszemusGünaydın kızlar nasılsınız? ben fazla kalamıycam..
hemşom okuyorsan, çok sevindim hamileliğine....... çok öpüyorum seni o kadar sevindim ki eşime bile anlattım bizim bir hemşo var hamile falan :) ne hemşosu gız dedi tabi anlamadı
bugün eşim evde, baharımıza oda takımı bakıcaz artık, almayı planlıyoruzzz bugün....çok heyecanlıyım, kızım da heyecanlandı ha bire tekme tokat yiyorum :)
sizi seviyorum kızlar öptümmmmmmmmmmmmmm
ALLAH’ım ilminle senden hayır diler ve kudretinle takdirini beklerim. Büyük lütfundan isterim. Çünkü Sen takdir edersin ben takdir edemem Sen bilirsin ben bilemem. Sen görünmeyeni bilirsin. Yüce Rabbim ikramını istiyorum. Ben acizim Sen ise her şeye kadirsin.
ALLAH’ım bu işin benim dinim geçimim ve akıbetim için hayırlı olduğunu biliyorsan bunu bana takdir et ve onu bana kolay kıl. Sonra da onu hakkımda mübarek kıl. Eğer bu işin benim dinim geçimim ve akıbetim için şerli olduğunu biliyorsan onu benden çevir ve beni ondan uzak tut. Hayırlı olan ne ise bana onu takdir et sonra da takdir ettiğini bana sevdir.
iyi gidiyor canım birascık belim ağrıyor, ben hala hamile olarak göremiyorum kendimi:CüvCüv: yarın doktora gidecem değerimi bi kontrol etsin bide ilaç verir belki (folik asit)
sen nasılsın canım bebişini hissediyosun değilmi
ay_she+, cerenankara, EMOS8935, GamzeliKiz+, karacaeu, karaguuul+, ParadiesAngel+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem günaydın kıslar nasılsınız emoşcum üzülme herşeyde vardır hayır diğer aya inşallah
hayatımm 12,gün git..alttan ultrasonla baksınn..ozaman herşey ortaya çıkarr..benim değerlerden anlaşılmıştı..bide ultrasonla baktı..hiç öyle güzel gelişen bi yumurta yok dedi..halbuki 12. gün enaz 14-16mm olması lazım bi yumurtanın..sende şimdi aynen öyle yap..eğer yumurtan varsada büyümüyosa klomen verir...he yumurta rezervinde azalma varsa ona görre takviye yapar...
bak karasununda fsh 9-10 muydu neydi...klomenle maşallaah 2-3 yumurtası gelişiyo...
yani tek sorunun bu olsun canımm..hiç sıkma canını... yerimseniben
ayşeeeeee
benin tickerim de ne yazıyooo bilmiyorumkismile
ayyyy canım yaa sabahtan ayşeyle konuştukkk oda rahatlattı biraz yanii çözülebileceik bi sorun demi walla bi ara ayşe erken menopoz deyince moralim bozuldu yani..ama bu değerler değişebiliyomuşşş...ben dediğin gibi 12.günü bi baktıram demek alltan mı bakılıyo neyse varsın olsun napalımmm başa gelen çekilir...
Günaydın kızlar nasılsınız? ben fazla kalamıycam..
hemşom okuyorsan, çok sevindim hamileliğine....... çok öpüyorum seni o kadar sevindim ki eşime bile anlattım bizim bir hemşo var hamile falan :) ne hemşosu gız dedi tabi anlamadı
bugün eşim evde, baharımıza oda takımı bakıcaz artık, almayı planlıyoruzzz bugün....çok heyecanlıyım, kızım da heyecanlandı ha bire tekme tokat yiyorum :)
sizi seviyorum kızlar öptümmmmmmmmmmmmmm
:uhm: :uhm: :uhm:
kız ben sana erken menopoza mı gircen dedimmmklava: klava: klava:
yumurta rezervi azlaınca noluyo sonunda dedin bende e tabii menopoza giriosn dedim
senın ıcınmı deidm onu kzı aşk olsun ay ınanmanyorumm akannehir akannehir akannehir
HAYIR CNAIMMMM BENDE ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM ZATEN YANİ SONUCUNU SORDUM SENDE ÖYLE DEDİM BENDE HEMEN KARAMSARLIĞA DÜŞTÜM YUMURTLAARIM BİTİNCE ERKEN MENOPOZA GİRİCEM DİYEEEEE KIZZ NOLURRR ÖYLE DÜŞÜNMEEEE SEVİYOM BEN SENİŞenizŞenizhoşgeldın canımm :)
canım su an bakamıycak kadar yoğunumama yazarım sanaa
yumurta rezervi azlaınca noluyo sonunda dedin bende e tabii menopoza giriosn dedim
senın ıcınmı deidm onu kzı aşk olsun ay ınanmanyorumm akannehir akannehir akannehir
belirsizlik daha kötü canım bol bol incir ye sabah kaynay büssürü dolaba bırak sabahları aç karnına ya bende işe yaradı bu ayyok cnm rahatladım yaa olmazsaydım bi 10 gün daha gerim gerim gerilcektim olduda rahatladımm belirsizlikk çok kötü yaaa
canım bende tam görmemiştim çift çizgiyi yarımdı sonra birden kayboldu üç bün bile sürmei sen çizgiye aldanma bol bol çalışşimdilik iyi gidiyo.aklinialirimsmile.son 4 gün bakalım 4 gün daha çalışıyımda ama daha ovulasyonda cift cizgiyi görmedim.ohaoldumsmile.öyle çalışıyom ben kendi halimadee...boshayallersmile
günaydın canımmm...zemuszemus
hadi alın bakalım alıncada resmini cek bize gösterr....sengözlerimebaksanab
bende seni seviyorum canım öpüyorum ikinizide..opuyorumnanaktan
AMİNNN CANIM CÜMLEMİZEEE..:Saruboceq::Saruboceq:
inş canım oy oy yerim ben onubende iyiyim çok şükür
kızım biraz nazlı bazen hiç tekmelerini hissetmiyorum bazende çıldırmış gibi tekmeliyo
ama bu duygu hiç birşeyle kıyaslanamaz:asigim:
sende kısa süre sonra yaşıcaksın inş
rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu vede sonuna kadar tabiii:Saruboceq:
zaman geçtikçe korkular endişeler artıyo
ben çok yaşıyorum bunu umarım sen yaşamazsın canımCADIARZU
hoş bulduk ayşecimhoşgeldın canımm :)
canım su an bakamıycak kadar yoğunumama yazarım sanaa
canım bende tam görmemiştim çift çizgiyi yarımdı sonra birden kayboldu üç bün bile sürmei sen çizgiye aldanma bol bol çalış
noldu kızz..ne kurcaladı kafanı... lülülülülülü
eee biz pimpirikli hatunlarızz..illa bişeye pimpiriklenecek yaa.dediğini aynen kendine yorumlamışşş..döv ayşem döv..hakettiii... şakkıdı
selam kızlarrrr
biz tetanoz aşımızı olduk geldikk :)) yaramazlık yapıyoruz diye cısss yaptılar bize :))
yıldızcımmm canım ben doğru mu anladım kaydirigubbakcemile2 davşanın gelmişmi anneciğine sositososito
noldu kızz..ne kurcaladı kafanı... lülülülülülü
eee biz pimpirikli hatunlarızz..illa bişeye pimpiriklenecek yaa.dediğini aynen kendine yorumlamışşş..döv ayşem döv..hakettiii... şakkıdı
HAYIR CNAIMMMM BENDE ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM ZATEN YANİ SONUCUNU SORDUM SENDE ÖYLE DEDİM BENDE HEMEN KARAMSARLIĞA DÜŞTÜM YUMURTLAARIM BİTİNCE ERKEN MENOPOZA GİRİCEM DİYEEEEE KIZZ NOLURRR ÖYLE DÜŞÜNMEEEE SEVİYOM BEN SENİŞenizŞeniz
HEHHHH ELİFİM DOĞRU DEDİNNN PİMPİRİKLİKTEN KAYNAKLANDI AYŞEMM BEN YANLIŞ AKSETTİM CANIM YAAAA ÖZÜR DİLERİMMM YANİ TAM AÇIKLAYICI KONUŞMADIM .... SEN BANA ZATEN ÖYLE TEŞHİS KOYMADIN Kİİ BEN SANA SONUÇLARINI SORDUM YANİ TÜKANİRSE NE OLUYO DİYE ERKEN MENEPOZ DEYİNCE AHANDA HEMEN BENİMKİLERDE HAZIR AZALMIŞKEN DEDİM YOKSA ÖYLEMİ OLUCAM DİYE Bİ AN KORKTUM BUNU DEMEK İSTEDİM CANIMM VURR VURRR OKLAVAYIIIII HAKETTİMM :gitme:((((
oyy geçmiş olsun canım:1hug:
benimde aşım bu hafta yapılacakmış ama ben galiba geç kaldım ya bilmiyorumkismile
biri bu hafta diğeride 1 ay sonra yapılacakmış eyvahedigeldismile
elifcim zaten merveye ıkı tane yazı yolladım ıkısınde de kesın olrk rezervın azaldıgını
belirtebılcek hiçbiteknıgın olamdıgını yazıyordu :)))
yani Allah korusun varsa bile anlaşılması zor bişey ki bu tanı bi tahlıle göre söyleenemez.
kafamı kurcalayanda yumruta rezervının artırmak konusu artırılabılıyomu ki e çok iyi o zaman
canım benim bende senı sevıyorum ama sen öyle yazınca aha gene yanlış anlaşıldım
dedim açıklamaya çalışıyorum sırf yanlış anlaşılmamak için ama böyyle
görüncede üzülüyorum ondan canım neysekı yanlış anlamamışsın sevındım :))
facede de dediğim gibi ama elini çabuk tut canım yaa :))))
erteleme bak ne olacağı belli değil az üstüne düşsen gelcek belki bebişş :)
tabii nasib kısmet ama bizde elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz
sonuçta verecek olan Allah :)))
oy kıyamamkı sana ben opuyorumnanaktan
oyy geçmiş olsun canım:1hug:
benimde aşım bu hafta yapılacakmış ama ben galiba geç kaldım ya bilmiyorumkismile
biri bu hafta diğeride 1 ay sonra yapılacakmış eyvahedigeldismile
selam kızlarrrr
biz tetanoz aşımızı olduk geldikk :)) yaramazlık yapıyoruz diye cısss yaptılar bize :))
yıldızcımmm canım ben doğru mu anladım kaydirigubbakcemile2 davşanın gelmişmi anneciğine sositososito
selam kızlarrrr
kızlar doktorumu aradım şimdi ve progestana devam etmene gerek yok dedi ayrıca bide ben tüplerime baktırcaktım yaa bu doktor bana maliyeti uygun bir yöntem sondu HSG deği SGH diye bi yöntem varmışş oda tüplerin açık olup olmadığına bkılıyomuşş bunu denicem dedi maliyetide 150 lira yanii hsg gibi deil hsg 350 lira anestezili dydunuzmuu böle bişey... bide muaynanede yapıcak bana bu uygulamayı eğer kabul edersemm şimdi doktor sitesinde bir prof.doktora danıştım bu yöntemi ne kadar güvenilir diye cvp bekliyorum bakalım hayırlısı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan HEHHH ŞİMDİ RAHATLADIMM HAKKATEN SEVİYORUM KIZ SENİ...ŞenizŞeniz
selam kızlarrrr
canım yeminle benimkide yarımdı hatta yumurtladım ama tam gelişmedi diye dikkatsizce öle çalıştık şok olduk resmencanım zaten cizgi varda ama koyu değil..ikiside koyu olunca pozitifmişya onu bekliyorum ben neysee aldırmıyorum zaten ben bildiğim gibi çalışıyom..:kedi::kedi:
selam kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?