Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoş bulduk canımın içi nasıl gidiyor çalışmalar Şeniz
şimdilik iyi gidiyo.aklinialirimsmile.son 4 gün bakalım 4 gün daha çalışıyımda ama daha ovulasyonda cift cizgiyi görmedim.ohaoldumsmile.öyle çalışıyom ben kendi halimadee...boshayallersmile
günaydın canımmm...zemuszemus
hadi alın bakalım alıncada resmini cek bize gösterr....sengözlerimebaksanab
bende seni seviyorum canım öpüyorum ikinizide..opuyorumnanaktan

AMİNNN CANIM CÜMLEMİZEEE..:Saruboceq::Saruboceq:

bende iyiyim çok şükür
kızım biraz nazlı bazen hiç tekmelerini hissetmiyorum bazende çıldırmış gibi tekmeliyo
ama bu duygu hiç birşeyle kıyaslanamaz:asigim:
sende kısa süre sonra yaşıcaksın inş
rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu vede sonuna kadar tabiii:Saruboceq:
zaman geçtikçe korkular endişeler artıyo
ben çok yaşıyorum bunu umarım sen yaşamazsın canımCADIARZU

ay_she+, cerenankara, EMOS8935, GamzeliKiz+, karacaeu, karaguuul+, ParadiesAngel+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem günaydın kıslar nasılsınız emoşcum üzülme herşeyde vardır hayır diğer aya inşallah

hoşgeldın canımm :)

:uhm: :uhm: :uhm:

ayşeeeeee
benin tickerim de ne yazıyooo bilmiyorumkismile

canım su an bakamıycak kadar yoğunum ama yazarım sanaa

kız ben sana erken menopoza mı gircen dedimmm klava: klava: klava:

yumurta rezervi azlaınca noluyo sonunda dedin bende e tabii menopoza giriosn dedim

senın ıcınmı deidm onu kzı aşk olsun ay ınanmanyorumm akannehir akannehir akannehir

günaydın canım saol bitanem sürpiz dedi ..şoktayım hala rüyamda görmüştü kırmızı çizgileri sadece rüyalardaydı gerçek oldu yarın doktora gidecem inşallah hala benledir meleğim.
inşallah güle güle günlerde kullanırsınz canım az kaldı doğuma senin için dua ediyorum hep allahım kolay geçitten geçirsin:Saruboceq::Saruboceq:

noldu kızz..ne kurcaladı kafanı... lülülülülülü

eee biz pimpirikli hatunlarızz..illa bişeye pimpiriklenecek yaa.dediğini aynen kendine yorumlamışşş..döv ayşem döv..hakettiii... şakkıdı

HAYIR CNAIMMMM BENDE ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM ZATEN YANİ SONUCUNU SORDUM SENDE ÖYLE DEDİM BENDE HEMEN KARAMSARLIĞA DÜŞTÜM YUMURTLAARIM BİTİNCE ERKEN MENOPOZA GİRİCEM DİYEEEEE KIZZ NOLURRR ÖYLE DÜŞÜNMEEEE SEVİYOM BEN SENİŞenizŞeniz

]

yok cnm rahatladım yaa olmazsaydım bi 10 gün daha gerim gerim gerilcektim olduda rahatladımm belirsizlikk çok kötü yaaa
belirsizlik daha kötü canım bol bol incir ye sabah kaynay büssürü dolaba bırak sabahları aç karnına ya bende işe yaradı bu ay
canım bende tam görmemiştim çift çizgiyi yarımdı sonra birden kayboldu üç bün bile sürmei sen çizgiye aldanma bol bol çalış
inş canım oy oy yerim ben onu
ben şimdilik kalbinin attığını duyayım.içim rahatlayacak

hoş bulduk ayşecim

canım bende tam görmemiştim çift çizgiyi yarımdı sonra birden kayboldu üç bün bile sürmei sen çizgiye aldanma bol bol çalış

canım zaten cizgi varda ama koyu değil..ikiside koyu olunca pozitifmişya onu bekliyorum ben neysee aldırmıyorum zaten ben bildiğim gibi çalışıyom..:kedi::kedi:

HEHHHH ELİFİM DOĞRU DEDİNNN PİMPİRİKLİKTEN KAYNAKLANDI AYŞEMM BEN YANLIŞ AKSETTİM CANIM YAAAA ÖZÜR DİLERİMMM YANİ TAM AÇIKLAYICI KONUŞMADIM .... SEN BANA ZATEN ÖYLE TEŞHİS KOYMADIN Kİİ BEN SANA SONUÇLARINI SORDUM YANİ TÜKANİRSE NE OLUYO DİYE ERKEN MENEPOZ DEYİNCE AHANDA HEMEN BENİMKİLERDE HAZIR AZALMIŞKEN DEDİM YOKSA ÖYLEMİ OLUCAM DİYE Bİ AN KORKTUM BUNU DEMEK İSTEDİM CANIMM VURR VURRR OKLAVAYIIIII HAKETTİMM :gitme:((((

selam kızlarrrr
biz tetanoz aşımızı olduk geldikk :)) yaramazlık yapıyoruz diye cısss yaptılar bize :))

yıldızcımmm canım ben doğru mu anladım kaydirigubbakcemile2 davşanın gelmişmi anneciğine sositososito

oyy geçmiş olsun canım:1hug:
benimde aşım bu hafta yapılacakmış ama ben galiba geç kaldım ya bilmiyorumkismile
biri bu hafta diğeride 1 ay sonra yapılacakmış eyvahedigeldismile

elifcim zaten merveye ıkı tane yazı yolladım ıkısınde de kesın olrk rezervın azaldıgını
belirtebılcek hiçbiteknıgın olamdıgını yazıyordu :)))
yani Allah korusun varsa bile anlaşılması zor bişey ki bu tanı bi tahlıle göre söyleenemez.

kafamı kurcalayanda yumruta rezervının artırmak konusu artırılabılıyomu ki e çok iyi o zaman

canım benim bende senı sevıyorum ama sen öyle yazınca aha gene yanlış anlaşıldım
dedim açıklamaya çalışıyorum sırf yanlış anlaşılmamak için ama böyyle
görüncede üzülüyorum ondan canım neysekı yanlış anlamamışsın sevındım :))

facede de dediğim gibi ama elini çabuk tut canım yaa :))))
erteleme bak ne olacağı belli değil az üstüne düşsen gelcek belki bebişş :)
tabii nasib kısmet ama bizde elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz
sonuçta verecek olan Allah :)))

oy kıyamamkı sana ben opuyorumnanaktan

benimde aşım bu hafta yapılacakmış ama ben galiba geç kaldım ya bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım benim.
ben geçen gün sağlık ocağına gittiğimde 20.hafta da yapıcaz aşını dedi..ama bu hafta da yürüyüşe çıktığında uğra,yapabiliriz dedi..yani ben daha 19.haftamdayım ama oldu bugün aşım..ikinci dozum da dediğin gibi bir ay sonra..

kızlar doktorumu aradım şimdi ve progestana devam etmene gerek yok dedi ayrıca bide ben tüplerime baktırcaktım yaa bu doktor bana maliyeti uygun bir yöntem sondu HSG deği SGH diye bi yöntem varmışş oda tüplerin açık olup olmadığına bkılıyomuşş bunu denicem dedi maliyetide 150 lira yanii hsg gibi deil hsg 350 lira anestezili dydunuzmuu böle bişey... bide muaynanede yapıcak bana bu uygulamayı eğer kabul edersemm şimdi doktor sitesinde bir prof.doktora danıştım bu yöntemi ne kadar güvenilir diye cvp bekliyorum bakalım hayırlısı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan HEHHH ŞİMDİ RAHATLADIMM HAKKATEN SEVİYORUM KIZ SENİ...ŞenizŞeniz

Nerdeyse 1 kiloyum ve 35 cm uzunluğundayım artık dışarıdan gelen seslere tepki verebilirim
25 hafta ve 5 günlüğüm 100 gün sonra geliyorum opuyorumnanaktan

çok konuşup gürültü yapıp raatsız etmein prensesi bayanssulusmile

hoşgeldin canım :) :) :) enem onun ağrısıda kötü olur inş çok ağrımaz canım :)

Son düzenleme:

canım hayırlısı olur inş.yelizde sorduydu msn de ama hıc bılmıyom ben nası bişidir
tüplerde bşişey varsa ortaya çıkar inşallah hemencık gelir bebeişiniz canım opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan HEHHH ŞİMDİ RAHATLADIMM HAKKATEN SEVİYORUM KIZ SENİ...ŞenizŞeniz

Şeniz Şeniz Şeniz

selam canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
cısss,d olmuşsunuz..birazcık ağrı yapabilir...boshayallersmile

evet evet yıldıdın davşanı geldiii.:lepi:

canım zaten cizgi varda ama koyu değil..ikiside koyu olunca pozitifmişya onu bekliyorum ben neysee aldırmıyorum zaten ben bildiğim gibi çalışıyom..:kedi::kedi:
canım yeminle benimkide yarımdı hatta yumurtladım ama tam gelişmedi diye dikkatsizce öle çalıştık şok olduk resmen

slm canımevet benim davşan geldiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım korusn davşanlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…