Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşeciğim çok saol canım geçte olsa okudum:1hug:
anaaaam kızım kocaman olmuş ya:asigim:
ne çabuk geçiyo zaman

offf bu grip beni mahvetti ya:2:
o kadar ilaçta kullanıyorum ama sanırım uzun sürecek
çok pis bir hastalık beeeeeakannehir

canım bitanede benim başımda var hala evde bekar ama bir insan bu kadar kötü olur herşeyi o biliyor en zeki o onun dışındakiler salak sanıyor.evlerine gidiyoruz odasına kapatıyor kendisini benimle aynı sofraya bile oturmuyor otursada laf sokuyor falan filan evin hanımı şeklinde hep bende hizmetli

anammmmm ne kötüü yaaaffff ben döverdimm heeeeeeklava:klava: hiçç ugraşamam valla benimkide pek iyi sayılmaz ama arada bi dışındada saygısızlık yağmaz.ama dediginiz gibi herşeyi o bilirrr bide inatlaşırrrrrrrrr allahtan eşimde bilio onun huyunu o yüzden hiçç bişi demez banaaa

aman benımkı evlı bneden de 1 yaş küçük amaa varyaaa allah ona bı zeka bı bılmişlik vermiş adamı pes ettırırrr ...saf herkesı saf salak sanıo amaaa ben çok ıyı lafımı sokuyorum daa içime atıyorum sonraaa ..o hemen soylerr hıç çekınmezzzz boşboğazzz ayyyy pff

inciri ikye böl kaynat üstünede havuç dil bolca bi kaç gün ye bi daha yap sabahları aç karnına yumurta çatlatmaya yarıyo ben bide iki tane kocaman sarmısak yutmuştum duymuştum çatlattığını aklinialirimsmileaklinialirimsmile bunlar meslek sırrı

aalllahtan benım eşimde bılıo huyunu kardeşinın ama bşeycık de demez sız halledın derrr ben boyle eşime de derımmm senın kardeşin bu bu bu dıye bşey demezzz sız halledın ben karışmama allahım rahat adam rahattırrr

:roflol: :roflol: :roflol:

yapamassın mı dedik şeker yaau ben erinirim diye dedim onu :)))
ütüyü hiç sevmiyimmm sırnaşık şey

ayşeciğim çok saol canım geçte olsa okudum:1hug:
anaaaam kızım kocaman olmuş ya:asigim:
ne çabuk geçiyo zaman

rica ederim canım maşallah sübhnallah kızçene :)))

35 cm olmuş bak selvi boylu olucak güzel bi kız olucak opuyorumnanaktan

maşallah de annesı nazar değebılırrrr

gökçecim

annenin babanın çocuğuna

erkeğin hanımına nazarı değmez kaydirigubbakcemile2

ama genede maşallah demek en güzeli tabi maşallah bir duadır :))

Son düzenleme:

ayy efet canımm benimkide aynı ona anlatınca halledin siz bilmiomusun huyunu en çok kullandıgı kelimelerrrr

ayyy allahtan benim görümce uzakta yoksa oda çok bilmiştir yani
bir tanesi burda ama öyle sık görüşmüyoruz arada çok ciddi mesafe var yani
aman iyikide öyle sositososito

bitek benim görümcemmi bilmemişş yani kız oh şanslıyım :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy allahtan benim görümce uzakta yoksa oda çok bilmiştir yani
bir tanesi burda ama öyle sık görüşmüyoruz arada çok ciddi mesafe var yani
aman iyikide öyle sositososito

hahahahahahhahahah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: benım gorumcem de çok ama çok uzak amaa saolsun teknolojı yterrrrrrr her dk abısını arar aman uff şunu konuşup da canımı sıkmayayım allah herkesı boldiği gbı yapsınnn cuma cuma gunaha gırememmmm

YELİZCEM KIZ bu tickerin üstüne nasıl yazı konuyo söylesene ben beceremedim koymayı..

bitek benim görümcemmi bilmemişş yani kız oh şanslıyım :roflol: :roflol: :roflol:

aman bende görümceyim
acaba bizim gelinde arkamdan böyle konuşuyormudurki lmaz:
allahtan çok görüşmüyoruz ama genelde görümceler nedense sevilmiyo yaw kafamçokkarıştı

ne bıleyım hayatımmm herkes nazardan korkuyorrrr aslında dua allahın ıznıylee korur herkesııı ama yıne de soylmek ıstedımmm hanı aydemet de nazardan soylemeyınceee kılosunu mertciğinnn o yuzden dıorummm boshayallersmile

EVLİ OLANDA VARDA O ALLAHTAN UZAK O DA EVDE OLSAYDI AYNI OLURDU KAYNANAM DİYOR ZATEN ÇOK EDEPSİZ BENİM KIZLARIM DİYE kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…