bitek benim görümcemmi bilmemişş yani kız oh şanslıyım :roflol: :roflol: :roflol:
EVLİ OLANDA VARDA O ALLAHTAN UZAK O DA EVDE OLSAYDI AYNI OLURDU KAYNANAM DİYOR ZATEN ÇOK EDEPSİZ BENİM KIZLARIM DİYE kaydirigubbakcemile3
anammmmm ne kötüü yaaaffff ben döverdimm heeeeeeklava: klava: hiçç ugraşamam valla benimkide pek iyi sayılmaz ama arada bi dışındada saygısızlık yağmaz.ama dediginiz gibi herşeyi o bilirrr bide inatlaşırrrrrrrrr allahtan eşimde bilio onun huyunu o yüzden hiçç bişi demez banaaa[/QUOTE
BİZİMKİSİ ÇOK KOMPLEKSLİ KISKANÇLIĞINDAN YAPIYOR HERŞEYİ ABİSİDE BİLİYOR HİÇ TAKMA DİYOR AMA BEND İÇİME ATIYORUM.BİR KAÇ KERE TARTIŞTIK FALAN KAYIN VALİDEME SÖYLEDİM AMA KADINDA BİŞEY YAPAMIYOR ONADA ÇEMKİRİYOR AKŞAMA KADAR BURNUNDAN GETİRİYOR.BENDE PEK MUHATTAP OLMUYORUM ARTIK.MERABA MERABA O KADAR.UMRUMDA BİLE DEĞİL.
anamm kısss aynı benimki de ööle annesine babasına çemkiriyoooolmaz: lmaz:
YELİZCEM KIZ bu tickerin üstüne nasıl yazı konuyo söylesene ben beceremedim koymayı..
hoşbulduk aplacımmmm olumunekankayizsmile
yoooo alınmadımmmmm lülülülülülü lülülülülülü
benım elım cıdden hızlıdır hem temz yaparım hem de hemen yaparım kıçım kırılır ama hallederımmmm hepisını allahın ıznıyleee bı uçan bı kaçannn
anamm kısss aynı benimki de ööle annesine babasına çemkiriyoooolmaz: lmaz:
EVLENSEDE KURTULSAK DİYORUM AMA ALANDA OLMAZ BU KOCASINA DA BÖYLE DAVRANIR ŞİMDİ SEVGİLİSİ VAR AMA NE OLUR SONU BİLMEM.ÇOCUĞUNDA ENSESİNE VUR EKMEĞİNİ AL O TİP.SESSİZ SAKİN MÜLAYİM.ŞİMDİDEN ÇOCUĞUN ALDIĞI PARAYI YÖNETİYOR.
aman bende görümceyim
acaba bizim gelinde arkamdan böyle konuşuyormudurkilmaz:
allahtan çok görüşmüyoruz ama genelde görümceler nedense sevilmiyo yaw kafamçokkarıştı
ne bıleyım hayatımmm herkes nazardan korkuyorrrr aslında dua allahın ıznıylee korur herkesııı ama yıne de soylmek ıstedımmm hanı aydemet de nazardan soylemeyınceee kılosunu mertciğinnn o yuzden dıorummm boshayallersmile
kıymet bil şkerimmmmm zemuszemus
SÜPER VALLA OZAMAN SEN ÇORAPLARI DA ÜTÜLE YAZIK DARILIR ONLAR :roflol:
bitek benim görümcemmi bilmemişş yani kız oh şanslıyım :roflol: :roflol: :roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenzaten utuluyorumkııı bilmiyorumkismile
bende görümce olucam ama daha kardeşımın evlenmesıne var :)))
liseye gidiyo diyorum ona şimdiden hiç sevmıcem senın hanımını diyorum
sen seversin diyo sevmıcem dıyorum :roflol: :roflol: :roflol:
tabii maşallah demek laızmda hanı karagülün kızı ya ondan yanı
annenın bebekıne nazarı gecmes diye dedıydım bende :))))
kız onalrda bana demesinler çok bilmiş cadı gelin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama cadılık yapmıyomkı ben yaa kimse kusura bakmasın banyo yaptıktan sonra
havluyu koltugun üstüne serip kurutmaya çalışan herkese onun orada kurutulmayacağını söylerimm (görümcem) :umursamaz:
hatcem hani siklus uzunluğuu felan var yaa oranın hemen altında isteğe bağlı metin görüntülemek için boşluk var cnm oraya yazz ve o şekilde kaydetcenn
ayyy ben konuşamıyorumm bole malloş gıbı kalıyorum o görumcekın karşısındaa yanı bşeyden değil kırmak ıstemıorum kımseyı ama içime atıyorumm sonra boyle oluyorr yaaa ... her şeyı o bılıo bızı yınlendrrmk ıstıyorrrr yaa sınır krızı geçirıyorummm ama yavaş yavaş anladıııı geç basıo beynııı kötükedihüso
zaten utuluyorumkııı bilmiyorumkismile
ayyy ben konuşamıyorumm bole malloş gıbı kalıyorum o görumcekın karşısındaa yanı bşeyden değil kırmak ıstemıorum kımseyı ama içime atıyorumm sonra boyle oluyorr yaaa ... her şeyı o bılıo bızı yınlendrrmk ıstıyorrrr yaa sınır krızı geçirıyorummm ama yavaş yavaş anladıııı geç basıo beynııı kötükedihüso
sanslısın kıymetini bil görümcecinin...aklinialirimsmile
ohaaaaaaaa ya :1shok::1shok::1shok:
allah seni top etsin :roflol: :roflol: :roflol:
bizimkide accuk saf ama olsun
ay aplaa böle tepki verceğini biliyodum hatta yazcaktım o
çoraplarıda ütülüyodur diye ama du yazmayım bi bakiym nooluyo dedim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizimkide accuk saf ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?