• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anammmmm ne kötüü yaaaffff ben döverdimm heeeeee:oklava::oklava: hiçç ugraşamam valla benimkide pek iyi sayılmaz ama arada bi dışındada saygısızlık yağmaz.ama dediginiz gibi herşeyi o bilirrr bide inatlaşırrrrrrrrr allahtan eşimde bilio onun huyunu o yüzden hiçç bişi demez banaaa[/QUOTE

BİZİMKİSİ ÇOK KOMPLEKSLİ KISKANÇLIĞINDAN YAPIYOR HERŞEYİ ABİSİDE BİLİYOR HİÇ TAKMA DİYOR AMA BEND İÇİME ATIYORUM.BİR KAÇ KERE TARTIŞTIK FALAN KAYIN VALİDEME SÖYLEDİM AMA KADINDA BİŞEY YAPAMIYOR ONADA ÇEMKİRİYOR AKŞAMA KADAR BURNUNDAN GETİRİYOR.BENDE PEK MUHATTAP OLMUYORUM ARTIK.MERABA MERABA O KADAR.UMRUMDA BİLE DEĞİL.

anamm kısss aynı benimki de ööle annesine babasına çemkiriyoooo:olmaz::olmaz:

hoşbulduk aplacımmmm olumunekankayizsmile
yoooo alınmadımmmmm lülülülülülü lülülülülülü
benım elım cıdden hızlıdır hem temz yaparım hem de hemen yaparım kıçım kırılır ama hallederımmmm hepisını allahın ıznıyleee bı uçan bı kaçannn :1: :1: :1:

SÜPER VALLA OZAMAN SEN ÇORAPLARI DA ÜTÜLE YAZIK DARILIR ONLAR :roflol:

aman bende görümceyim :1:
acaba bizim gelinde arkamdan böyle konuşuyormudurki :olmaz:
allahtan çok görüşmüyoruz ama genelde görümceler nedense sevilmiyo yaw kafamçokkarıştı

bende görümce olucam ama daha kardeşımın evlenmesıne var :)))

liseye gidiyo diyorum ona şimdiden hiç sevmıcem senın hanımını diyorum

sen seversin diyo sevmıcem dıyorum :roflol: :roflol: :roflol:

ne bıleyım hayatımmm herkes nazardan korkuyorrrr aslında dua allahın ıznıylee korur herkesııı ama yıne de soylmek ıstedımmm hanı aydemet de nazardan soylemeyınceee kılosunu mertciğinnn o yuzden dıorummm boshayallersmile

tabii maşallah demek laızmda hanı karagülün kızı ya ondan yanı

annenın bebekıne nazarı gecmes diye dedıydım bende :))))

kıymet bil şkerimmmmm zemuszemus

kız onalrda bana demesinler çok bilmiş cadı gelin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama cadılık yapmıyomkı ben yaa kimse kusura bakmasın banyo yaptıktan sonra

havluyu koltugun üstüne serip kurutmaya çalışan herkese onun orada kurutulmayacağını söylerimm (görümcem) :umursamaz:

hatcem hani siklus uzunluğuu felan var yaa oranın hemen altında isteğe bağlı metin görüntülemek için boşluk var cnm oraya yazz ve o şekilde kaydetcenn

bende görümce olucam ama daha kardeşımın evlenmesıne var :)))

liseye gidiyo diyorum ona şimdiden hiç sevmıcem senın hanımını diyorum

sen seversin diyo sevmıcem dıyorum :roflol: :roflol: :roflol:

tabii maşallah demek laızmda hanı karagülün kızı ya ondan yanı

annenın bebekıne nazarı gecmes diye dedıydım bende :))))

kız onalrda bana demesinler çok bilmiş cadı gelin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama cadılık yapmıyomkı ben yaa kimse kusura bakmasın banyo yaptıktan sonra

havluyu koltugun üstüne serip kurutmaya çalışan herkese onun orada kurutulmayacağını söylerimm (görümcem) :umursamaz:

ayyy ben konuşamıyorumm bole malloş gıbı kalıyorum o görumcekın karşısındaa yanı bşeyden değil kırmak ıstemıorum kımseyı ama içime atıyorumm sonra boyle oluyorr yaaa ... her şeyı o bılıo bızı yınlendrrmk ıstıyorrrr yaa sınır krızı geçirıyorummm ama yavaş yavaş anladıııı geç basıo beynııı kötükedihüso

ayyy ben konuşamıyorumm bole malloş gıbı kalıyorum o görumcekın karşısındaa yanı bşeyden değil kırmak ıstemıorum kımseyı ama içime atıyorumm sonra boyle oluyorr yaaa ... her şeyı o bılıo bızı yınlendrrmk ıstıyorrrr yaa sınır krızı geçirıyorummm ama yavaş yavaş anladıııı geç basıo beynııı kötükedihüso

aa şekerim sen kırılıcagına üzülücegine bırak onlar kırılsın gerçi böle tipteki insanlarrra ne dersen de inatlaşıyolar daha çok sinirlendiriolar insanı ama olsunn valla sölerim lafımı çekilirim kenaraaaazemuszemuszemuszemus

aynen canım bende öyle sabret sabret sabret yok anam bişeyden tarif edıyorum şunu şöle

yap böle topla anlamıyo en son bende kzıdım dedim bu ne toplu ol bıraz genç kzısın diye

çok sabırlı ve anlayışlı davranırım hele eşimin ailesine karşı ama sabrım son

sınrıa gelmişti neyseee....

bende kardeşime öle diom görümce olunca sevmem dıye ama şaka yapiyorum severım tabii :)))

sanslısın kıymetini bil görümcecinin...aklinialirimsmile

bizimkide accuk saf ama olsun :1:

ohaaaaaaaa ya :1shok::1shok::1shok:
allah seni top etsin :roflol: :roflol: :roflol:

ay aplaa böle tepki verceğini biliyodum hatta yazcaktım o

çoraplarıda ütülüyodur diye ama du yazmayım bi bakiym nooluyo dedim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizimkide accuk saf ama olsun :1:

ay aplaa böle tepki verceğini biliyodum hatta yazcaktım o

çoraplarıda ütülüyodur diye ama du yazmayım bi bakiym nooluyo dedim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben hiç tahmin etmemiştim
hadi don falan bi derecede ( temizlik hastalığı bana göre )
çorap ne yaaa ayağımın kiri :roflol:

Back
X