hoşgeldinnnn....opuyorumnanaktan
hoşbuldukk bebemmmmmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnn....opuyorumnanaktan
Evet evet eşimle.... olumunekankayizsmile
Doktor randevularıma gittiğimde etrafta randevu saatini bekleyen eşinin elini tutmuş tipleri görünce çok dokunuyordu bana... senağlama Kiii ben duygusal bir karakter olmadığım halde öyle hissediyordum!:bbo:
Her işte bir hayır vardır!:Saruboceq:
Ben çıkıyrum canım ancak hazırlanırım...
emoş!
Yeni ay yeni umut;yazdıklarını takip ettim.Bu ay belki de senin ayın olur;unut geçmişi...
Duyulmasa bile başka bişey o an... :bbo:
Anlatılmaz yaşanır...
BHcg'den tut diğer herşeye kadar çok ii giden bir gebelik sonrası ne olur da bir anda hüsran olur sorusuna cevp almak iiçn bir süre geçtikten sonra doktor yollarına vereceğim kendimi.
Bu değil ama ;bir sonraki olursa böyle sonuçlanması çok dokunur bana...
kızlarr bu arada ben oriflameye üye oldummm avonu geçen sene hallettim bu seferde oriflameye başladımm avon gibi olmas umarımmşeyyyyy acukk kocişimi batırmıştımmdaaaakaydirigubbakcemile:kedi:
Okudum canım çok sağol!kaçmadı gözümden :)
Girmek istemedim ama yine de takip ettim kim ne yapıyor ne diyor diye!bilmiyorumkismile
Eğlnemeye gideceğiz bir yerlere;bir süre ben iyice salarım kendimi...Topladığım an dönerim tabiki eskiden olduğu gibi aranıza;ama önce hafızamı resetlemem lazım gelir.opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 avonun ürünlerini ben de alırdım hep
memnun da kalmışımdır..
ay_she, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, Sedef35, yaren0144, yelizcem heyy fıstıklar nasılsınız bakalım biz geldıkkk doktora gıttık bugunn bızz ALLAH'a sukur pıt pıtlarımızı duyduk ve ılk defa bebısıde gorduk cok heyecanladımm kurban olurum ben onun pıtpıtınaaasempatiksalakcinni
9+1 gunluk gosterdı bızım bızdığı öle işteeboshayallersmile
ee anlatın bakem özet gecın bana neler oldu bugun ? gecmıs cok 35 sayfa fılan okuyamadımguclubacismile
Merhaba arkadaşlar!
Birazdan dışarı .çıkacağız;çıkmadan sizlere bir merhaba demek istedim.
Şekernane,hatunsultan,ayşe son gönderdiğiniz iletileri de okuudm.
Üçünüze de ayrı ayrı teşekkür ederim.
Nane;seninle en kısa zamnda örüşeceğiz inşallah,Ayşe ; Allah dağına göre kar veriyor
bir sonrakinde mutluluğ tadacaksın inşallah ve hatun ; inşallah seninde kısmetinde
oğluşuna br kardeş vardır;ama olmasa bile Allah oğluna can versin kan versin;mutlu etsin hepbirlikte...
SEDEF saa alındım ve kırışdım açık söyleyeyim;en tanımadğımz insanalr bile teselli edecek sözcükler söylemeye çalışırken ya da geçmiş olsun derken... senin "habber var mı" soruna karşılık verilen cevabın benim duruum üzerine sadece " hadi yaa,yok canım değlidr!" gibi bir yorum yapmış olman üzdü...
Oysa ben senden ne kadr teselliye ihityacım olmasa da ;sende bir yerim olduğunu hissettirecek bir kaç sözcük bekledim.Allah kimsenin başına vermesin kesinlikle hiç bir acı;ama ben olsam olayı takip eder paylaşımda tuzum bulunsun isterdim...
Neyse!Sonuçta hepimiz farklı karakterleriz ve ben yapılan ekiskliikleri,kendimce yanlışları,kötülüğü... ne kadar çabuk unutuyorsam ;iyiliği de tam tersidir.
Tekrar teşekkür ederim :)
selam kızlarrrrr ben geldimm...
kızlarr benii listeye ekleyiverin gariii 22 kasımmsempatiksalakcinni bol bol çalışcamm bu ayyyykaydirigubbakcemile
Duyulmasa bile başka bişey o an... :bbo:
Anlatılmaz yaşanır...
BHcg'den tut diğer herşeye kadar çok ii giden bir gebelik sonrası ne olur da bir anda hüsran olur sorusuna cevp almak iiçn bir süre geçtikten sonra doktor yollarına vereceğim kendimi.
Bu değil ama ;bir sonraki olursa böyle sonuçlanması çok dokunur bana...
Evet evet eşimle.... olumunekankayizsmile
Doktor randevularıma gittiğimde etrafta randevu saatini bekleyen eşinin elini tutmuş tipleri görünce çok dokunuyordu bana... senağlama Kiii ben duygusal bir karakter olmadığım halde öyle hissediyordum!:bbo:
Her işte bir hayır vardır!:Saruboceq:
Ben çıkıyrum canım ancak hazırlanırım...
olumunekankayizsmileselam kızlarrrrr ben geldimm...
Emoş'um canım...
Kusura bakma yazmakta biraz geç kaldım..Ama yanılmıyorsam sen de adet olmuşsun.Açıkçası bu duruma sevindim çünkü belirsizlik seni çok bunaltmıştı.İnşallah bu ay senin ve diğer arkadaşlarımızın olur canım sıkı çalış ama he:)