Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya az önce okudum 1.5 sene sonra hamile kalmış birisi ozamana kadar beklemiş neden yılıyosunuz ki korunupta nolucak sanki benim yengemde 8 ay sonra hamile kaldı valla ben 2 - 3 ay daha beklicem umudum var benim tutucak hissediyorum olmazsa doktora gidicem bunun aşılaması var tüp bebeği var ama tabi kim istemez kendiliğinden olsun ama amaç bebekse her yolu denemeye varım bena.s

birde kızlar o yumurtlama döneminde adet olucağınız gibi ağrılar hissedersiniz işte o anda birlikte olun ben öyle yaptm ilk denemede tuttu

ya canım yılmak yok ama yoruluyoruz zaten ocak 1 de regl olursam bende doktordayım artık tahlıllerımı yapsın baksın esımede baksınlar rahatlayalım bır sorun yoksa yola devam ederız varsada tedavı oluruz tabıkı

birde kızlar o yumurtlama döneminde adet olucağınız gibi ağrılar hissedersiniz işte o anda birlikte olun ben öyle yaptm ilk denemede tuttu

evet yaaa benim 2 gündür kasıklarımda acaip ağrılar var buçak batırıyorlar sanki ara ara

canım neden pes ediyosun insanlar kaç sene sonra hamile kalıyo. 1 sene bi dene olmazsa doktorlar tedaviye başlıyo zaten. benim 10.ayım ve 2 ay daha deneyeceğim olmadığı taktirde eşimi de alıp soluğu doktorun yanında alacğım. her ay yeni umutlarla başlıyor canım. lütfen pes etme.

pes etmek degıl bu canım sadece hamıle kalamadıgım için üzülüyorum çok ve gerçekten ertelesemmı dıyorum yanı ama bu ayda beklıyorum ocak 1de regl olursam doktordayız zaten napalım artık yasayıp görücez herseyı

sanki adet olucakmışım gibiydi ama göğüslerim bi başka olmuştu damarlar belirmişti ve daha şişkindiler ama inanki hissedersin insan böyle tarifsiz duygular yaşıyor.

anladım benimde göğüslerim diğer aylardan farklı inşallah yanılmam ya.

belki pes etmek yanlış bi kelime oldu umutsuz olma canım. umudunu asla yitirme.

belki pes etmek yanlış bi kelime oldu umutsuz olma canım. umudunu asla yitirme.

canım benım destegın için sagol ama aslında adet olana dek umudum oluyor ne zaman görüyorum kırmızıları ben bütün umutlarım kayboluyor 6 aydırda kırmızıları gördügüm için artık umudum azalıyor dıyebılırım sana ama Allah kuluna kaldıramaycagı yük vermezmıs demekkı benım hala zamanım var bunun için öyle düşünüyorum

hamile kalan arkadaşlarımızda sürekli şekersiz kayısı kompostosu içsin süt olur doğacak bebişlerine rezene anason karışımı çay yapın markalı ürünlere para vermeye değmez para tuzağı çünkü..sadece bi öneri

yaklaşık üç gün sürer ilişkiye girmelisin o zman yumutlama dönemindemisin şuanda öyleyse yap hemn valla olursa olucak...

bu akşam hemen çalışalımmmm
kızlar yarın görüşürüz ben kaçtım iyi akşamlarrr

evet canım allahım vereceği zamanı biliyordur. mesela biz 10 aydır bebek istiyoruz. biraz borçlarımız vardı ve artık bitti. benim duygularım daha farklı bu ay belki en doğu zaman bu. :1hug:

bende çıkıyorum kızlar çıkıs saatım geldı kendınıze çok ıyı bakın görüşmek üzere

kesinlikle yeter ya nedir bu kendime yaptığım haksızlık hayat çok kısa aylar geçmek bilmiyo aslında yasadıgımız her an ne kadar kıymetlı ama ben bu anların yarısını tuvalette geçiriyorum...benım rahmetlı babannem ebe idi. onun çok meşhur bir lafı var...kadınl:dance:arın ömrünün yarısı donuna bakmakla geçiyo diye...şimdi gercekten anlıyorum ne demek istediğini...delikafadulden

canım senin günün geçmemişydi adet mi oldun yoksa yazdında ben mi kaçırdım. Rahmetli babannen doğru söylemiş. benimde adet günüm yarın her dakika tuvaletteyim. azıcık akıntım olsa tamam diyorum adet oldum. ne olacak bizim bu halimiz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…