bu arada ben arı sütü bal polen karısımı yedım hamıle kalamadım incir kürü yaptım geçen ay yıne hamıle kalamadım esımede keçı boynuzu pekmezı yedırdım 2 yada 3 ay bu arada yumurtamın çatladıgınıda anlıyorum yanı sorun yok onunla ılgılı ama yıne hamıle degılım anlamıyorum bu işi ben artık vazgeçıcem bu bebek işinden o olucak
ya az önce okudum 1.5 sene sonra hamile kalmış birisi ozamana kadar beklemiş neden yılıyosunuz ki korunupta nolucak sanki benim yengemde 8 ay sonra hamile kaldı valla ben 2 - 3 ay daha beklicem umudum var benim tutucak hissediyorum olmazsa doktora gidicem bunun aşılaması var tüp bebeği var ama tabi kim istemez kendiliğinden olsun ama amaç bebekse her yolu denemeye varım bena.s
birde kızlar o yumurtlama döneminde adet olucağınız gibi ağrılar hissedersiniz işte o anda birlikte olun ben öyle yaptm ilk denemede tuttu
bu arada ben arı sütü bal polen karısımı yedım hamıle kalamadım incir kürü yaptım geçen ay yıne hamıle kalamadım esımede keçı boynuzu pekmezı yedırdım 2 yada 3 ay bu arada yumurtamın çatladıgınıda anlıyorum yanı sorun yok onunla ılgılı ama yıne hamıle degılım anlamıyorum bu işi ben artık vazgeçıcem bu bebek işinden o olucak
canım neden pes ediyosun insanlar kaç sene sonra hamile kalıyo. 1 sene bi dene olmazsa doktorlar tedaviye başlıyo zaten. benim 10.ayım ve 2 ay daha deneyeceğim olmadığı taktirde eşimi de alıp soluğu doktorun yanında alacğım. her ay yeni umutlarla başlıyor canım. lütfen pes etme.
sanki adet olucakmışım gibiydi ama göğüslerim bi başka olmuştu damarlar belirmişti ve daha şişkindiler ama inanki hissedersin insan böyle tarifsiz duygular yaşıyor.
evet yaaa benim 2 gündür kasıklarımda acaip ağrılar var buçak batırıyorlar sanki ara ara
anladım benimde göğüslerim diğer aylardan farklı inşallah yanılmam ya.
belki pes etmek yanlış bi kelime oldu umutsuz olma canım. umudunu asla yitirme.pes etmek degıl bu canım sadece hamıle kalamadıgım için üzülüyorum çok ve gerçekten ertelesemmı dıyorum yanı ama bu ayda beklıyorum ocak 1de regl olursam doktordayız zaten napalım artık yasayıp görücez herseyı
belki pes etmek yanlış bi kelime oldu umutsuz olma canım. umudunu asla yitirme.
yaklaşık üç gün sürer ilişkiye girmelisin o zman yumutlama dönemindemisin şuanda öyleyse yap hemn valla olursa olucak...
canım benım destegın için sagol ama aslında adet olana dek umudum oluyor ne zaman görüyorum kırmızıları ben bütün umutlarım kayboluyor 6 aydırda kırmızıları gördügüm için artık umudum azalıyor dıyebılırım sana ama Allah kuluna kaldıramaycagı yük vermezmıs demekkı benım hala zamanım var bunun için öyle düşünüyorum
Valla hepimiz aynı durumdayız, benim de psikolojm çok bozuldu aylardır, ben de aynen senin gibi düşünüyorum bu aydan da pek ümidim yok zaten ama, yine olmazsa, artık düşünmicem, gün hesabını falan da bırakıcam, akışına bırakıcam, Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin hepimize inşallah :Saruboceq:
kesinlikle yeter ya nedir bu kendime yaptığım haksızlık hayat çok kısa aylar geçmek bilmiyo aslında yasadıgımız her an ne kadar kıymetlı ama ben bu anların yarısını tuvalette geçiriyorum...benım rahmetlı babannem ebe idi. onun çok meşhur bir lafı var...kadınl:dance:arın ömrünün yarısı donuna bakmakla geçiyo diye...şimdi gercekten anlıyorum ne demek istediğini...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?