- 28 Mart 2009
- 673
- 5
- 116
canım senin günün geçmemişydi adet mi oldun yoksa yazdında ben mi kaçırdım. Rahmetli babannen doğru söylemiş. benimde adet günüm yarın her dakika tuvaletteyim. azıcık akıntım olsa tamam diyorum adet oldum. ne olacak bizim bu halimiz ya.
canım benım aldım haberını ve geldım buraya aranızdayım artık
smart_girl canım arkadasım bu topıgı açman çok ıyı olmus çok ıyı düşünmüssün senınde dedıgın gıbı ben orada mutlu degılım yanlız kaldım zamanında herkese yardım ederken konusurken herkes ıyıydı ama artık kımse kımseyı umursamıyor herkes kendı havasında zaten olsun napalım bızlerde burada oluruz ama sızler benı hiç unutmamısınız benı aranızda çok konusmussunuz bırmur ve butter ıle çok mutlu oldum bu duruma çok sagolun fırsat buldukça buraya gırıcem szılerle olucam Allah ınsallah bızlerede bu güzel duyguyu en kısa zamanda tattırır yarabbım amın
merhabalar bende yeni katılıldım aranıza benide alınn bende 9 aylık evliyim ve çocuk sahibi olamıyoruz inşallah bu ay ahmiş kalmışımdır heyecanla 22 aralığı bekliyorum allah tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere yardımcı olsun arkadaşlar.
imdatttttt kafayı yicem yaaa sanki ilk hamileligim ne bu stres bu celal yaaa
ONCELIKLE DAHA HAMILE DEGILIM BEKLEME STRESI ISTE..
ILK HAMILELEIGIMDE 4 AYA KADAR HERSEY IYI GIDIYORDU 20 HAFTALIKKEN UST DUZEY ULTRASONA LADILAR BENI PLESANTADA YAŞLANMA CIKTI..BIRKAC DOKTORA DAHA GITTIM HATTA BIRI BU BEBEK ÖLÜR İDYE SURATIMA SÖYLEDİ.KAFAYI YEDİM.ALDIRMADIM..AMNİYOSENTEZ YAPTIRDIM(KROMOZOM BOZUKLUGU VARMI DIYE .KARNIMDAN SU ALDILAR)bısey cıkmadı.daha sonra bebısım kılo almaya basladıkı.doktorum 1 kılo olsun sezeryanla alıcaz küvöze koyacagız dedı.hersey ıyı gıderken 7.ayımda bırgece hareketlerını hıssetmedım..sabahı sabah ettım..sabah zorlukla doktora gıttım kı bebegımı kaybetmısım..özel hastanede bu dogumu yapamayız deyıp benı cerrahpasaya sutladılar.uc gun sancı cektırrek zorla ogum yaptırdılar..cerrahpasa sarkısını dınlerken bitiyorum halaaaa......cerrahpasaya koydum canimin yarısınıı
Offf,çok üzüldüm yaa!Peki plasenta yaşlanması neden olmuş sordun mu hiç doktora?Ne sebep olmuş buna?
Cerrahpaşa'ya gelince;Türkiyede hangi hastaneye gittik de yüzümüz gülerek çıktık sanki.Allah yokluğunu aratmasın ama hiç kimseyi de düşürmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?