Süppeeeeeeeeeeeeerrrrr :roflol: :roflol: :roflol:
Ay bu da güsel ama yamuk göbek daha bi esprikli oldu sankim
hoşbuldumm canımmmopuyorumnanaktangunaydın hoşgeldın cnmm mm
ee bi düşünün bakalımmm cuk diye oturcakmıı benim enimmmzemuszemusgünaydın canım :)))
ımmm bi düşünelim bakalımmm :)))
günaydınnnnnnn topikimm güzel bayanlarıı hayırlı sabahlarrr..opuyorumnanaktan
bu arada gecmişe bakıyodum benimde en,im süper olmuş tam benlik:1ninca:..süper bişiy düşünmüşsün şeromm...vereliniortak
tinkerbell aldığın ana kucağına baktımda pekte bişiy anlamadım..yandanmı asılıyo oo normal kanguru gibi değil sanırım..bilmiyorumkismile
bende öyle sıradan şeyleri sevmiyorumda ilgimi cekti belki bebişimiz olursa alırız...boshayallersmile
en yamuk göbek mııı allahım yaaa
bu arada gecmişe bakıyodum benimde en,im süper olmuş tam benlik:1ninca:..süper bişiy düşünmüşsün şeromm...vereliniortak
tinkerbell aldığın ana kucağına baktımda pekte bişiy anlamadım..yandanmı asılıyo oo normal kanguru gibi değil sanırım..bilmiyorumkismile
bende öyle sıradan şeyleri sevmiyorumda ilgimi cekti belki bebişimiz olursa alırız...boshayallersmile
canım benım ınsallah...ama sana bırsey soleyımmı...aslında su son zamanlarda televızyonda cıkan bı kadın var doktor.. sabiha paktuna keskin
bu kadına gore de 3 yasına kadar bebgın ıhtıyacı neyse onu karsılayın asla aglatmayın dıyo...kucagınıza alın dıyo cunku bebek annenın kalp atıslarını duyunca rahatlıyo kendıne guvende hıssedıyo dıyor..bu ıhtıyacları zamanında karsılanmazsa ılerıde baska turlu kışılık problemı olarak gerı donber dıyor..ve ben kadının dusuncelerıne hayran kaldım..gelenekcı bıraz..tıpkı eskıler gıbı...
tabı fıkır ayrılıgı olan doktorlar da var...kıme ınandıgın daha onemlı tabı...ama o aglayınca dayanamazsın ben sana soleyeyım ki babalar bıle dayanamıyo
evet dınledım bayanı. hafta hafta gebeliğe de konuktu hattaa geçen cmts sabahı sanırımmm..işte kıtaplar farklı dr lar kendı aralarında farklı tabıkı anne kokusu kalbının atışı .şuanda bıle bebek benım kalbımın atışından rahatlık duyar kendını guvende hıssedermişşş canm yaaadoğunca daha urkek olacak farklı bır dunya farklı bı yerr vss ama soylemek ıstediğim her ağladığında kucağıma almak ıstemıorumm ya da ayağımda sallamak vb yanımdan ayırmam ama odasında yatağındaa ...tabı uzaktan bole dıorumm hele allah bana yaşatsın bı o gunlerııı ne yaptığımı ne ettığımı sıze burda yazarımmmm tecrubem yok şuandaaa hıslerım ve sıteklerım doğrultusunda konuşuyorum yaşayıp göreceğiz hayırlısı canım
hoşbuldum canımcımmmm
ya çok kolay ve süper hızla ilerliyo aklıma geldikçe dua ediom sana kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canımcımmm
hadi yaaa dogdumu bizim paşa çokkkk sevindim
yarenide tebrik ederimmm
ama ben dedim bana uyar die en başta istanbul buluşuyor die bir listede yapmıştım
kimler gelio söle bakemmm
amanınnn ayyşeee yine karagullden başka kimse görmedii yaffff.evet şekerim bilioss çalışıonnn hafta içi kullanıodunn dimi izniii
neler oluyor burdaaa bakimmm bizden habersiz :hulya:
kesinlikle katılıyorum canım..
ben o kadını doktorum prog. izlemiştimm.ilk önce dedimki bu kadın nasıl çocuk dr.u olmuş bu despotlukla..bu ciddi suratla..sonra bi kadın çıktı oğluyla.çok tatlı bilinçli bi anne.belli.
oğlu aşırı derecede yaramazmış ve yanlış hatırlamıyosam saldırganmış.
kadın ne kitaplar okudum ne çareler aradım olmadı dedi.
artık baba dayağa baş vuruyomuş..ki sabırlıdır dedi..
sonra bu kadının kitabınımı okumuş yoksa birebirmi görüşmüş hatırlamıyorum..
kadın demişki oğlun ne derse yanında olacaksınn..
sana güvenecek..
çok kısa bi sürede çocuk durgunlaşmış..programdada gayet usluydu çocukk...
laf dinler olmuş falan filann..
eğer nasip olursa anne olmak o kadının kitaplarından alıcam mutlaka...
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hoşbuldumm canımmmopuyorumnanaktan
ee bi düşünün bakalımmm cuk diye oturcakmıı benim enimmmzemuszemus
sağol canımmm..kaydirigubbakcemile3gunaydın hatçemmmmm :1ninca:
sağol yamuk göbikli idilim..Hatçaaaaa günaydınnn canım
selam cicim hoşgeldinn..opuyorumnanaktan.valla enleri bulmaya çalışıyolar gördünmü senin en,ini..sempatiksalakcinnineler oluyor burdaaa bakimmm bizden habersiz :hulya:
selam canım hoşgeldin..selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
günaydınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam cicim hoşgeldinn..opuyorumnanaktan.valla enleri bulmaya çalışıyolar gördünmü senin en,ini..sempatiksalakcinni
hoşbuldum ayşemmmmŞenizhoşgeldin şekerrr :)))
Hoşgeldin balım olumunekankayizsmile
günaydın kızlaaar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?