Bunalımdayım, guz ve Trhn kim bunlar, ben guz ve trhn.yi hiç görmedim her gün burdayım, bunalımdayım da geçen hafta bigün girdi bidaha görünmedi, hatta bizim topikte bunalıma yer yok demiştik de darılmıştı bize küstü gitti sanırsam
Bu 3 kişi çıkmalı bence, listemizde boşa yer kaplamasınlar , kuru kalabalık :dilcikar:
kızlarr ben yemeğimi yiyeyim gelirim yine hadi öpütüm hepiniz..Şeniz
Bunalımdayım, guz ve Trhn kim bunlar, ben guz ve trhn.yi hiç görmedim her gün burdayım, bunalımdayım da geçen hafta bigün girdi bidaha görünmedi, hatta bizim topikte bunalıma yer yok demiştik de darılmıştı bize küstü gitti sanırsam
Bu 3 kişi çıkmalı bence, listemizde boşa yer kaplamasınlar , kuru kalabalık :dilcikar:
evet evet kesinlikle...bizim listemiz acıcık kalmıştı,kalabalık oldu yine..lmaz: beklenenler başlığını sıfıra indirmeliyiz bizboshayallersmile ama bi kere girip çıkan beni de yaz diyo,bi gidiyo bi daha bulana aşk olsun:mymeka:
evet evet kesinlikle...bizim listemiz acıcık kalmıştı,kalabalık oldu yine..lmaz: beklenenler başlığını sıfıra indirmeliyiz bizboshayallersmile ama bi kere girip çıkan beni de yaz diyo,bi gidiyo bi daha bulana aşk olsun:mymeka:
sadece bekleyenler listesi miii hamilelerde uğramıyorrrr onları da silelim benceee
Suuuuuuuuu değiştirir misin kuşum listemizi, dediğim şu 3 kişiyi kaldırsan yeter, ben değiştirirdim ama yine de sen olmadan değiştirmek istemedim olumunekankayizsmile
sağol canım..
evet onları ben ekledim ama baştan da söyledim yani dilimizde tüy bitti artık
onlarda hergün burdayım yok çok sevdim falan diyince yazıyoruzklava:
tamam siliyorum..
gelmeyen hamileleri biz de silelim dedik ama smart istemedi üzgünüm :umursamaz:
sağol canım..
evet onları ben ekledim ama baştan da söyledim yani dilimizde tüy bitti artık
onlarda hergün burdayım yok çok sevdim falan diyince yazıyoruzklava:
tamam siliyorum..
gelmeyen hamileleri biz de silelim dedik ama smart istemedi üzgünüm :umursamaz:
Neyse hamileler meselesini smart gelince yine konuşuruz, sen şu bekleyenler listesindeki fazlalıkları bi ayıkla bakalım olumunekankayizsmile
neden istemedi ki :dilcikar: kuru kalabalıkkkk
tamamdır olumunekankayizsmile
bide cerenle nurum var onlar geliyolar..
kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bugünnn:asigim: artık bulantılarım geçiyor kendime geliyo gibiyim =)
kızlar kociş geldiii
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
yarın görüşürükkkk
Tamam canım onları biliyorum geliyolar olumunekankayizsmile
Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile özletiyosun ama bu aralar :sinifsinif: bak atarız listeden haaaaaaaaaaaklava:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zehsel doğum yapmış. inanmıyorum. kızlar zehsel ve bebişi iyi miii:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?