Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bugun tahlil yaptırdım ama daha adetime 4 gün var çatlatma ignemi yaptıralı 15 gün oldu çıkar diye yaptım sonuç 0.73 çıktı yani gebe degilim ama hemşire dediki hamile kalmaya çok yakın bir sonuç adet olmazsan eger pazartesi gel tekrar tahlil yaptır dedi ... yorumlarınızı beklirum kızlar umutlanayımmı yoksa olurmu böyle napıcam ben yaaaaaaaa

yok yaa en sabırsız benimmmalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı lmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana klava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

Aaaa bak bu çok iyi fikir kaydirigubbakcemile5 bütün fotoğraflarında ağzı kulaklarında maşallah kaydirigubbakcemile3 iyi aklına geldi kız, hemen ekliyim Mervişimi :lepi:

Teşekkür ediyorum kuzucum..
Tabiki biliyorum bizi çok sevdiğinizi;bilmukabele ben sizi çok seviyorumolumunekankayizsmile
Zamanla inşallah daha da yakından tanırız birbirimizi...

referans aralığı neydiki cnm hastanenin benim bildiğim 5> üzeri hamile ama inşallah sen hamilesindir benimde 1,20 çıkmıştı ama maaleseffff:sinifsinif:

Hoşbulduk güzel anneolumunekankayizsmile

slm gusellerımmmm yemeklerımı yaptımmmm salatamı hazırladım masam hazır kocişciğimi beklıyorummmm sızler nasılsınızz

Canım bence ümitlenme, adetini bekle derim çünkü 5 e yakın bi değer olsa belki yükselir dicem ama 1 bile değil değerin, hatta biçok hastanede sıfırın küsüratını bile yazmazlar sıfır derler ona, bence küsürata falan takılıp yükselmiş diye düşünme, boşa ümitlenip sonradan üzülmemen için söylüyorum bakma sen o hemşirenin dediğine, hayırlısı olsun hakkında :teselli:

slm gusellerımmmm yemeklerımı yaptımmmm salatamı hazırladım masam hazır kocişciğimi beklıyorummmm sızler nasılsınızz

Ohh ohh maşallah sana canım
Kocişinle ve bebişinle afiyetle yiyin...
Ben de iyiym çok şükür bugünü 0 bulantıyla atlattım en çok ona seviniyorum:teytey:

Ayyy ben de yerinde olsam aynını yapardım heralde nolcak sanki 2 günden dimi

Bu arada seni de en sabırsız olarak ekliyorum kuşum kaydirigubbakcemile5

Hadi kızlar emoş topikimizin en nesi bulun bakalım ???

ehehe sabırsız insanım ben en tez canlıyım kaydirigubbakcemile3
ya canımmmmmmmmmm en pimpirikli olurdumda var biri pimpiriklimiz. ay o toxoplasma hayatı zehir etti. ama senden biraz güç aldımda yedim eti:lepi: idil, kuşum karnın yamulmuşşş kıyamam ya. çok tatlı görünüo:sm_cool:
yok yaa en sabırsız benimmmalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

kaptım ben eheheheehlülülülülülü

Ecrin13arkadaşım;kızlar zaten açıklamışlar.Yani hayallerini yıkmak seni üzmek asla istemem ben de ama canım 5in altına "negatif"diyorlar.0 küsuratlı olduğu için olması çok zor.Ama dilerim en tez ve hayırlı zamanda bebişin gelir sana ve babasına!

:kedi:

ellerine sağlık gökcemmmm :)

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Ohh ohh maşallah sana canım
Kocişinle ve bebişinle afiyetle yiyin...
Ben de iyiym çok şükür bugünü 0 bulantıyla atlattım en çok ona seviniyorum:teytey:

sasol bıtanemmmm opuyorumnanaktan ohh ne gusel az bulantı adına sevındım inş. daım olur bu durummm zor gerçekten o mıde bulantıları allah yardımcın olsun olumunekankayizsmile

Hoşgeldin bacuuuuuuuuuuuuuuuu Şeniz

hoşbulduk kudurukkk laelaelaelaelae

evet o yüzden bennn en yamuk göbüşüm
ye tabiii sonra benim gibi kansız olursunnnn bakkk
ben de kansızlık çıktı son yaptırdığım tahlillerde

kızlar bu arada kreatinin'in ne demek olduğunu bilen var mı ya...
kreatinin değerlerim düşük

hıh oldu şimdiii temem anlaştık uykucu yakıştı bana bıraksalar 3 gün uyurumm valla aç susuzz ama sempatiksalakcinni sanırım babama çekmişimm bennnnkaydirigubbakcemile3

Kepeleklerim ben çıkıyorum gözlerim sulanmaya başladı valla sabahtan beri bilgisayar başındayım, hadi öptüm hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere baş baaaaaaaşşşşş

idilllllll şekercımmmm bayıldım bahar a sıpariş ettığın uyku setlerıneee gule guel sağlıklı gunlerde kullansın kızçen ınş. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…