eheheeh canım gördüm şimdi yazılanları yukarıda. eleme yapılıomuşkaydirigubbakcemile3 tam zamanında geldim kız. ya ben burda takılıcamda çok soru soruyom şu ilk günlerde, sizde farklı konular konuşuosunuz. kendimi meraklı melahat gibi hisseidoyurm. utanıom soru sormayakaydirigubbakcemile3:kedi:
İyilermiş canım boshayallersmile 3,5 kilo 51 cm doğmuş Rüzgar bebeğimizdarısı başına olumunekankayizsmile
Emoşum yaa sana çok düşündüm ama bişey bulamadım, kızlar sizin bi fikriniz var mıııııııııı bilmiyorumkismile
Mervecim hoşgeldin balım opuyorumnanaktan
soframın son hazırlıklarınıda yaptımm ve geri geldimmmmmmmmmmm mervişim zonox hoşgeldiniz kızlarrr
Hoşbulduk hayatım...
Ya ben de "en"li listeye girmek istiyorum ama:gitme:
CADIARZUCADIARZUbende düşündümm ama kendime bişi bulamadımm yaaaa ama benene bende listeye girmek istiyorummmm:çok üzgünüm:
Hoşbulduk hayatım...
saol canım benim =))soframın son hazırlıklarınıda yaptımm ve geri geldimmmmmmmmmmm mervişim zonox hoşgeldiniz kızlarrr
Hoşbulduk hayatım...
eheheeh canım gördüm şimdi yazılanları yukarıda. eleme yapılıomuşkaydirigubbakcemile3 tam zamanında geldim kız. ya ben burda takılıcamda çok soru soruyom şu ilk günlerde, sizde farklı konular konuşuosunuz. kendimi meraklı melahat gibi hisseidoyurm. utanıom soru sormayakaydirigubbakcemile3:kedi:
Canlar men deldimmm
Sizleri özledim...Pazartesiyi de geçirdik sayıyorum kendimi okul bitti bugünlük ohh!
Sizler nasılsınız kızlar var mı yenı haberler geçmişi okudum ama hepsini okuyamadım
bence sen en gülenyüzsün cnmm:lepi:
bence sen en gülenyüzsün cnmm:lepi:
saol canım benim =))
Sen de hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
kızlar ben perşembe 2li teste gidicektim. ne yalan söylim dayanamadım. yarına aldım randevumu. tam 12 haftalık olcaz bebişle. ya napim çok merak ediyorum 1 aydır görmedim bebeğimi. sizce yanlış mı yapmışım. ama 1 ay oldu :kedi: bu arada ben en listesinde en sabırsız'a adayım ehehehehe
bendeeeeeeeeeCADIARZU yok anam bulamadımmm poffffffisfisfis
saol canım benim =))
Sen de hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
kızlar ben perşembe 2li teste gidicektim. ne yalan söylim dayanamadım. yarına aldım randevumu. tam 12 haftalık olcaz bebişle. ya napim çok merak ediyorum 1 aydır görmedim bebeğimi. sizce yanlış mı yapmışım. ama 1 ay oldu :kedi: bu arada ben en listesinde en sabırsız'a adayım ehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?