Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilllllll şekercımmmm bayıldım bahar a sıpariş ettığın uyku setlerıneee gule guel sağlıklı gunlerde kullansın kızçen ınş. olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim gökcemmmmmm ben de çok beğenerek sipariş verdimmm
dayanamadım yaniiiiii :asigim:

kendine iyi bak nagişimmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım netten buldum bu bilgileri bir değermiş kanda...

Kreatin, tüm memelilerin vücudunda olan bir maddedir ve arginin, glisin ve metionin amino asitlerinden karaciğer, böbrekler ve pankreasta üretilen bir amino asit türevidir. Amino asitler ise bilindiği gibi protein moleküllerinin yapı taşlarıdır. Kırmızı et ve balık gibi pekçok hayvansal gıda kreatin içerir. Bununla beraber gıdalardaki kreatin miktarı küçüktür. 1 kg biftek sadece 1 gr kreatin içerir. Halbuki yoğun bedensel aktivite veya spor yapan bir kişinin günlük ortalama kreatin ihtiyacı 5-6 gr olup, bunun tamamının yiyeceklerden karşılanması hemen hemen olanaksızdır

referans aralığı neydiki cnm hastanenin benim bildiğim 5> üzeri hamile ama inşallah sen hamilesindir benimde 1,20 çıkmıştı ama maaleseffff:sinifsinif:

canım ben saglık ocagında yaptırdım aralık 0-5 diye bilmiyorum artık gelecek aya kaldı sanırım

Güle güle hayatım!
Kendine iyi bak Allah'a emanet ol!olumunekankayizsmile

bilmiyorumkismile düşük olması zararlı mı bebişime acaba eyvahedigeldismile

güle güle nagişcimmm olumunekankayizsmile

ademerve, bellee, ecrin13, GamzeliKiz+, gokcegokce, idilcan+, KotuKediSero+, Yavyum, zonox
canlarr ben kaçıyomm kocişkom geldiii memk yicezzzzzz iyi akşamlar cümleten hepinizi yalap şalap öptümmopuyorumnanaktan

hoşçakal canımmŞeniz

idil, hiç kendini üzme. şurta toplasan 2 ayın kalmış.minnoşunu sağlıcakla alıcaksın kucağınaopuyorumnanaktan

Tanımı/Anlamı

Tırnak, boynuz, kıl gibi üst deri ürünü olan yapıları oluşturan proteinli madde.

Tırnak ve boynuzun ana maddesi.

1. Boynuz maddesi; tırnak, boynuz, kıl gibi üst deri ürünü olan yapıları meydana getiren bir protein. 2. Hücre sitoplâzmasındaki ara filâmentlerden biri.

çok teşekkür ederim gökcemmmmmm ben de çok beğenerek sipariş verdimmm
dayanamadım yaniiiiii :asigim:

kendine iyi bak nagişimmmmmmm

çok ıyı yapmışsın hayatımmm gule gule kullansın meleğinnnn olumunekankayizsmile ay yesın onu teyzesııı bayanssulusmile

güle güle nagişcimmm olumunekankayizsmile

ademerve, bellee, ecrin13, GamzeliKiz+, gokcegokce, idilcan+, KotuKediSero+, Yavyum, zonox
canlarr ben kaçıyomm kocişkom geldiii memk yicezzzzzz iyi akşamlar cümleten hepinizi yalap şalap öptümmopuyorumnanaktan

afiyet bal şeker olsun canım. HoşçakalŞeniz

Afiyet olsun bebişim...
Öptüm ben de seni!Yine gel...

kızlar artık bebek benden mi besleniyor???? sık sık acıkıyorumda. (iştahsız olmama rağmen) ve 12. haftam bitti ben hiç kilo almadım hatta verdim bile:uhm:

kızlar artık bebek benden mi besleniyor???? sık sık acıkıyorumda. (iştahsız olmama rağmen) ve 12. haftam bitti ben hiç kilo almadım hatta verdim bile:uhm:

canm çok normla ben 64 65 kılo ıle hamış kalmıştımm ılk 4 ayda 4 kılo verdımmm düşünnn çnku hıçbır şey yıyemıordummm ...ama asıl kıloyu emın ol 6.aydan sonra alıyorsun yavaş yavaşş şimdı de 74 kıloyummm 7 .ayımın içindeyım canımm o yuzden kılo alamamanı kafana takma dr una da danış yınede tmm

selam şekerlerr yemeği yedim bulaşıklarımı topladım ve geldim...
eee ne kaynattınız bakalım...

hoşgeldın şekerrrrr zemuszemus

kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorummmmmm sizi seviyorum kızlarrr

gule gule ıdılımmmmm kendıne ve bebişkoya ıyı bakk bız de senı çokk sevıyoruzz öpenziiiiiiiiiiiiiiii Şeniz

gusellerım ben de kaçıyorummmm eşim gelıyorr aradı yoldann kendınıze ıyı bakınnn bı ara gırebılırsem gelırımmm belkıııı hoççakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn

cevabın için teşekkür ederim canım. ben kilo almamayı kafama takmıorum aslında. benim üzüldüğüm, ben iştahsızım, bebek benden besleniyorsa bu kötü. ben pek bişi yiyemiorum. yarın dr.a danışcam:gitme:
hoşgeldin canım =) şuan bi sessizlik hakim
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorummmmmm sizi seviyorum kızlarrr

hoşçakal idilcim. bebişine ii bak emiŞenizk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…