idilllllll şekercımmmm bayıldım bahar a sıpariş ettığın uyku setlerıneee gule guel sağlıklı gunlerde kullansın kızçen ınş. olumunekankayizsmile
evet o yüzden bennn en yamuk göbüşüm
ye tabiii sonra benim gibi kansız olursunnnn bakkk
ben de kansızlık çıktı son yaptırdığım tahlillerde
kızlar bu arada kreatinin'in ne demek olduğunu bilen var mı ya...
kreatinin değerlerim düşük
kaptım ben eheheheehlülülülülülü
referans aralığı neydiki cnm hastanenin benim bildiğim 5> üzeri hamile ama inşallah sen hamilesindir benimde 1,20 çıkmıştı ama maaleseffff:sinifsinif:
Kepeleklerim ben çıkıyorum gözlerim sulanmaya başladı valla sabahtan beri bilgisayar başındayım, hadi öptüm hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere baş baaaaaaaşşşşş
Canım netten buldum bu bilgileri bir değermiş kanda...
Kreatin, tüm memelilerin vücudunda olan bir maddedir ve arginin, glisin ve metionin amino asitlerinden karaciğer, böbrekler ve pankreasta üretilen bir amino asit türevidir. Amino asitler ise bilindiği gibi protein moleküllerinin yapı taşlarıdır. Kırmızı et ve balık gibi pekçok hayvansal gıda kreatin içerir. Bununla beraber gıdalardaki kreatin miktarı küçüktür. 1 kg biftek sadece 1 gr kreatin içerir. Halbuki yoğun bedensel aktivite veya spor yapan bir kişinin günlük ortalama kreatin ihtiyacı 5-6 gr olup, bunun tamamının yiyeceklerden karşılanması hemen hemen olanaksızdır
Kepeleklerim ben çıkıyorum gözlerim sulanmaya başladı valla sabahtan beri bilgisayar başındayım, hadi öptüm hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere baş baaaaaaaşşşşş
çok teşekkür ederim gökcemmmmmm ben de çok beğenerek sipariş verdimmm
dayanamadım yaniiiiii :asigim:
kendine iyi bak nagişimmmmmmm
güle güle nagişcimmm olumunekankayizsmile
ademerve, bellee, ecrin13, GamzeliKiz+, gokcegokce, idilcan+, KotuKediSero+, Yavyum, zonox
canlarr ben kaçıyomm kocişkom geldiii memk yicezzzzzz iyi akşamlar cümleten hepinizi yalap şalap öptümmopuyorumnanaktan
ademerve, bellee, ecrin13, GamzeliKiz+, gokcegokce, idilcan+, KotuKediSero+, Yavyum, zonox
canlarr ben kaçıyomm kocişkom geldiii memk yicezzzzzz iyi akşamlar cümleten hepinizi yalap şalap öptümmopuyorumnanaktan
kızlar artık bebek benden mi besleniyor???? sık sık acıkıyorumda. (iştahsız olmama rağmen) ve 12. haftam bitti ben hiç kilo almadım hatta verdim bile:uhm:
selam şekerlerr yemeği yedim bulaşıklarımı topladım ve geldim...
eee ne kaynattınız bakalım...
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorummmmmm sizi seviyorum kızlarrr
cevabın için teşekkür ederim canım. ben kilo almamayı kafama takmıorum aslında. benim üzüldüğüm, ben iştahsızım, bebek benden besleniyorsa bu kötü. ben pek bişi yiyemiorum. yarın dr.a danışcam:gitme:canm çok normla ben 64 65 kılo ıle hamış kalmıştımm ılk 4 ayda 4 kılo verdımmm düşünnn çnku hıçbır şey yıyemıordummm ...ama asıl kıloyu emın ol 6.aydan sonra alıyorsun yavaş yavaşş şimdı de 74 kıloyummm 7 .ayımın içindeyım canımmo yuzden kılo alamamanı kafana takma dr una da danış yınede tmm
hoşgeldin canım =) şuan bi sessizlik hakimselam şekerlerr yemeği yedim bulaşıklarımı topladım ve geldim...
eee ne kaynattınız bakalım...
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorummmmmm sizi seviyorum kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?