Şeker nane'cim biz bunlardan önce buluşalım. :))
Yazdıklaırnı okuudm;beni düşündüğün ve kendince yorumladığın için teşekkür ederim canım :)
Su ben Fatoş'un yalancısıyım :))) ama arada tanık da olmadım değil küsmelerinize ondna öyle söyledim :)
Karasu ve diğer listeyi yenileme isteyen arkadaşlar!lSu'nun da söylediği gibiBbnim gönlüm razı olmadı;sonuçta o kişilerle de bişeyler paylaştık;yok sayamayız.E,şu an da hak ettikleri kadar yer işgal ediyorlar.:sinifsinif: Yanlış düşnüyorsam karar sizin tabi.
Sedef seninle hep güzel bir iletişim yakaladık;ama bana bir geçmiş olsun dileğinde bulunmadın hiç şöyle içten hissedebileceğim.O yüzden kırgınım sana;ama yine de "en"ler listesinde aklıına gelişim teşekkür ederim!Gerçi anlamadım en sabit koşulcuyu ;ama mutlaka içinde bir mevzu vardır kaçırdığım :)
Merve canım lekelenmen olmuş panik yapmışsın;doktorunu aramaktan asla kaçma...Ben de senin gibiyimdir ama rahatsız edilir mi... falan diye ama bir dakika bile bazen kıymetliolabiliyor.Bişey olacak değil Allah'ın izniyle ama olursa "keşke arasaydım!" duygusu bitiriyor insanı!O yüzden erteleme...Bişey kaybetmezsin;hem doktorununa cil bir durum oluştuğunda da nasıl bir tepki vereceği konusunda ön fikir sahibi olmuş olursun.
Pembe sana en dost yazmıştım ama Karasu görmemiş sanıırm :) Önemli olan benim bilmem...
Fatoş için kaçak yazmıştım;kaçmış gözünden;neyse ki sonra kendisi de ayni düşünmüş. :)
Merve için de yazmıştım benzer bişey gelmiş ona da :)
Hatun için de en pesimist diyebiliriz :)
Neyse!Aklım Zehsel'de bugün çıakr ve yazar diye düşünmüştüm sesi çıkmadı :S GGerçi konuştuğumuzda negatif bir duurm yoktu ama yarın bir arayıp soru işaretlerimi gidereyim en iyisi....
Öpüyorum hepinizi...
Su ben Fatoş'un yalancısıyım :))) ama arada tanık da olmadım değil küsmelerinize ondna öyle söyledim :).
B]Karasu[/B] ve diğer listeyi yenileme isteyen arkadaşlar!lSu'nun da söylediği gibiBbnim gönlüm razı olmadı;sonuçta o kişilerle de bişeyler paylaştık;yok sayamayız.E,şu an da hak ettikleri kadar yer işgal ediyorlar.:sinifsinif: Yanlış düşnüyorsam karar sizin tabi.
Hepinizi çok seviyorum;yazdıklarınızı da takip ediyorum!Çok şükür iyiyim de ama henüz eskisi gibi muhabbet etmeye hazır değilim.Söylenebilecek en küçük söz içimde yara açabilir.
Biliyorum kimse köt niyetle söylemez ama insanız işte;ne akdar güçlü olsak da "engel olamadığımız" şeyler oluveriyor.Kimi zaman konu ben olmasam bile kendimi rahatsız hissedebileceğim içerklerin içinde olurum diye uzak duruyorum biraz.
Beni merak etmeyin;normal hayatıma geri döndüm;yaşayıp gidiyorum.Hafta sonu il dışına çıkacağım;ara ara dalıyourm tabi ama o akdar olur elbet!O da geçecek eminim....
Hoşçakalın....
Hepinizi çok seviyorum;yazdıklarınızı da takip ediyorum!Çok şükür iyiyim de ama henüz eskisi gibi muhabbet etmeye hazır değilim.Söylenebilecek en küçük söz içimde yara açabilir.
Biliyorum kimse köt niyetle söylemez ama insanız işte;ne akdar güçlü olsak da "engel olamadığımız" şeyler oluveriyor.Kimi zaman konu ben olmasam bile kendimi rahatsız hissedebileceğim içerklerin içinde olurum diye uzak duruyorum biraz.
Beni merak etmeyin;normal hayatıma geri döndüm;yaşayıp gidiyorum.Hafta sonu il dışına çıkacağım;ara ara dalıyourm tabi ama o akdar olur elbet!O da geçecek eminim....
Hoşçakalın....
ben varımmmmm..buradyım..kimse yok muuuuuuuuuu
hoşgeldinn canımmmm..iyi olmana sevindim...opuyorumnanaktanHepinizi çok seviyorum;yazdıklarınızı da takip ediyorum!Çok şükür iyiyim de ama henüz eskisi gibi muhabbet etmeye hazır değilim.Söylenebilecek en küçük söz içimde yara açabilir.
Hoşçakalın....
ayyyy nasılda uzun yazmışşşşş opuyorumnanaktan sıkılmadan :lepi::lepi::lepi:
ayrıca teşekkür ederim canım, dost gördğün için beni bayanssulusmile herkesler unutmuş beni bugün listedeeee...
neyse 15-20:teytey: gün sonra kupayı alınca hatırlatcam ben kendimi
ayyyy nasılda uzun yazmışşşşş opuyorumnanaktan sıkılmadan :lepi::lepi::lepi:
ayrıca teşekkür ederim canım, dost gördğün için beni bayanssulusmile herkesler unutmuş beni bugün listedeeee...
neyse 15-20:teytey: gün sonra kupayı alınca hatırlatcam ben kendimi
kızlar ya ne çok yazmışsınız, ben bakınıp geliyorum burdayım merak etmeyin
herkese iyi akşamlar
ben varımmmmm..buradyım..
hoşgeldinn canımmmm..iyi olmana sevindim...opuyorumnanaktan
güle güleee kendine iyi bakk öpüyorum seni..kaydirigubbakcemile3
ooo bak gari cok iddalıyızz şekercim..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ver kızz ver yoksa gazsız hiçbir iş olmaz..:umursamaz:kendi kendime gaz veriyorum, yoksa bu işlerde iddia olmaz tabiiiii ki sempatiksalakcinni
kocişide dinlenmeye aldım, çok iyi besliyorum,protein depolasın azcukk!!!
kocişide dinlenmeye aldım, çok iyi besliyorum,protein depolasın azcukk!!!
Hoşçakalın....
ver kızz ver yoksa gazsız hiçbir iş olmaz..:umursamaz:
inşallah canım allahım yüzünü güldürsün..:Saruboceq:
bende artıkın bırakmıştım ama bugün testte daha koyu gördüm yarın yine devam.:kedi:
garibam adamların pestili cıktıya artıkın bilemicem gerisini..:roflol::roflol::roflol:
ben nadasa bıraktım hihoyyythihoyyyt şimdi 1 regl daha olucam ondan sonra asıl başlıyo benim partiiii cokacimcoook
suu hoşgeldin hayatım..
Kızlar hemen progesteron ilacımdan aldım uzattım ayaklarımı yattım...
Çok şükür ağrımda geçti.Akıntım da durdu demek ki arada böyle olması normal bir durum.Ama arkası gelirse tabiki üstüne gidicem.Merak etmeyin yani aklınız ben de kalmasın.Sanırım ilk gebelik ya hiç bişi bilmememden de kaynaklanıyor riskli dönemlerde biraz sıkıntılı geçiyor ama ben her zaman Rabbime sığınıyorum neticede bebeğimi gönderen O hakkıımızda hayırlısınıda verir inşallah..Hem Haticem Pembecim Selizcim ve diğer bebek özlemi çeken tüm arkadaşlarıma da gani gani dualarımı gönderiyorum...
Kızlar hemen progesteron ilacımdan aldım uzattım ayaklarımı yattım...
Çok şükür ağrımda geçti.Akıntım da durdu demek ki arada böyle olması normal bir durum.Ama arkası gelirse tabiki üstüne gidicem.Merak etmeyin yani aklınız ben de kalmasın.Sanırım ilk gebelik ya hiç bişi bilmememden de kaynaklanıyor riskli dönemlerde biraz sıkıntılı geçiyor ama ben her zaman Rabbime sığınıyorum neticede bebeğimi gönderen O hakkıımızda hayırlısınıda verir inşallah..Hem Haticem Pembecim Selizcim ve diğer bebek özlemi çeken tüm arkadaşlarıma da gani gani dualarımı gönderiyorum...
aa ben senden bu ay bekliyodum o güzel haberii olmadı şimdi..lmaz:
neyse besle bakalım belki önümüzdeki ay üçüz patlatırsın..:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?