Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyyy nasılda uzun yazmışşşşş opuyorumnanaktan sıkılmadan :lepi::lepi::lepi:
ayrıca teşekkür ederim canım, dost gördğün için beni bayanssulusmile herkesler unutmuş beni bugün listedeeee...
neyse 15-20:teytey: gün sonra kupayı alınca hatırlatcam ben kendimi

Su ben Fatoş'un yalancısıyım :))) ama arada tanık da olmadım değil küsmelerinize ondna öyle söyledim :).

hımm ben ona sorarım :)) kaydirigubbakcemile3

bak buna katılıyorum canım,evet hakettikleri kadar vereliniortak

kızlar ya ne çok yazmışsınız, ben bakınıp geliyorum burdayım merak etmeyin

herkese iyi akşamlar

geçecek tabiiii şekercim , böyle taze kalsa acılar kimse dayanamazdı hiçbişeye...
sezen bile söylemiş bak'' geçer , geçer, Neler neler geçmedi ki? Buda geçer ...'' tabiii anlam farklı burda biraz ama olsun opuyorumnanaktan sen iyi hisset kendinide bize yeter...

sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zman gel canım,bizler herzaman burdayız
yanındayız..çok haklısın en ufacık bişe bile seni üzebilir,yaşadığın kolay bişe değil :teselli:
ama bundan sonra herşey çook güzel olacak inşallah..
kendine iyi bak canım opuyorumnanaktan

kimse yok muuuuuuuuuu
ben varımmmmm..buradyım..
hoşgeldinn canımmmm..iyi olmana sevindim...opuyorumnanaktan
güle güleee kendine iyi bakk öpüyorum seni..kaydirigubbakcemile3

ooo bak gari cok iddalıyızz şekercim..aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay pembee hadi inşallah canımmmmm
sabırsızlıkla bekliyoruzzzzzzz delikafaduldendelikafadulden

kendi kendime gaz veriyorum, yoksa bu işlerde iddia olmaz tabiiiii ki sempatiksalakcinni

kendi kendime gaz veriyorum, yoksa bu işlerde iddia olmaz tabiiiii ki sempatiksalakcinni
ver kızz ver yoksa gazsız hiçbir iş olmaz..:umursamaz:
inşallah canım allahım yüzünü güldürsün..:Saruboceq:

kocişide dinlenmeye aldım, çok iyi besliyorum,protein depolasın azcukk!!!

bende artıkın bırakmıştım ama bugün testte daha koyu gördüm yarın yine devam.:kedi:
garibam adamların pestili cıktıya artıkın bilemicem gerisini..:roflol::roflol::roflol:

Canım ilgin için çok teşekkür ediyorum.Haklısın yani keşke dememek için aramak gerekiyor ki o da istediğin zaman ara demişti.Neyse şimdi çok daha iyiyim kısa süreli bir panik yaşadım ama geçti çok şükür şimdi dinlenme zamanı...

Sen de kafanı iyice topla canım.Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.Seninde aklın bizde biliyoruz ne zamanki hazır olursan o zaman nasıl olsa yine geleceksin biliyoruz.Yeterki sen iyi ol.Ohh gez haftasonu planları bile yapılmıs kusumun şimdiden iyi gezmeler canım!
Seni çok seviyoruz biz de!Kendine çok dikkat et kocaman kocaman öptüm seni!olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ben nadasa bıraktım hihoyyythihoyyyt şimdi 1 regl daha olucam ondan sonra asıl başlıyo benim partiiii cokacimcoook

Kızlar hemen progesteron ilacımdan aldım uzattım ayaklarımı yattım...
Çok şükür ağrımda geçti.Akıntım da durdu demek ki arada böyle olması normal bir durum.Ama arkası gelirse tabiki üstüne gidicem.Merak etmeyin yani aklınız ben de kalmasın.Sanırım ilk gebelik ya hiç bişi bilmememden de kaynaklanıyor riskli dönemlerde biraz sıkıntılı geçiyor ama ben her zaman Rabbime sığınıyorum neticede bebeğimi gönderen O hakkıımızda hayırlısınıda verir inşallah..Hem Haticem Pembecim Selizcim ve diğer bebek özlemi çeken tüm arkadaşlarıma da gani gani dualarımı gönderiyorum...

ben nadasa bıraktım hihoyyythihoyyyt şimdi 1 regl daha olucam ondan sonra asıl başlıyo benim partiiii cokacimcoook

aa ben senden bu ay bekliyodum o güzel haberii olmadı şimdi..lmaz:
neyse besle bakalım belki önümüzdeki ay üçüz patlatırsın..:lepi::lepi:

suu hoşgeldin hayatım..

hoşbulduk canım olumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun..neyseki şun an düzelmişsin..
kızlarında dediği gibi bu tür lekelenmeler olabilir..önemli olan devamının gelip gelmemesi
o durumda da zaten doktorunu ararsın..şimdi güzelce dinlen..
dediğin gibi Allah'a emanetiz hepimiz :Saruboceq:

canım iyisin maşallahh allahım büyük dediğin gibi veren o alanda o dilerimki rabbim bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin..:Saruboceq:
yat dinlen ağır iş yapma sakın hatta yarın okula bile gitme mümkünse..lmaz:
bizim için ettiğin dular içinde cok teşekkürler allah razı olsun inşallah allahım hepimize yaşatır bu mutluluğu..:Saruboceq::Saruboceq:

aa ben senden bu ay bekliyodum o güzel haberii olmadı şimdi..lmaz:
neyse besle bakalım belki önümüzdeki ay üçüz patlatırsın..:lepi::lepi:

bu ay inanılmaz ağrılı bir yumurtlama dönemi geçirdim... valla 5 tane bile olabilürrrrkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…