bu ay inanılmaz ağrılı bir yumurtlama dönemi geçirdim... valla 5 tane bile olabilürrrrkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kızlar hemen progesteron ilacımdan aldım uzattım ayaklarımı yattım...
Çok şükür ağrımda geçti.Akıntım da durdu demek ki arada böyle olması normal bir durum.Ama arkası gelirse tabiki üstüne gidicem.Merak etmeyin yani aklınız ben de kalmasın.Sanırım ilk gebelik ya hiç bişi bilmememden de kaynaklanıyor riskli dönemlerde biraz sıkıntılı geçiyor ama ben her zaman Rabbime sığınıyorum neticede bebeğimi gönderen O hakkıımızda hayırlısınıda verir inşallah..Hem Haticem Pembecim Selizcim ve diğer bebek özlemi çeken tüm arkadaşlarıma da gani gani dualarımı gönderiyorum...
hadi yaa hayırlısı olsun inş..:lepi::roflol::roflol::roflol::lepi:
tickerımda yazıyo zaten bak 10 gün kaldı diye şeker... sigortamı bekliyorum yaaaa... erkenden olursa yoksa doğumu kapsamıcakkkkkkk!! derdim o yani:lepi::lepi:
anladım canımm..hayırlısı olsun o zaman allahım istediğin anad hiç bekletmeden nasip etsin inş..
hoşbulduk canım olumunekankayizsmile
canım geçmiş olsun..neyseki şun an düzelmişsin..
kızlarında dediği gibi bu tür lekelenmeler olabilir..önemli olan devamının gelip gelmemesi
o durumda da zaten doktorunu ararsın..şimdi güzelce dinlen..
dediğin gibi Allah'a emanetiz hepimiz :Saruboceq:
canım iyisin maşallahhallahım büyük dediğin gibi veren o alanda o dilerimki rabbim bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin..:Saruboceq:
yat dinlen ağır iş yapma sakın hatta yarın okula bile gitme mümkünse..lmaz:
bizim için ettiğin dular içinde cok teşekkürler allah razı olsun inşallah allahım hepimize yaşatır bu mutluluğu..:Saruboceq::Saruboceq:
canım, vucut 12. haftadan sonra zaten bu progesteronu kendisi dengeliyormuş... tek sorun şu ilk 3 ay :Saruboceq: kendine çok dikkat etttt, korkulcak bi durum değil ama tedbirli ol , doktorunu aramaktanda asla utanmaaaaaa.....opuyorumnanaktan
Canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim asıl Allah'ım sizden razı olsun.Dinlenmem şart gerçekten.Yarın okula giderim ama devamı gelirse akıntımın doğru eve hemen doktorumu ararım.Topuklumun dediğine görede o da yaşamış bu haftalarda olurmuş.Allah'ım yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah...
birde başka bir topikte okudum ama bana pek inanılası gelmedi.Demişlerki erkek çocuklarda bu lekemenler daha çok olur duydunuz mu hiç böyle bişibilmiyorumkismile
biz beraber hamiş olcaz kasımda Şeniz hazırlan:teytey: kocanı çok yorma delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benimde oldu ama bende hemen muayeneye çağırdı... sonra rahimağzında polip varmış, o ortaya çıktı... o yaparmış... doğum sırasında aldı onuda kurtuldum
Canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim asıl Allah'ım sizden razı olsun.Dinlenmem şart gerçekten.Yarın okula giderim ama devamı gelirse akıntımın doğru eve hemen doktorumu ararım.Topuklumun dediğine görede o da yaşamış bu haftalarda olurmuş.Allah'ım yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah...
birde başka bir topikte okudum ama bana pek inanılası gelmedi.Demişlerki erkek çocuklarda bu lekemenler daha çok olur duydunuz mu hiç böyle bişibilmiyorumkismile
Anladım canım sana da çok geçmiş olsun...
Evet o tür bişi de olabilir ama bu zamana kadar alttan baktığı halde öyle bişi olduğunu söylemedi.Acaba progestan ilacından mı yapıyor ya da haftalara göre normal mi aklım karıştı...
Dediğiniz gibi önemli olan devamının gelmemesi ki dilerim gelmez:Saruboceq:
inşallah canımmm.:Saruboceq:.ee şimdi senin yumurtlama dönemi değilmiydi bu günlerde.CADIARZU.ben full çalıştım valla tutmassada yapacak bişiy yok..:gitme::umursamaz:
koçişde bencee hattinden fazla yoruldu ama kacırmamam lazımdı yumurtlama dönemini..:roflol::roflol:
sen doktora gitmedin miiiiiiiiiiiiii????
Hadi bakalım canım...
Siz bu ay preseed ovulasyon testi derken baya bir çalıştınız gerçekten dilerim Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın...
Bak çizgide belirginleşmeye başlamış inşallah yarın en geç öbür gün kopkoyu olur oçizgi inşallah!
valla canım aynı akıntılar bendede olmuştu ama bebeğim kızdı...:asigim:
yani doğruluğu yok bence onn..lmaz:
inşallah canımmm.:Saruboceq:.ee şimdi senin yumurtlama dönemi değilmiydi bu günlerde.CADIARZU.ben full çalıştım valla tutmassada yapacak bişiy yok..:gitme::umursamaz:
koçişde bencee hattinden fazla yoruldu ama kacırmamam lazımdı yumurtlama dönemini..:roflol::roflol:
Allah senden de razı olsun canım :Saruboceq:
hiç duymadım canım öyle bişe bilemiyorum bilmiyorumkismile
Hatun için de en pesimist diyebiliriz :)
Hepinizi çok seviyorum;yazdıklarınızı da takip ediyorum!Çok şükür iyiyim de ama henüz eskisi gibi muhabbet etmeye hazır değilim.Söylenebilecek en küçük söz içimde yara açabilir.
Biliyorum kimse köt niyetle söylemez ama insanız işte;ne akdar güçlü olsak da "engel olamadığımız" şeyler oluveriyor.Kimi zaman konu ben olmasam bile kendimi rahatsız hissedebileceğim içerklerin içinde olurum diye uzak duruyorum biraz.
Beni merak etmeyin;normal hayatıma geri döndüm;yaşayıp gidiyorum.Hafta sonu il dışına çıkacağım;ara ara dalıyourm tabi ama o akdar olur elbet!O da geçecek eminim....
Hoşçakalın....
SMART, canım herşeyden önemli sensin tabii, hepsi geçicek tabi neler geçmiyor ki başımızdan, hepsi bizler için, benim yaşadıklarımı bilseniz valla pes bu kadarı da dersiniz, sen kedini toparla öyle gel, ki geldiğinde çok canın yanmasın, biliyorum ki çok uzun ayrı kalamazsın burdan.
pessimist he çok güzel uymuş valla, ben de geçmişi okurken diyodum kendi kendime en fatalist diye ama pessimist kalsın karasuya söyleyeyim de öyle yapsın beni de. çok öpüyorum tatlım.
iyi akşamlarr hatunumm hoşgeldin..bayanssulusmile
hoşbuldum hatcemm, kız kıyamam sana inşallah emeklerinizin karşılığı bebişin mis kokulun gelir tez vakitte.
MERVECİM, canım korkma sen hamileliğin başından itibaren leke görmüyorsun ki, sadece rahim genişlediği için oluyor bunlar hiç telaş yapma, dinlen bol bol çok ayakta kalma bir de, canım benim içini ferah tut emi. Hem bak topuklu ve fatoşçum da oldu böyle ama geçti işte turp gibiler maşallah maşalllah maşallah
Hatun için de en pesimist diyebiliriz :)
SMART, canım herşeyden önemli sensin tabii, hepsi geçicek tabi neler geçmiyor ki başımızdan, hepsi bizler için, benim yaşadıklarımı bilseniz valla pes bu kadarı da dersiniz, sen kedini toparla öyle gel, ki geldiğinde çok canın yanmasın, biliyorum ki çok uzun ayrı kalamazsın burdan.
pessimist he çok güzel uymuş valla, ben de geçmişi okurken diyodum kendi kendime en fatalist diye ama pessimist kalsın karasuya söyleyeyim de öyle yapsın beni de. çok öpüyorum tatlım.
hoşbuldum hatcemm, kız kıyamam sana inşallah emeklerinizin karşılığı bebişin mis kokulun gelir tez vakitte.
MERVECİM, canım korkma sen hamileliğin başından itibaren leke görmüyorsun ki, sadece rahim genişlediği için oluyor bunlar hiç telaş yapma, dinlen bol bol çok ayakta kalma bir de, canım benim içini ferah tut emi. Hem bak topuklu ve fatoşçum da oldu böyle ama geçti işte turp gibiler maşallah maşalllah maşallah
Sağol canım ilgin ve iç ferahlatan cevabın için...
Haklısın;sanırım bir çok hamile bu durumu kısa süreliğine yaşıyor..Ben de ilk defa görünce panik oldum ama şimdi çok daha iyiyim Allah'a şükür.Önemli olan arkası gelmesin inşallah.Dilerim ben de bu riskli dönemleri hayırlısıyla atlatırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?