Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım, vucut 12. haftadan sonra zaten bu progesteronu kendisi dengeliyormuş... tek sorun şu ilk 3 ay :Saruboceq: kendine çok dikkat etttt, korkulcak bi durum değil ama tedbirli ol , doktorunu aramaktanda asla utanmaaaaaa.....opuyorumnanaktan

tickerımda yazıyo zaten bak 10 gün kaldı diye şeker... sigortamı bekliyorum yaaaa... erkenden olursa yoksa doğumu kapsamıcakkkkkkk!! derdim o yani:lepi::lepi:

anladım canımm..hayırlısı olsun o zaman allahım istediğin anad hiç bekletmeden nasip etsin inş..

Canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim asıl Allah'ım sizden razı olsun.Dinlenmem şart gerçekten.Yarın okula giderim ama devamı gelirse akıntımın doğru eve hemen doktorumu ararım.Topuklumun dediğine görede o da yaşamış bu haftalarda olurmuş.Allah'ım yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah...

birde başka bir topikte okudum ama bana pek inanılası gelmedi.Demişlerki erkek çocuklarda bu lekemenler daha çok olur duydunuz mu hiç böyle bişibilmiyorumkismile

benimde oldu ama bende hemen muayeneye çağırdı... sonra rahimağzında polip varmış, o ortaya çıktı... o yaparmış... doğum sırasında aldı onuda kurtuldum

biz beraber hamiş olcaz kasımda Şeniz hazırlan:teytey: kocanı çok yorma delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

inşallah canımmm.:Saruboceq:.ee şimdi senin yumurtlama dönemi değilmiydi bu günlerde.CADIARZU.ben full çalıştım valla tutmassada yapacak bişiy yok..:gitme::umursamaz:
koçişde bencee hattinden fazla yoruldu ama kacırmamam lazımdı yumurtlama dönemini..:roflol::roflol:

benimde oldu ama bende hemen muayeneye çağırdı... sonra rahimağzında polip varmış, o ortaya çıktı... o yaparmış... doğum sırasında aldı onuda kurtuldum

Anladım canım sana da çok geçmiş olsun...
Evet o tür bişi de olabilir ama bu zamana kadar alttan baktığı halde öyle bişi olduğunu söylemedi.Acaba progestan ilacından mı yapıyor ya da haftalara göre normal mi aklım karıştı...
Dediğiniz gibi önemli olan devamının gelmemesi ki dilerim gelmez:Saruboceq:

Allah senden de razı olsun canım :Saruboceq:
hiç duymadım canım öyle bişe bilemiyorum bilmiyorumkismile

sen doktora gitmedin miiiiiiiiiiiiii????

Hadi bakalım canım...
Siz bu ay preseed ovulasyon testi derken baya bir çalıştınız gerçekten dilerim Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın...
Bak çizgide belirginleşmeye başlamış inşallah yarın en geç öbür gün kopkoyu olur oçizgi inşallah!

birde başka bir topikte okudum ama bana pek inanılası gelmedi.Demişlerki erkek çocuklarda bu lekemenler daha çok olur duydunuz mu hiç böyle bişibilmiyorumkismile

valla canım aynı akıntılar bendede olmuştu ama bebeğim kızdı...:asigim:
yani doğruluğu yok bence onn..lmaz:

inşallah canımmm cok sağol..olumunekankayizsmile
bu arada preseedimde az kaldı anca iki kullanımlık daha cıkarr..yani o yüzden o iki cizgiyi görmeden kullanmıcam..

Son düzenleme:
valla canım aynı akıntılar bendede olmuştu ama bebeğim kızdı...:asigim:
yani doğruluğu yok bence onn..lmaz:

Anladım kuzum doğrudur ben de alakası olduğunu düşünmemiştim de topiklerden birinde okumuştum ilgincime gitmişti..Aman arkası gelmesinde ister kız olsun ister erkek:)

benim bu haftaydı ama çok uğraşmadık biz...olursa olur ama, pekte çaba sarfetmedim açıkçası.
eeee...sen kaçırma tabiii zamanını değerlendir...canınıda çıkarma adamın, 1 gün dinlensinŞeniz sen o zaman bu ay hamişsin be şekerrrrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…