ne bileyim çoğu kişinin 3 kala da çıkabiliyorya olsa çıkardı diye düşündüm canım.haklısın yıllarca bebeği olmayan insanlar var.allah yardımız olsun hepimizin.
oo maşallah kızzz 75 kilo ee boy varmı bari bende eminim hamişlikte cok kilo alrım zaten boyda yok alurum bir top kesin..sempatiksalakcinnihatçemmmmmmmmmmm ben 75 kılo olmuşummmmmmmm hahahahahhahahahha sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ipek böcüğüm yaa sen nerdesin bakimm hiç gelmez oldun aşk olsun..:mymeka:heyyo kızlar naber?ben geldım
ayy ben ne yapcam ya o kadar küçük biryerdeyımkı devlet hastanesı bıle yok ya.iş yerındende ızın alamıyorumm .adetımde gecikti 10 gun ne yapacağımı şaşırdım valla
çok gecmıs olsun...allah yasatmasın bı daha...hıc bırını bılmıyorum tabıı.fatosu bılıyorum ama o zamandan berı karsılasamadım.ona cok sevındım Allah ıcın sımdı.resmen mucıze.masallah.sen de yavyum ya bı kocanla olsaydın da gerısı hıkaye valla.
sonuçlar gayet güzel tatlımolumunekankayizsmile
benim ferritin 4 yani benimkine bakılırsa senin çok çok iyi
yani hiç moral bozacak bir durum yok çok şükür
bende ferritin yükselsin diye kan şurubu kullanıyorum bakalım 10 gün sonra kontrolüm var işe yaramışmı görücezCADIARZU
şu ana kadar 9 kilo almışım canım yaakannehir
ama öyle çok aşırı yemiyorum
akşam biliyosunuz çok geç gidiyorum eve
birşeyler hazırlayıp yiyene kadar saat 11 falan oluyo ee o yediklerimi sindirmeden de yatıyorum o yüzden çok kilo aldım:1shok:
[cerencim hemen test yapmışsın daha günün gelmeden hele biraz daha bekle bakalım...günün geçince tekrar yaparsın canım ve böyle üzülmek de yok bak biz aylardır bekliyoruz benim tam 18 ay oldu ve eşimde sorun oldugu halde hiç umudumu kaybetmedim..
sen de kaybetmemelisin a.s
oo maşallah kızzz 75 kilo ee boy varmı bari bende eminim hamişlikte cok kilo alrım zaten boyda yok alurum bir top kesin..sempatiksalakcinni
amann boşver oğluşun iyi olsunda kilo sonrada verilir nede olsa..
ipek böcüğüm yaa sen nerdesin bakimm hiç gelmez oldun aşk olsun..:mymeka:
oo maşallah kızz 10 gün gecmiş ve hala tık yok ee peki idrar testi yapmadınmı..zaten varsa eksin cıkar idrar testinde sonrada musayit olunca gider kanını verirsin..
oo maşallah kızzz 75 kilo ee boy varmı bari bende eminim hamişlikte cok kilo alrım zaten boyda yok alurum bir top kesin..sempatiksalakcinni
amann boşver oğluşun iyi olsunda kilo sonrada verilir nede olsa..
ipek böcüğüm yaa sen nerdesin bakimm hiç gelmez oldun aşk olsun..:mymeka:
oo maşallah kızz 10 gün gecmiş ve hala tık yok ee peki idrar testi yapmadınmı..zaten varsa eksin cıkar idrar testinde sonrada musayit olunca gider kanını verirsin..
kocişin gelsin o zaman ay nasıl durursun haftasonu yalnız başınaklava:
kocişin gelsin o zaman ay nasıl durursun haftasonu yalnız başınaklava:
anammmm kim gelmiş kız sen nerelerdesin bebişin nerdeyse 1 yaşına giricek ammada olmuş ya ne kadar çabuk geçmiş zaman :1shok:
napıyosun ne alemdesin neler yapıyosn nasıl gidiyor ay çok soru sordum dimi:))
o gelirse gelsin ben gidemem nanem yaa..hiç istemiyo canım ..valla göçebe gb oldumm..eşimi çok özledim ama...:gitme: gitmem yani... bilmiyorumkismile
ipekcim hoşgeldınn nasılsınnn bebiş nasılll
elifcimmm sen gelirmisin ist buluşmasınaaa ???
ee iyi normal sayılırsın..dediğin gibi bebişin sağlıklı dünyaya gelsinde kilo işi kolay sonucta...dahada alırsın zaten...azimle ne işler olmuyo doğumdan sonra dikkat ettiğinde verisin evelallah...1.68-1.69 benım boyumm kaldırıyorum kıloyuuu her yerden aldım zatenn ınsanlar çom kılo almamışsın dıyoo ama tartı bugun soyledı yanı soyleyeceğinııı kaydirigubbakcemile3 ayy hıç takkmıorum ben kendıme guvenıorum allahın ıznıyle verıırm bu kıloları hem daha 2.5 ayımız var daha da alırım muhtemelennn oğluşum ve benım sağlımız ıyı olsun da gerısını hallederız allahın ıznıyleee :Saruboceq:
yok canım cuma gunu yapmıştım negatıftı.5 gun yapmıştım sonrada bugune kadar yapmadım test ne olsa negatıf çıkıyo dıye psikolojikman geç kalmıştır dıye düşündum.acaba tekrar mı denesem off bılemıyorum
hosbuldum canım ya....bebıs ıı.senın de az kalmıs hayırlısıyla.nasıl hıssedıyorsun kendını.
ee iyi normal sayılırsın..dediğin gibi bebişin sağlıklı dünyaya gelsinde kilo işi kolay sonucta...dahada alırsın zaten...azimle ne işler olmuyo doğumdan sonra dikkat ettiğinde verisin evelallah...
canım tekrar dene isterden hiç belli olmaz belki gec döllenme olmuşsa ondan kaynaklanabilir...sonucta 10 gün gecmiş idrarda mutlaka cıkar..cıkmassad dediğin gibi stresten gec kalmış olabilir..
gülüm menim ben istanbuldaki değilimki...yukardakii yalaaaannn
nanelı sekerım sen nerdesın????sultanım hatunum napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?