Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatçemmmmmmmmmmm ben 75 kılo olmuşummmmmmmm hahahahahhahahahha sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
oo maşallah kızzz 75 kilo ee boy varmı bari bende eminim hamişlikte cok kilo alrım zaten boyda yok alurum bir top kesin..sempatiksalakcinni
amann boşver oğluşun iyi olsunda kilo sonrada verilir nede olsa..

heyyo kızlar naber?ben geldım
ipek böcüğüm yaa sen nerdesin bakimm hiç gelmez oldun aşk olsun..:mymeka:
ayy ben ne yapcam ya o kadar küçük biryerdeyımkı devlet hastanesı bıle yok ya.iş yerındende ızın alamıyorumm .adetımde gecikti 10 gun ne yapacağımı şaşırdım valla

oo maşallah kızz 10 gün gecmiş ve hala tık yok ee peki idrar testi yapmadınmı..zaten varsa eksin cıkar idrar testinde sonrada musayit olunca gider kanını verirsin..

sağol canım.kocişle bi araya gelsek bu ilki kötü sonuçlansada bidahakinin sağlıklı olacağına ve hemen olacağına inanıyorum allahın izniylee...
nasip..Rabbim sınıyor iştee...ayrılıkla..böyle olaylarla..sabır sabır sabır... boshayallersmile

hımmm 4 oyle mıı ay ben hep kullanıorum ferro senol gunde 1 tane ama demek bebiş emıo kanımı opuyorumnanaktan ben de 10 kılo aldım ama olsun ben verırım allahın ıznıyleeaklinialirimsmile

ne bileyim çoğu kişinin 3 kala da çıkabiliyorya olsa çıkardı diye düşündüm canım.haklısın yıllarca bebeği olmayan insanlar var.allah yardımız olsun hepimizin.[/QUOTE]

:Saruboceq:

1.68-1.69 benım boyumm kaldırıyorum kıloyuuu her yerden aldım zatenn ınsanlar çom kılo almamışsın dıyoo ama tartı bugun soyledı yanı soyleyeceğinııı kaydirigubbakcemile3 ayy hıç takkmıorum ben kendıme guvenıorum allahın ıznıyle verıırm bu kıloları hem daha 2.5 ayımız var daha da alırım muhtemelennn oğluşum ve benım sağlımız ıyı olsun da gerısını hallederız allahın ıznıyleee :Saruboceq:

yok canım cuma gunu yapmıştım negatıftı.5 gun yapmıştım sonrada bugune kadar yapmadım test ne olsa negatıf çıkıyo dıye psikolojikman geç kalmıştır dıye düşündum.acaba tekrar mı denesem off bılemıyorum

nolsun valla iş ev baska bısey yok..onceden sosyalmısım megerse sımdı hayatımdakı hersey ona endeksli...evden cıkamıyoruz.ozlemısım ya sızı.

adet gecikmesinin 5.gunu negatıf olup ta 10.gunden ıtıbaren pozitif olan var mı arkadaşlar ıdrar testınde?benım 5.gun negatıftı 10 gunumdeyım hala aadet olmadım ve testte yapmadım korkumdan

ee iyi normal sayılırsın..dediğin gibi bebişin sağlıklı dünyaya gelsinde kilo işi kolay sonucta...dahada alırsın zaten...azimle ne işler olmuyo doğumdan sonra dikkat ettiğinde verisin evelallah...

canım tekrar dene isterden hiç belli olmaz belki gec döllenme olmuşsa ondan kaynaklanabilir...sonucta 10 gün gecmiş idrarda mutlaka cıkar..cıkmassad dediğin gibi stresten gec kalmış olabilir..

hosbuldum canım ya....bebıs ıı.senın de az kalmıs hayırlısıyla.nasıl hıssedıyorsun kendını.

ohh sevındım bebişimızın ıyı olmasınaa opuyorumnanaktan
evet az kaldı , bakalım hayırlısı .. valla baya tok hıssedıyorum kendımıı sempatiksalakcinni çok şukur ıyıyımmm umarım hep boyle de devam eder ıpekcımm

evet bence de hatçemmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5

nanelı sekerım sen nerdesın????sultanım hatunum napıyosun

canım hoşgeldin ya özledim valla, nasılsın sen asıl, bebişin nasıl, kocaman olmuş ya, sorma ben de kaçak kaçak giriyorum, bizim de dairede yasak aslında da kaçak bir formül öğrendik, iki dakka bakıp kaçıyorum bazen,
sen ne zaman başladın ki çalışmaya, doğumdan önce ayrılmamış mıydın, yerine molozun tekini almışlardı ya ona iş öğretiyordun hani, aynı yerde misin, değiştirdin mi işini canım.
bebişin adı ne....

Ben de hiçbir şey yok değişen, rutin düzensizliklerim (ne tezat ama öyle işte napiimm), devam ediyor, ben de civanperçemli karışık bir bitki çayı kullanıyorum bu ay bakalım ne olacak....
Ama ben de umut yok ya yaşlıyım zaten ben (menapozlu karı işte nolcak) :gitme::gitme:

ademerve, BenIpek, cerenankara, didemutku, GamzeliKiz+, gokcegokce, islamitruhek, karaguuul, kukla, pembedana, Sedef35, yaren0144, Yavyum, yelizcem, zehsel

kızlar selam hepiciğinize....

ZEHSELLLLLLLLLL,, ÖMÜRLÜ OLSUN BEBİŞİN TATLIM, HAYIRLI UĞURLU EVLAT OLSUN İNŞALLAH VATANA MİLLETİNE, ANASINA BABASINA, ÇOK SEVİNDİM RÜZGAR OĞLUMUZ ADIYLA YAŞASIN, AY NE TATLIDIR YA YUMUK YUMUK MİSSSSSSS, MAŞALLAH MAŞALLAH KIRKBİRKERE OĞLUMUZA, ANNESİNİN BİTANESİ VALLA Dİ Mİ. ÇOK ÖPÜYORUM TATLIM.

benı tebrık eden herkese çok tesekkür edıyorum herkesın yazısını alıntı yapamadım oglum ızın vermıyor sımdılık ınsallah ılerleyen zamanlarda yazdıklarını okuyacagım çok sagolun smartım canım sanada çok tesekkür teyzesi öptük hepınızı en yakın zamanda görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…