sorun yok anladığım kadarıylaa..sevindimm.. yerimseniben
kızlar sonuclarım çıkmışşş açlık kan şkerım 80
50 gr yuklemeden sonra 110
ferrıtınım düşük 13 akannehir bı yukselıo bı düşüyooo ılaç da alıyorummm, pekmez de yutuyorum ama yetmıyor demekkııı akannehir
ıdrarım da ıyı bşeycık yokkk , dr uma faks çekıcez şimdı akşama bakar onerılerını sunar doktorcağızımmmmm :hulya:
yapmıyolar canım..özel hastane yada devlet hastaneleri yapıyor..yerimseniben
eve gidince bol bol dinlen canım...bazen banada oluyor böyle ama sonra atlatıyorum...
kızzz bu hafta 3.5 gün tatil kocişinle bu hafta daha uzun süre beraber olucaksınız ne güzel dimi canım :lepi:
bıtanem kaç kılo aldın bu 7 aydaa hımmm bilmiyorumkismile
heyyo kızlar naber?ben geldım
e yaniii..kankim bişey biliyoda konuşuyo...çok şükür bıtanemmm yokk :Saruboceq: dr umdan da tam net alalım cevabımızı daha da rahatlayacağımmm boşu boşuna en pimpirik demedınız baanaaa dımııı ammmmmaa kaydirigubbakcemile3
heyyo kızlar naber?ben geldım
KIZIM NERELERDESİN SEN YA :mymeka: :mymeka:
ARADA Bİ CE DER İNSAN DİMİ :mymeka: :mymeka:
e yaniii..kankim bişey biliyoda konuşuyo...
kııızzzz..kaçakkkkk...nerdesin sennnnn...
yavyum bak kım geldı hıc tınlamıyosun.askolsun amaaaaaaaaaaaaaa
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..ben onu azarlıycağıma o beni azarlıyooo...klava:
hoşgeldin sefalar getirdin gülümdee..nerdesin Allah aşkınaaa... :dilcikar:
sorma aklım hep burda ama gıremıyorum ıste. bı yonden de ıspıyoncular tıraj yaptı ole olunca bı tek gazete okuyabılıyorum.ayaklı gazete oldum valla.ansıklopedı gıbı:)
ee sızden naber?
valla en son nezaman görüştük hatırlamıyorumm..benim ve smartın başına gelen talihsizlikten haberin varmı bilmiyorumm..ikimizde boş gebelik geçirdik..ve kürtaj olduk..onun dışında nane,hatice ve karasu çalışmalara devam..fatoş hamile onu biliyosundur.. ??
bukadar sanırımm..
sen nasılsınnn...
kızçemiz nasıll??
ayy sorma kocişimle aynı çatı altında olsaydık süper ötesi olurdu.. :gitme:
ama ben gitmek istemiyorumm..evde dinlenirim daha iyi..üç buçuk gün bi onlarda bi bizde sürünemem..istemiyorumm.. :umursamaz:
kociş çok alınacak kızacak ama napabilirimm..istemiyorummm.göçebe gb ordan oraya... :umursamaz:
yavyum bak kım geldı hıc tınlamıyosun.askolsun amaaaaaaaaaaaaaa
nanelı sekerım sen nerdesın????sultanım hatunum napıyosun
sorma sekerım 2.ye hamıleyım ben:CüvCüv:
şaka bı yana benım velet emmeyınce gecen ay regl oldum ama bu ay 21 ınde olacaktım olmadım.sanırım duzensızlık normal ılk baslarda demıııı:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?