Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ne zaman kendınız daha ıyı hıssedıyorsan o zaman çalışmalarınıza başlayın bıtanemmm.. sakın sıkıntı yapmaa olur mu allahım buyukkkk olumunekankayizsmile evet bu ara herkeste bı uyuşukluk hakımm kesınlıkle havalardan dıkkat et kendıneee bol c vıtamını almak lazımm

hımm anladım hayatımmm
azcık tatlıya dıkkat et bakalımm ınş. sonucun normal değerler arasına gırerr zaten demişsin azcık yuksek dıyee onu da halledersın allahın ıznıyle olumunekankayizsmile ben daha bılmıorum eşim alacak bakalım nasıl umarım ıyıdır hepiciğiii opuyorumnanaktan

bu arada senın bebişin kaç gr dı geçen gıttığındeee.. benmm burda tınkerım 27 gosterıo ama ben sat tan bır hafta gerıdeyım geç döllenmeden ötürü yanı 26.haftam bugunn hımm bilmiyorumkismile

hoşbuldum canımmmm....opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm fıstıklar ben geldimmmm:)

gökçemmmm bebegim çok sevindim canım bebegin gayet iyiymiş... opuyorumnanaktan

karagülcüm sanırım biraz yüksek çıkmış şekerin doktorun dedigi gibi 2 hafta felan diyet yapsan hemencik düzelir merak etme... birazcık tatlıya ara vermekten bişey olmaz herşeye deger bence helede bunu bebegin için yapıyorsan...

yavyummm balımmm uuukunmu var seninnn mirmirmirmir mirmirmirmir oyy yerim seni ben Şeniz

cerencim hemen test yapmışsın daha günün gelmeden hele biraz daha bekle bakalım...günün geçince tekrar yaparsın canım ve böyle üzülmek de yok bak biz aylardır bekliyoruz benim tam 18 ay oldu ve eşimde sorun oldugu halde hiç umudumu kaybetmedim..
sen de kaybetmemelisin a.s

hımm anladım hayatımmm
azcık tatlıya dıkkat et bakalımm ınş. sonucun normal değerler arasına gırerr zaten demişsin azcık yuksek dıyee onu da halledersın allahın ıznıyle olumunekankayizsmile ben daha bılmıorum eşim alacak bakalım nasıl umarım ıyıdır hepiciğiii opuyorumnanaktan

bu arada senın bebişin kaç gr dı geçen gıttığındeee.. benmm burda tınkerım 27 gosterıo ama ben sat tan bır hafta gerıdeyım geç döllenmeden ötürü yanı 26.haftam bugunn hımm bilmiyorumkismile

canım ben geçen hafta gittiğimde 800 gr dı.hatta doktorum çok çok iyi demişti
seninde gayet iyi maaşallah

gökçecim önemliolan ultrasona göre naısl gözüküyo diyelımkı sata göre 27 haftalık
ultrasona görede 27 haftalık o geç döllenem olayını aşmış demektir.

tabii sata göre 27 ultrasoan göre de 26 falan olsa bile bu kötü bişey değil tabııkı
bu da normal ama ultrason ölçümü önemli...

bak kötü bişi yokmuş gördünmü şeker :)))

tatlısız gene yaşanır bi sürede tuzsuz hiç yaşanmaz accık diyet yapcaksın geçicek canım

bak kötü bişi yokmuş gördünmü şeker :)))

tatlısız gene yaşanır bi sürede tuzsuz hiç yaşanmaz accık diyet yapcaksın geçicek canım

evet canım ya napalım bunada şükür kötü bişey olmasında
kızım için herşeye katlanırım yani:asigim:
hani doktorda çok yüksek değil dediya o beni biraz daha rahatlattı açıkcası

hoşgeldınnn şekerim nanemmmmmmmmmmmmm Şeniz

maşallah hayatımmm bnmkısı de dediğim gıbı 26.haftamızdayız bugun ılk gunu 780 gr allah daha ıyı etsın ınş. :Saruboceq:

anladım bıtanemmmm ultrasona göre hala aynı canm benm yanı 1 hafta gerıdenızzz 26. haftamıza gırdık bugunnn teyzeciğiiiopuyorumnanaktan

evet canım biraz yüksek çıktı ama olsun napalım
aslında bu diyet olayı hiçte fena olmadı acayip kilo almıştım biraz dikkat etsem fena olmayacak boshayallersmile

valla bi çaresine bakmam lazımm..çünkü sabahları kalkmak tam bir işkence olduu.iştende soğuyorumm yani..zaten ben mevsim geçişlerinden psikolojik olarak etkileniyorumm..senelerdir böyle bu..bide buna uyku hali eklendimmii.. sempatiksalakcinni
kocişim olsaydııı..bana a,b,c,d,e,f,,B1,B2,Ğ33 ve bilimum vitaminlerin hepsi olurdu...aşkitom menim.. :asigim:
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
yavyummm balımmm uuukunmu var seninnn mirmirmirmir mirmirmirmir oyy yerim seni ben Şeniz

hemide nasıııııllll... mirmirmirmir

kızlar sonuclarım çıkmışşş açlık kan şkerım 80
50 gr yuklemeden sonra 110
ferrıtınım düşük 13 akannehir bı yukselıo bı düşüyooo ılaç da alıyorummm, pekmez de yutuyorum ama yetmıyor demekkııı akannehir
ıdrarım da ıyı bşeycık yokkk , dr uma faks çekıcez şimdı akşama bakar onerılerını sunar doktorcağızımmmmm :hulya:

selam canım hoşgeldinnn..opuyorumnanaktan

hoşbuldum tatlımmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldınnn şekerim nanemmmmmmmmmmmmm Şeniz

hoşbuldum balımmmmmmmmmm Şeniz Şeniz

eve gidince bol bol dinlen canım...bazen banada oluyor böyle ama sonra atlatıyorum...
kızzz bu hafta 3.5 gün tatil kocişinle bu hafta daha uzun süre beraber olucaksınız ne güzel dimi canım :lepi:

ooo süpermiş canım degerlerin maşallah
inşallah kan degerlerinde yükselir canım...bakalım doktorun ne dicek CADIARZU

evet canım biraz yüksek çıktı ama olsun napalım
aslında bu diyet olayı hiçte fena olmadı acayip kilo almıştım biraz dikkat etsem fena olmayacak boshayallersmile
evet canım haklısın insan kendini normalde firenleyemiyor ama bu birazda bahane oldu diyet için..vereliniortak
hoşbuldum tatlımmmm opuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz

ooo süpermiş canım degerlerin maşallah
inşallah kan degerlerinde yükselir canım...bakalım doktorun ne dicek CADIARZU

ınş. şekerım nanemmm yaaaa olumunekankayizsmile bakalım ne dıyecek benım cancağız dr ummmm

evet canım haklısın insan kendini normalde firenleyemiyor ama bu birazda bahane oldu diyet için..vereliniortak

ŞenizŞeniz

hatçemmmmmmmmmmm ben 75 kılo olmuşummmmmmmm hahahahahhahahahha sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sorun yok anladığım kadarıylaa..sevindimm.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…