iyiyim canım benim..çok şükürr.işten eve evden işe..değişik bişey yok..dün kürtajdan sonraki ilk kırmızılar geldi..buay çalışmalara başlayabiliriz ama 1 ay daha beklemek istiyorum ben..acayip uyku istiyorum bu ara havalardanmıdır nedirr...işe hiiçç gelmek istemiyorummm.. :umursamaz:
canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindimolumunekankayizsmile
bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuç yüksek çıktı:1no2:
az önce dr umu aradım sonucu söyledim çok yüksek değil ama 2 hafta diyet yap sonra 100 gr yükleme yaptır dedi:sinifsinif:
herşey iyi hoşta tatlısız nasıl yaşarım ben ya cokacimcoook
hoşbuldum canımmmm....opuyorumnanaktan
selamm güzellerim ben geldimm.....zemuszemus
ne zaman kendınız daha ıyı hıssedıyorsan o zaman çalışmalarınıza başlayın bıtanemmm.. sakın sıkıntı yapmaa olur mu allahım buyukkkk olumunekankayizsmile evet bu ara herkeste bı uyuşukluk hakımm kesınlıkle havalardan dıkkat et kendıneee bol c vıtamını almak lazımm
hımm anladım hayatımmm
azcık tatlıya dıkkat et bakalımm ınş. sonucun normal değerler arasına gırerr zaten demişsin azcık yuksek dıyee onu da halledersın allahın ıznıyle olumunekankayizsmile ben daha bılmıorum eşim alacak bakalım nasıl umarım ıyıdır hepiciğiii opuyorumnanaktan
bu arada senın bebişin kaç gr dı geçen gıttığındeee.. benmm burda tınkerım 27 gosterıo ama ben sat tan bır hafta gerıdeyım geç döllenmeden ötürü yanı 26.haftam bugunn hımm bilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindimolumunekankayizsmile
bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuç yüksek çıktı:1no2:
az önce dr umu aradım sonucu söyledim çok yüksek değil ama 2 hafta diyet yap sonra 100 gr yükleme yaptır dedi:sinifsinif:
herşey iyi hoşta tatlısız nasıl yaşarım ben ya cokacimcoook
hoşbuldum hayatım gecmiş olsun sanırım leker yüksek cıkmış..ama endişelenme hallolmucak bişiy değil..genelde her hamişde olağan bişiy biraz dikkat ettiğin zaman herşey yoluna girer..zemuszemushoşgeldin şekeer opuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldinnn..opuyorumnanaktanslm fıstıklar ben geldimmmm:)
bak kötü bişi yokmuş gördünmü şeker :)))
tatlısız gene yaşanır bi sürede tuzsuz hiç yaşanmaz accık diyet yapcaksın geçicek canım
slm fıstıklar ben geldimmmm:)
gökçemmmm bebegim çok sevindim canım bebegin gayet iyiymiş... opuyorumnanaktan
karagülcüm sanırım biraz yüksek çıkmış şekerin doktorun dedigi gibi 2 hafta felan diyet yapsan hemencik düzelir merak etme... birazcık tatlıya ara vermekten bişey olmaz herşeye deger bence helede bunu bebegin için yapıyorsan...
yavyummm balımmm uuukunmu var seninnn mirmirmirmir mirmirmirmir oyy yerim seni ben Şeniz
cerencim hemen test yapmışsın daha günün gelmeden hele biraz daha bekle bakalım...günün geçince tekrar yaparsın canım ve böyle üzülmek de yok bak biz aylardır bekliyoruz benim tam 18 ay oldu ve eşimde sorun oldugu halde hiç umudumu kaybetmedim..
sen de kaybetmemelisin a.s
hımm anladım hayatımmm
azcık tatlıya dıkkat et bakalımm ınş. sonucun normal değerler arasına gırerr zaten demişsin azcık yuksek dıyee onu da halledersın allahın ıznıyle olumunekankayizsmile ben daha bılmıorum eşim alacak bakalım nasıl umarım ıyıdır hepiciğiii opuyorumnanaktan
bu arada senın bebişin kaç gr dı geçen gıttığındeee.. benmm burda tınkerım 27 gosterıo ama ben sat tan bır hafta gerıdeyım geç döllenmeden ötürü yanı 26.haftam bugunn hımm bilmiyorumkismile
canım ben geçen hafta gittiğimde 800 gr dı.hatta doktorum çok çok iyi demişti
seninde gayet iyi maaşallah
gökçecim önemliolan ultrasona göre naısl gözüküyo diyelımkı sata göre 27 haftalık
ultrasona görede 27 haftalık o geç döllenem olayını aşmış demektir.
tabii sata göre 27 ultrasoan göre de 26 falan olsa bile bu kötü bişey değil tabııkı
bu da normal ama ultrason ölçümü önemli...
hoşbuldum hayatım gecmiş olsun sanırım leker yüksek cıkmış..ama endişelenme hallolmucak bişiy değil..genelde her hamişde olağan bişiy biraz dikkat ettiğin zaman herşey yoluna girer..zemuszemus
selam canım hoşgeldinnn..opuyorumnanaktan
ne zaman kendınız daha ıyı hıssedıyorsan o zaman çalışmalarınıza başlayın bıtanemmm.. sakın sıkıntı yapmaa olur mu allahım buyukkkk olumunekankayizsmile evet bu ara herkeste bı uyuşukluk hakımm kesınlıkle havalardan dıkkat et kendıneee bol c vıtamını almak lazımm
yavyummm balımmm uuukunmu var seninnn mirmirmirmir mirmirmirmir oyy yerim seni ben Şeniz
evet canım biraz yüksek çıktı ama olsun napalım
aslında bu diyet olayı hiçte fena olmadı acayip kilo almıştım biraz dikkat etsem fena olmayacak boshayallersmile
selam canım hoşgeldinnn..opuyorumnanaktan
hoşgeldınnn şekerim nanemmmmmmmmmmmmm Şeniz
valla bi çaresine bakmam lazımm..çünkü sabahları kalkmak tam bir işkence olduu.iştende soğuyorumm yani..zaten ben mevsim geçişlerinden psikolojik olarak etkileniyorumm..senelerdir böyle bu..bide buna uyku hali eklendimmii.. sempatiksalakcinni
kocişim olsaydııı..bana a,b,c,d,e,f,,B1,B2,Ğ33 ve bilimum vitaminlerin hepsi olurdu...aşkitom menim.. :asigim:
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
hemide nasıııııllll... mirmirmirmir
kızlar sonuclarım çıkmışşş açlık kan şkerım 80
50 gr yuklemeden sonra 110
ferrıtınım düşük 13 akannehir bı yukselıo bı düşüyooo ılaç da alıyorummm, pekmez de yutuyorum ama yetmıyor demekkııı akannehir
ıdrarım da ıyı bşeycık yokkk , dr uma faks çekıcez şimdı akşama bakar onerılerını sunar doktorcağızımmmmm :hulya:
evet canım haklısın insan kendini normalde firenleyemiyor ama bu birazda bahane oldu diyet için..vereliniortakevet canım biraz yüksek çıktı ama olsun napalım
aslında bu diyet olayı hiçte fena olmadı acayip kilo almıştım biraz dikkat etsem fena olmayacak boshayallersmile
hoşbuldum tatlımmmm opuyorumnanaktan
sağlık ocakları kan testi yapıyomu arkadaşlar
ooo süpermiş canım degerlerin maşallah
inşallah kan degerlerinde yükselir canım...bakalım doktorun ne dicek CADIARZU
evet canım haklısın insan kendini normalde firenleyemiyor ama bu birazda bahane oldu diyet için..vereliniortak
ŞenizŞeniz
kızlar sonuclarım çıkmışşş açlık kan şkerım 80
50 gr yuklemeden sonra 110
ferrıtınım düşük 13 akannehir bı yukselıo bı düşüyooo ılaç da alıyorummm, pekmez de yutuyorum ama yetmıyor demekkııı akannehir
ıdrarım da ıyı bşeycık yokkk , dr uma faks çekıcez şimdı akşama bakar onerılerını sunar doktorcağızımmmmm :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?