Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlar.ben hala adrt olmadım kasıklarımda şiddetli bir ağrı var bacaklarım sızlıyo.5 gun geçtiğinde test yapmıştım bugun 10.gun tekrar test yapmadım korkuyorum psikolojiktir gecıkmesı dıyorum ama hala gelmedı kırmızılar

bugun ben erkencıyımmm
dun yapılan aşı bugun kendısını hıssettırdı bana gece boyunca uyuyamadımm baya sızladıı şiştıı yanıı kolumu pek kıpırdatamıyorum anlayacağınızzz
sizler nasılsınızzz

günaydınnnnn fıstıklarrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun gökçemmmmmmmm :teselli:

ahh canım ya geçmiş olsun:teselli:
bu aşının acı vereceğini duymuştum zatena.s
bende yarın yaptırmak istiyorum ama çokta korkuyorum eyvahedigeldismile

ay kızlarr dün kocişim için bişey yapmaz hayatta dedim ama bugün agzımın payını aldım sabah kalkmış bana kahvaltı hazırlamış bi şaşırdım hayret dedim sen böyle şeyler yaparmıydın aa aşkolsun hatun yapmadımmı hiç ewet yapmadın dedim bi bakışı vardı kıyamadım:))

bu arada yıldızcım ben sana demedimmi ben kocamı tanıyorsam akşam perhizi bozacak diye ne kadar kaçtımsa kurtulamadım elinden perhiz bozuldu anlayacagın:))
aman diyo boşver testi mesti :)
hiç akıllanmıycak benim kocişim

acaba yazdıklarını mı okudu dersin
evet ya kocalara bazen haksızlık ediyoruzboshayallersmile
en çok hamile kalınca yardımcı oluyorlar
seninde öyle olacak bak görürsün a.s

Yeni gelen şekerciklerim günaydın hepinizeeeeee opuyorumnanaktan

günaydın kankaların en datlısı..nabeerr?? yerimseniben

Günaydın kankacım olumunekankayizsmile iyiyim, harikyım süperim, dün gece kuzenimin bebeğini görmeye gittik, sevdim sevdim sevdim, içime kokusunu depoladım bol bol, o dopingle güne harika başladım valla zemuszemus Allahım tez zamanda bize de nasip eder inşallah o olağanüstü şeyi yaaaa :Saruboceq:

ahh canım ya geçmiş olsun:teselli:
bu aşının acı vereceğini duymuştum zatena.s
bende yarın yaptırmak istiyorum ama çokta korkuyorum eyvahedigeldismile

canım benım kokacak bşey yokkk hıç acımıyorrr ınan ağrısı acısı daha sonra çıkıyorrr ama geçecek bız anne adaylarıyız evlatlarımız için katlanacağızzz zemuszemus

gunaydınnn kuduruk bacuuuuummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

acaba yazdıklarını mı okudu dersin
evet ya kocalara bazen haksızlık ediyoruzboshayallersmile
en çok hamile kalınca yardımcı oluyorlar
seninde öyle olacak bak görürsün a.s

:)))) bilemiyorum valla
ama haksızlık etmişim onu anladım:))
inşallah canım bugün onu öle görünce dedim isteyince yapabiliyor demekki o zaman hamiş kalınca heralde kıyamaz bana kendi yapar inş:)

günaydınnnnnnnnnn kudurkların kraliçesi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…