Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Nanem şekerim ballı bööreğim günaydın sana daaa opuyorumnanaktan
Bak sana ne dicem, benim kociş dün bişeyler araştırmış internetten, L-ARGİNİNE diye bi aminoasit varmış, bitkisel tabletlerini yapmışlar, eczanelerde satılıyomuş, sperm üretimini ve harektliliğini artırıyomuş, bi de klomenle birlikte kullanıldığında süper sonuçlar veriyomuş, akşam birlikte de baktık kocişle, k.k.da bile var başlık açmışlar onunla ilgili, faydasını gören de çok, biz de kocişle karar verdik 3 ay bu ilacı kullanacak kociş, sonra ocakta son bi test yaptırıp bakıcaz ilerleme varmı, ona göre de ocakta aşılamaya karar vermiştik zaten inşallah sonuçlarımız da güzel çıkarsa olacak bu iş ben çok umutlandım bu ilaçtan yaa kaydirigubbakcemile2
Bi de geçenlerde bahsetmiştim hatırlarmısın bilmem okuldan bi arkadaş 8 sene sonra birsürü tüp bebek ve aşılama hüsranlarından sonra normal yolla hamile kalmıştı da 9. haftasında kalbi durdu diye, çok üzülmüştüm hani, o da bahsetmişti bana bu ilaçtan, onun da kocişinde sorun varmış ve o ilaca başlayalı tam 3 ay olmuştu ki ben hamile kaldım diye anlatmıştı bana, ozaman çok dikkate almamıştım ama kociş de araştırıp bulmuş bu ilacı biz bi denemeye karar verdik haytım, belli ki kocişin ameliyat konusunda daha bi süre nazlanacak, bitkisel ilaçlar da denemek istiyo demiştin, bi deneyin bence siz de ne kaybedersiniz ki olumunekankayizsmile bakarsın beraber hamiş kalırız bu ilaç sayesinde olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Şu başlığa bi göz gezdir bakalım;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sperm-sayisi-kalitesini-artirici-formul.html

Son düzenleme:

inşallah allahımmmmm :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 6000. mesajıııııııııııııımmmmm :lepi: :lepi: :lepi:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

didemcim ben sana gerçekten hayret ediyorum sabrından dolayı.güzelm 10 gün geçti sen doktora gitmedin mi hala.idrar testinde bişey çıkmamış olabilir.ama adet olmadıysanda başka bir problem olabilir.bence hemen doktora git.belki hamilesindir(inşallah) kanda belli olur.yada adet gecikmesinin sebebini öğrenirsin.

ben bir araştırayım şu ilacı eşime de söyleyeyim...kendisi bir süredir zaten bitkisel ilaç kullanıyordu bide bunu denese hiçbişey kaybetmez diye düşünüyorum...
ilaç bitkisel olmasa yaklaşmaz benim kocişim hayatta bu tür şeylere ama bitkisel olması onu ikna eder diye düşünüyorum inş da öle olur...
ayy ne süper olur kızz beraber hamiş kalsak bu bitkisel ilaç sayesinde wuwwwww düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni:)

hatırlıyorum o bahsettiğin arkadaşını o damı bu ilaçla hamile kalmış ay inanmıyorum ne harika..ben hemen eşime mail atayım incelesin o da:)
saol balımmmmm benim inşallah ikimizede bu ilaç bebek sahibi olmamıza vesile olur :Saruboceq: :Saruboceq:

kızz eşin topiği takip etmiyodur dimii.... aferin eşinee... alkisalkisalkis

amin canım aminnn..dün bende bi arkadaşın bebeğinin fotolarıın gördümm..o zaman pek etkilenmedimde..baba oğul fotoğraflarını görünce içim gitti..Allahım bizde görsek o günlerii..eşimin kucağında görsem yavrumuzu..daha ne isterimm... boshayallersmile

canım valla çok iyi bişey gb geldi..baksana arkadaşın hamiş kalmış hemde tüp bebek denemelerinden sonraa...kesinlikle deneyinn.preseedde almışsınızz..ohh..hadi inşallahhh...
günaydınn aşkkk böcüşşşleriiiiimmmmm opuyorumnanaktan

günaydın canımm..

ayy kızlar deminden beri iş yerinin olduğu sokaktan ambulanslar ve itfaiyeler geçip duruyoakannehir
sren sesler psikolojimi bozdu resmen kafamçokkarıştı

günaydın kızlar :hulya:

Evet canım arkadaşın eşi 3 aydır o ilacı kullanıyomuş, tam 3. ayında hamile kalmıştı, ama bak sana verdiğim o adresteki makalede klomenle birlikte kullanıldığında daha etkili olduğu yazıyo, onu da dikkate alın emi yerimseniben
Valla kimse alınmasın ama Hatice+Nane+Elif+Şero dörtlüsü olarak birlikte hamiş kalmayı okadar çok istiyorum ki yaaaaaaaaaaaa süper ötesi bişey olur valla bomba bombaaaaaaaaa :lepi:

nasıllsınızzz bugünnnn olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile kötü kedimm işallah o happ işe yarar da sendeee kavuşursunn yavrunaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah canım benim yaa, artık ümidimi kaybetmeye başlamıştım ama geri geldi sanırım hihoyyyt

Ay hiç sorma kankam yaa :sinifsinif: dün akşam kociş bebeği aldı kucağına, okadar yakıştı ki kollarına bebek anlatamam yaa :sinifsinif: nasıl hakediyo baba olmayı :sinifsinif: canım kocişim benim, içi gidiyo bebeğe farkındayım, nazarı değmesin diye sürekli okudu içinden bebeği, hem imreniyo hem nazarım değer diye de korkuyo benim düşünceli kocişim :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…