kızz eşin topiği takip etmiyodur dimii.... aferin eşinee... alkisalkisalkis
amin canım aminnn..dün bende bi arkadaşın bebeğinin fotolarıın gördümm..o zaman pek etkilenmedimde..baba oğul fotoğraflarını görünce içim gitti..Allahım bizde görsek o günlerii..eşimin kucağında görsem yavrumuzu..daha ne isterimm... boshayallersmile
canım valla çok iyi bişey gb geldi..baksana arkadaşın hamiş kalmış hemde tüp bebek denemelerinden sonraa...kesinlikle deneyinn.preseedde almışsınızz..ohh..hadi inşallahhh...
günaydın canımm..
ben bıtkın ve nazlı bır moddayımmmm :sinifsinif:
günaydın yezlicim opuyorumnanaktan
günaydınn balımmmopuyorumnanaktan
günaydınnnnn cerencimmmm opuyorumnanaktan
:)))bilmem etmiyordur heralde
ewet afferim benim kocişime:))
günaydın kızlar :hulya:
günaydınn tatlımmm
olsunn sana yakışırrrr a.s.
günaydınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evet canım arkadaşın eşi 3 aydır o ilacı kullanıyomuş, tam 3. ayında hamile kalmıştı, ama bak sana verdiğim o adresteki makalede klomenle birlikte kullanıldığında daha etkili olduğu yazıyo, onu da dikkate alın emi yerimseniben
Valla kimse alınmasın ama Hatice+Nane+Elif+Şero dörtlüsü olarak birlikte hamiş kalmayı okadar çok istiyorum ki yaaaaaaaaaaaa süper ötesi bişey olur valla bomba bombaaaaaaaaa :lepi:
İnşallah canım benim yaa, artık ümidimi kaybetmeye başlamıştım ama geri geldi sanırım hihoyyyt
Ay hiç sorma kankam yaa :sinifsinif: dün akşam kociş bebeği aldı kucağına, okadar yakıştı ki kollarına bebek anlatamam yaa :sinifsinif: nasıl hakediyo baba olmayı :sinifsinif: canım kocişim benim, içi gidiyo bebeğe farkındayım, nazarı değmesin diye sürekli okudu içinden bebeği, hem imreniyo hem nazarım değer diye de korkuyo benim düşünceli kocişim :gitme:
Evet canım arkadaşın eşi 3 aydır o ilacı kullanıyomuş, tam 3. ayında hamile kalmıştı, ama bak sana verdiğim o adresteki makalede klomenle birlikte kullanıldığında daha etkili olduğu yazıyo, onu da dikkate alın emi yerimseniben
Valla kimse alınmasın ama Hatice+Nane+Elif+Şero dörtlüsü olarak birlikte hamiş kalmayı okadar çok istiyorum ki yaaaaaaaaaaaa süper ötesi bişey olur valla bomba bombaaaaaaaaa :lepi:
Ay hiç sorma kankam yaa :sinifsinif: dün akşam kociş bebeği aldı kucağına, okadar yakıştı ki kollarına bebek anlatamam yaa :sinifsinif: nasıl hakediyo baba olmayı :sinifsinif: canım kocişim benim, içi gidiyo bebeğe farkındayım, nazarı değmesin diye sürekli okudu içinden bebeği, hem imreniyo hem nazarım değer diye de korkuyo benim düşünceli kocişim :gitme:
günaydın kızlar :hulya:
günaydın herkese.bizde şimdi doktora gidceğiz kızlar.dua edin teyzeleri
Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?
çok yoruldummmmm sabahın köründe kalktımm iki tonnn kıyafet ütüledimm :)
kızlar baharımın dolabına bakınn süsledim :)
günaydın tazeciik hoşgeldin a.s.
hoş bulduk canlarımhoşgeldın canımm :hulya:
dualarımız seninle tez git gelde bize haber ver olurmugünaydın herkese.bizde şimdi doktora gidceğiz kızlar.dua edin teyzeleri
günaydın canımgünaydın yıldızcım hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
hoşgeldın ıdılımmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
ayy yerım ben onun dolabını çok dadluuu olmuş yaa maşallahhh allahım yarabbımmm şu odayı duzenle de bıı fotolarını gönder de bakalım ıceneee meraklı melahatt gıbı oldumm kaydirigubbakcemile3
yıldız senin son adet tarihi neydi cnm
17 eylül canım en son pazartesi tahlilim apıldı 669 du
ayyy canım ya gerçekten çok tatlı
güle güle sağlıcakla kullansın :1hug:
ayy çokkk sadece ve güsell olmuşşşşş hihoyyythihoyyyt
hoşbulduk gökcemmmm :)
nasıl olmuş ama kuzularımm? çok tatlılar demi? :)) hihihi :asigim:
tamam canım merak etme son halini gösteririm sizee... şimdi ortalık biraz dağınık
ayy çokkk sadece ve güsell olmuşşşşş hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?