Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benım de bugun 10.gun geçti hala olmadım belım kopacakmış gıbı ağrıyo ama.test aldım yarın sabaha kadar olmassam test yapıcam inşallah bu kez pozıtıf olur 5.gun geçtiğinde negatıftı kan testı yaptıracak ımkanımda yok

cnm hiççç bekleme eger hamileysen ve sorunsuz bi gebelikse çıkar idrar testindeee baya olmuş çünkü

canım şimdi yapsana testi...varsa çıkar zaten sabahı bekleme

eyvahedigeldismile zaman ilerledikçe korku ve heyecan basıyo beni eyvahedigeldismile

beni de eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

cnm hiççç bekleme eger hamileysen ve sorunsuz bi gebelikse çıkar idrar testindeee baya olmuş çünkü

evet canım.çok kuçuk bıyerde olduğumdan dktorada gıdemıyorum buralarda asker eşi olmak çok zor dışarı bıle çıkamıyorum işe gıderken korka korka canm.idrarda pozıtıf çıkmasını beklıyorum düşünmektende gecikmış olabılır tabı

canım daha adet olmamışsın sanırım.inşallah hamilesindir.:CüvCüv:belirtilerin var mı?

canım şimdi yapsana testi...varsa çıkar zaten sabahı bekleme

beni de eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

korkmayın yahuuu allaha dua edınn sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza alalım dıyeee benı de ole heyecan bastığında hemen kendı kendımı telkın edıyorummm olumunekankayizsmile

hadi hadiiii idrar testi yappp :) sabahı bekleme

saol bebişim yaaa bu halımı de hıç sevmıyorummm :bbo:

geçmiş olsun kuzum :1no2:

Ben sana dedim ama dimi, şeffaf akıntın varsa daha anca çatlama zamanı gelmiş demek ki diye kaydirigubbakcemile2 kocişi de boşuna yordun 10 gündür neyse bol bol fındık fıstık yedir bari doping olsun adamcağıza sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
negatıf olmasından korkuyorum bıde iş yerındeyım canım.sabah net çıkar dıyolar ne olduğu ondan bekleyeyım demıştım ama

korkma canım beklemek daha kötü...sabahı beklemene gerek yok..gir WC'ye yapıver testiii :) hadi canım merak ettim bakk inşallah hamilesindir

korkmayın yahuuu allaha dua edınn sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza alalım dıyeee benı de ole heyecan bastığında hemen kendı kendımı telkın edıyorummm olumunekankayizsmile

yaaaa gökceemmmm doğumm korkutuyo beniii eyvahedigeldismile

heyecanlandım yazınca buraya çok umutlanıyorum testtte negatıf olunca yıkılıyorum ama arkadaşlar ya.

korkma canım beklemek daha kötü...sabahı beklemene gerek yok..gir WC'ye yapıver testiii :) hadi canım merak ettim bakk inşallah hamilesindir

yaaaa gökceemmmm doğumm korkutuyo beniii eyvahedigeldismile

öğlen arası oluyo canım eve geçince yapıvereyım bende çok heyecanlandım şuan.bu psikoloji nasıl bişe ya yıne umutlandım yıne mıdem bulanmaya başladı

heyecanlandım yazınca buraya çok umutlanıyorum testtte negatıf olunca yıkılıyorum ama arkadaşlar ya.

canımm ama günün bayağı geçmişş ,testi yapki hamilelik filan yoksa bir doktora git neden adet olmadığını öğren... ama bence sen kesin hamilesinnn ümit vermek gibi olmasın ama öyle hissediyorum :) hadi çatlatma insanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…