Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selammm kıslar
idilim dolabınız çok hoşşş allahım bizede nasip eder inş.
Kızlar bugun eşimin test sonuçlarını almaya gidicem ....inş.bir sorun yoktur..yavyummm senbana demiştinyaaa hani 12.günü baktır diyeee bu sonuçlarıda o gün götürsem geç kalma gibi bi durum olmaz demi hani eşimin sonuçları şu zamana kadar geçerli diye birşey yokdemi benim 12.günüm 4 kasıma denk geliyoo özel muayenesine gitcemdeee devlet hast.ilgi sıfırr yanii...hem eşimin sonuçlarını iyi değerlendirir diye düşünüyorumm.. Geç kalmam demi dr niyee bu zamana kadar getirmedin gibisinden dermi aradan 1 hafta geçmiş olacak yanii...

ayy benimmm kımızılarr gelcek heraldeee bugünnnn karnımm arııo çokkk

hayırlısı canım bekle bakalımm....hamile kaldığım ay karnım adet olacakmışım gibi ağrıyordu yaniiii ne olurrrr ne olmaz :)

çok güzelmiş canım güle güle kullanın

teşekkür ederim canım :asigim:

Hoşgeldin. çok teşekkür ederim...inşallah canım.
Dualarım seninle inşallah bir sorun çıkmaz sonuçlarda a.s

canımbenimmmmm.çok sağolll..Allah razı olsunn..Allah sanada evladınla sağlıklı bi ömür nasip etsinn..

Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?
çok yoruldummmmm sabahın köründe kalktımm iki tonnn kıyafet ütüledimm :)

kızlar baharımın dolabına bakınn süsledim :)
Rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin güzel baharımızaa...

yok hayatım yok..demezz..1 haftadan bişey olmaz..eşinin sonuçlarını üroloğa göstereceksin değilmi..??
baya hafifliyceksinn.bi sorun varsa çaresine bakılır en azındann..eşinin testi tamam..sende yumoşlarına baktır bakalımm.sonrası gelir zatenn.. yerimseniben

ayyyy öldüm ben o aşının ağrısından..beni fena çarptı :)) aşıdan sonra ki gün yerimden kıpırdayamadım,ateşim çıktı,halsizleştim..fena çarptı fena geçmiş olsun canım sana daopuyorumnanaktan
günaydın herkese.bizde şimdi doktora gidceğiz kızlar.dua edin teyzeleri

hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

inşallah sonuçlar iyi çıkar ve sende meleğine tez zamanda kavuşursun:Saruboceq:

günaydın kızlarrrr

dün akşam belim çok ağrıyordu,mutfağı toparlayamadım..sağolsun eşim halletti baya ama ben elimi değdirmedim mi içim rahat etmez..gidip temizleyeyim birazcık..gelirim yine

günaydın kızlarrrr

dün akşam belim çok ağrıyordu,mutfağı toparlayamadım..sağolsun eşim halletti baya ama ben elimi değdirmedim mi içim rahat etmez..gidip temizleyeyim birazcık..gelirim yine

günaydın canım

aay adamın teki aşkitomun parfümünden sıkmışşşş... :sinifsinif:
ayy çok özledim yaaaaaaaa. .... senağlama
ayy off yaaaaaaaaa..bıktım artık bu ayrılıktaaaaaannnnnnnn... senağlama senağlama senağlama

saol bıtanemmm olumunekankayizsmile
aynen dedıklerın gıbıyım şuandaaa yatıyorum yattığım yerden takıp edıyorum sızlerııı bır yandan da hafıf muzık dınlıyorum kendımı mayıştırıyorummm kolum kıpırdamıyorr ve vucudum çok halsızx yaaaa ığnenın etkısı işteeee çabuk geçse de barıı

:teselli: canım yaaa allah tez zamanda kavuştursun suzı valla zorr :teselli:

canım bende dayanamıyorum okadar mahrum bıyerdeyızkı anlatamam .sağlık ocağı için izin aldım çıktım orasıda kan testı yapmıyomuş bende adet duzensızlığı oluyoz aten gecen ay 10 gun once oldu bu ay gecikti.kafayı yıcem artık ARKADAŞLARRR

ayy evet canım demiştin gec yumurtluyosun diyee ay nasıl mutlu oldum sormaa...kaydirigubbakcemile3sonunda gördüm cift cizgiyi ama o kadar cok çalıştımki en verimli spermişkolar gitti desene...:sinifsinif:
valla asıl bundan sonra çalışmak önemli ama koçişimin artıkın çalışacak hali kalmadı garibim yerlerde sürünüyoo bugün onu biraz besliyeyimde yarına enerji depolasın bari..aklinialirimsmilecokk sağol kuzumm allah razı olasun allahım bütün evlat isteyenlere nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol bitanem benimmmmmmmm opuyorumnanaktan
Allah senden razı olsun, bizi dualarından eksik etmediğin için...
canımsın ya olumunekankayizsmile

Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?
çok yoruldummmmm sabahın köründe kalktımm iki tonnn kıyafet ütüledimm :)

kızlar baharımın dolabına bakınn süsledim :)

günaydın idilcimm....bebişinin dolabı çok güzellllll ben çok begendim güle güle kullanırsınız inşallah opuyorumnanaktan

slm canım hoşgeldin...inşallah eşinin testleri temiz çıkar balım..bizi haberdat et sonuçlardan tamammıı guclubacismile

günaydın kızlarrrr

günaydınnn balların en tatlısıııııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biz kadınlar hep böleyiz sanırım biri temizliğimzi yapsa içimiz rahat etmez üstünden yine biz geçeriz:))
çok yorma balım kendini bak yine agrıtırsın belini yazık ama balımmm olumunekankayizsmile

oyyy kuzum benimmmm yarın sölede kocişin gelsin beraber başbaşa güzel bir haftasonu geçirin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…