hoşbulduk gökcemmmm :)
nasıl olmuş ama kuzularımm? çok tatlılar demi? :)) hihihi :asigim:
tamam canım merak etme son halini gösteririm sizee... şimdi ortalık biraz dağınık
ayy benimmm kımızılarr gelcek heraldeee bugünnnn karnımm arııo çokkk
çok güzelmiş canım güle güle kullanın
Selammm kıslar
idilim dolabınız çok hoşşş allahım bizede nasip eder inş.
Kızlar bugun eşimin test sonuçlarını almaya gidicem ....inş.bir sorun yoktur..yavyummm senbana demiştinyaaa hani 12.günü baktır diyeee bu sonuçlarıda o gün götürsem geç kalma gibi bi durum olmaz demi hani eşimin sonuçları şu zamana kadar geçerli diye birşey yokdemi benim 12.günüm 4 kasıma denk geliyoo özel muayenesine gitcemdeee devlet hast.ilgi sıfırr yanii...hem eşimin sonuçlarını iyi değerlendirir diye düşünüyorumm.. Geç kalmam demi dr niyee bu zamana kadar getirmedin gibisinden dermi aradan 1 hafta geçmiş olacak yanii...
allahımın ıznıylee hepınız tez zamanda hamıile kalacaksınız kızlarrrrrrrr dualarımız sızınlee ınanın bunaa sadece burdakılerın değilkı ailelerınız de oyle değil mıı? çok ısteyınce rabbım verıyorr sadece zamanı değil demekkı ee o zamanı da rabbım tayın edıyorrr inş. tez zamanda meleklerınıze kavuşursunuzzzz can-ı gönulden dılıyorum bunuuu sizlerı sevıyorummm rabbım bu konuda yuzunuzu guldursun tez zamanda hayırlı bır şekılde ınş. :Saruboceq:
Rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin güzel baharımızaa...Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?
çok yoruldummmmm sabahın köründe kalktımm iki tonnn kıyafet ütüledimm :)
kızlar baharımın dolabına bakınn süsledim :)
canımbenimmmmm.çok sağolll..Allah razı olsunn..Allah sanada evladınla sağlıklı bi ömür nasip etsinn..
Rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin güzel baharımızaa...
Selammm kıslar
Kızlar bugun eşimin test sonuçlarını almaya gidicem ....inş.bir sorun yoktur..yavyummm senbana demiştinyaaa hani 12.günü baktır diyeee bu sonuçlarıda o gün götürsem geç kalma gibi bi durum olmaz demi hani eşimin sonuçları şu zamana kadar geçerli diye birşey yokdemi benim 12.günüm 4 kasıma denk geliyoo özel muayenesine gitcemdeee devlet hast.ilgi sıfırr yanii...hem eşimin sonuçlarını iyi değerlendirir diye düşünüyorumm.. Geç kalmam demi dr niyee bu zamana kadar getirmedin gibisinden dermi aradan 1 hafta geçmiş olacak yanii...
canımbenimmmmm.çok sağolll..Allah razı olsunn..Allah sanada evladınla sağlıklı bi ömür nasip etsinn..
Rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin güzel baharımızaa...
bugun ben erkencıyımmm
dun yapılan aşı bugun kendısını hıssettırdı bana gece boyunca uyuyamadımm baya sızladıı şiştıı yanıı kolumu pek kıpırdatamıyorum anlayacağınızzz
sizler nasılsınızzz
günaydın herkese.bizde şimdi doktora gidceğiz kızlar.dua edin teyzeleri
Selammm kıslar
günaydın kızlarrrr
dün akşam belim çok ağrıyordu,mutfağı toparlayamadım..sağolsun eşim halletti baya ama ben elimi değdirmedim mi içim rahat etmez..gidip temizleyeyim birazcık..gelirim yine
ayyyy öldüm ben o aşının ağrısından..beni fena çarptı :)) aşıdan sonra ki gün yerimden kıpırdayamadım,ateşim çıktı,halsizleştim..fena çarptı fenageçmiş olsun canım sana daopuyorumnanaktan
hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
inşallah sonuçlar iyi çıkar ve sende meleğine tez zamanda kavuşursun:Saruboceq:
aay adamın teki aşkitomun parfümünden sıkmışşşş... :sinifsinif:
ayy çok özledim yaaaaaaaa. .... senağlama
ayy off yaaaaaaaaa..bıktım artık bu ayrılıktaaaaaannnnnnnn... senağlama senağlama senağlama
:teselli: Canım yaaa allah tez zamanda kavuştursun suzı valla zorr :teselli:
didemcim ben sana gerçekten hayret ediyorum sabrından dolayı.güzelm 10 gün geçti sen doktora gitmedin mi hala.idrar testinde bişey çıkmamış olabilir.ama adet olmadıysanda başka bir problem olabilir.bence hemen doktora git.belki hamilesindir(inşallah) kanda belli olur.yada adet gecikmesinin sebebini öğrenirsin.
Ben sana demiştim canım büyük ihtimalle sen geç yumurlayacaksın bu ay diye..
Çok şükür ki gördün çift çizgiyi...:Saruboceq:Olsun canım nasip bu hem ekşının fazlası göz çıkarmaz yaaklinialirimsmile
Ama tabii asıl bundan sonra çalışmak çok önemli kuzum bugun yarın diğer gün ya da gün aşırı yapmak daha sağlıklı diyorlar.Çift çizgiyi görünce o gün ya da bir gün sonra yumurtluyorsun sanırım.Allah'ım bebişinizi bu ay göndersin size inşallah tüm kalbimle diliyorum bunu:Saruboceq:
İyi ekşınlar kuzumaklinialirimsmile
günaydınnnnnn topiğimin güzellerii hayırlı sabahlarrrrrr...
allahımın ıznıylee hepınız tez zamanda hamıile kalacaksınız kızlarrrrrrrr dualarımız sızınlee ınanın bunaa sadece burdakılerın değilkı ailelerınız de oyle değil mıı? çok ısteyınce rabbım verıyorr sadece zamanı değil demekkı ee o zamanı da rabbım tayın edıyorrr inş. tez zamanda meleklerınıze kavuşursunuzzzz can-ı gönulden dılıyorum bunuuu sizlerı sevıyorummm rabbım bu konuda yuzunuzu guldursun tez zamanda hayırlı bır şekılde ınş. :Saruboceq:
Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?
çok yoruldummmmm sabahın köründe kalktımm iki tonnn kıyafet ütüledimm :)
kızlar baharımın dolabına bakınn süsledim :)
Selammm kıslar
günaydın kızlarrrr
dün akşam belim çok ağrıyordu,mutfağı toparlayamadım..sağolsun eşim halletti baya ama ben elimi değdirmedim mi içim rahat etmez..gidip temizleyeyim birazcık..gelirim yine
aay adamın teki aşkitomun parfümünden sıkmışşşş... :sinifsinif:
ayy çok özledim yaaaaaaaa. .... senağlama
ayy off yaaaaaaaaa..bıktım artık bu ayrılıktaaaaaannnnnnnn... senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?