gunaydınnnn yumurtlamışsınn hatçemm hadı bakalımmm sıra ekşınlardaaaa aklinialirimsmile
günaydınnnnnn topiğimin güzellerii hayırlı sabahlarrrrrr...
günaydınnnnnn topiğimin güzellerii hayırlı sabahlarrrrrr...
sağol gökcecimm...opuyorumnanaktan
kızz ben testlerden kaynaklanıyo cift cizgi göstermiyo diyodunCADIARZU ben 10 gün önceden çalışmaya başladımdı :kedi:ben adetten sonra 13 gün yumurtluyorum sanmıştım ama baktımki gec yumurtluyomuşum dün 18 günümdü düşün.
bakalım artık koçişi dopinkleyip çalımaya devam..:kedi::kedi:
saol bitanem benimmmmmmmm opuyorumnanaktan
Allah senden razı olsun, bizi dualarından eksik etmediğin için...
canımsın ya olumunekankayizsmile
günaydın idilcimm....bebişinin dolabı çok güzellllll ben çok begendim güle güle kullanırsınız inşallah opuyorumnanaktan
slm canım hoşgeldin...inşallah eşinin testleri temiz çıkar balım..bizi haberdat et sonuçlardan tamammıı guclubacismile
günaydınnn balların en tatlısıııııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biz kadınlar hep böleyiz sanırım biri temizliğimzi yapsa içimiz rahat etmez üstünden yine biz geçeriz:))
çok yorma balım kendini bak yine agrıtırsın belini yazık ama balımmm olumunekankayizsmile
oyyy kuzum benimmmm yarın sölede kocişin gelsin beraber başbaşa güzel bir haftasonu geçirin kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin canımmmmmopuyorumnanaktanKızlar ben azıcık temizlik yapıp geliyorumm :)
sağoll nanem şekerimmmopuyorumnanaktanayy sorma kuşum yaaa çalış çalış nereye kadar bilmiyom..:sm_cool:ama bebişim için çalışıcammm yeterki o gelsin ben çalışmaya razıyım..:sinifsinif:günaydınnnnn günaydınnn topiğimizin en çalışkan hatunu aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
günaydın canım bol bol çalış
sağol gökcecimm...opuyorumnanaktan
kızz ben testlerden kaynaklanıyo cift cizgi göstermiyo diyodunCADIARZU ben 10 gün önceden çalışmaya başladımdı :kedi:ben adetten sonra 13 gün yumurtluyorum sanmıştım ama baktımki gec yumurtluyomuşum dün 18 günümdü düşün.
bakalım artık koçişi dopinkleyip çalımaya devam..:kedi::kedi:
Kızlar ben azıcık temizlik yapıp geliyorumm :)
sağoll nanem şekerimmmopuyorumnanaktanayy sorma kuşum yaaa çalış çalış nereye kadar bilmiyom..:sm_cool:ama bebişim için çalışıcammm yeterki o gelsin ben çalışmaya razıyım..:sinifsinif:
bende erken yumurtluyo zannadiyodum ve bu günlerde cok yoğun çalışmıyodum.:umursamaz:..inşallahh canım yaa allahım daha fazla bekletmezz..:Saruboceq::Saruboceq:.yokk kız illa olcak diye çalışmıyom zaten o onda ben zaten bebek filan düşünmüyom öyle kaptırmış oluyomki kendimii sorma gitsin..:kedi::kedi::roflol::roflol:bılıosun bana da aynı şey oluyormuşş yanı geç yumurtluyormuşum hoş ben bunu hamıle kaldıktan sonra öğrendımmmvee ben de 18.gun falan hamıle kalmışım dr um ole demişti sanırımmmm allahım inş. hayırlısıyla bebeklerınızı ellerınıze verır bol bol çalışş ama ılla da olacak dıye kendını kaptrmadann heee rahat rahat yapınnnn aklinialirimsmile
bu çalışma sonunda büyük bir bomba patlatıcaksın hissediyorum hissediyorummmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bende erken yumurtluyo zannadiyodum ve bu günlerde cok yoğun çalışmıyodum.:umursamaz:..inşallahh canım yaa allahım daha fazla bekletmezz..:Saruboceq::Saruboceq:.yokk kız illa olcak diye çalışmıyom zaten o onda ben zaten bebek filan düşünmüyom öyle kaptırmış oluyomki kendimii sorma gitsin..:kedi::kedi::roflol::roflol:
ayyyyyyydelikafaduldendelikafaduldenhisset kuşumm hissett:lepi: inşallah canımm yaaa..:sinifsinif::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar doktordan geldim.gremedik bişey daha malesef.doktor daha hiç bakmadan dedi zaten görünmeyebilir canını sıkma hemne diye.1 hafta sonra gideceğiz tekrar.1 haftada hızlı büyür o zaman görürüz inş.dedi
ayy ayyy ist hava çok kötü yaa insanın içini karartııooo((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?