Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydınnnn yumurtlamışsınn hatçemm hadı bakalımmm sıra ekşınlardaaaa aklinialirimsmile

sağol gökcecimm...opuyorumnanaktan
kızz ben testlerden kaynaklanıyo cift cizgi göstermiyo diyodunCADIARZU ben 10 gün önceden çalışmaya başladımdı :kedi:ben adetten sonra 13 gün yumurtluyorum sanmıştım ama baktımki gec yumurtluyomuşum dün 18 günümdü düşün.
bakalım artık koçişi dopinkleyip çalımaya devam..:kedi::kedi:

Şeniz
günaydınnnnnn topiğimin güzellerii hayırlı sabahlarrrrrr...

günaydın canım bol bol çalış

olumunekankayizsmile Şeniz

Kızlar ben azıcık temizlik yapıp geliyorumm :)
kolay gelsin canımmmmmopuyorumnanaktan
günaydınnnnn günaydınnn topiğimizin en çalışkan hatunu aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sağoll nanem şekerimmmopuyorumnanaktanayy sorma kuşum yaaa çalış çalış nereye kadar bilmiyom..:sm_cool:ama bebişim için çalışıcammm yeterki o gelsin ben çalışmaya razıyım..:sinifsinif:
günaydın canım bol bol çalış

evet canımmm çalışıcam artık bakalımm:lepi::teytey:

bılıosun bana da aynı şey oluyormuşş yanı geç yumurtluyormuşum hoş ben bunu hamıle kaldıktan sonra öğrendımmm vee ben de 18.gun falan hamıle kalmışım dr um ole demişti sanırımmmm allahım inş. hayırlısıyla bebeklerınızı ellerınıze verır bol bol çalışş ama ılla da olacak dıye kendını kaptrmadann heee rahat rahat yapınnnn aklinialirimsmile

sağoll nanem şekerimmmopuyorumnanaktanayy sorma kuşum yaaa çalış çalış nereye kadar bilmiyom..:sm_cool:ama bebişim için çalışıcammm yeterki o gelsin ben çalışmaya razıyım..:sinifsinif:

bu çalışma sonunda büyük bir bomba patlatıcaksın hissediyorum hissediyorummmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bende erken yumurtluyo zannadiyodum ve bu günlerde cok yoğun çalışmıyodum.:umursamaz:..inşallahh canım yaa allahım daha fazla bekletmezz..:Saruboceq::Saruboceq:.yokk kız illa olcak diye çalışmıyom zaten o onda ben zaten bebek filan düşünmüyom öyle kaptırmış oluyomki kendimii sorma gitsin..:kedi::kedi::roflol::roflol:
bu çalışma sonunda büyük bir bomba patlatıcaksın hissediyorum hissediyorummmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayyyyyyydelikafaduldendelikafaduldenhisset kuşumm hissett:lepi: inşallah canımm yaaa..:sinifsinif::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah seniii emii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy ben işimi bitirdim ama şimdide iğnemi olmaya gidiyorum...sahi ben size sölemeyi unuttum..doktorum bana erken doğum olmasın diye doğuma kadar her hafta 1 tane iğne verdi..bugün 3.iğnemi olcam..biraz can yakıcı ama napalımm..bebeklerim için herşeye değer:asigim:

kızlar doktordan geldim.gremedik bişey daha malesef.doktor daha hiç bakmadan dedi zaten görünmeyebilir canını sıkma hemne diye.1 hafta sonra gideceğiz tekrar.1 haftada hızlı büyür o zaman görürüz inş.dedi

benimkide görünmemişti canım hcg nin 1000 i geçmesi gerekiyormuş. en son kaç tı hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…