canım şimdi yapsana testi...varsa çıkar zaten sabahı bekleme
negatıf olmasından korkuyorum bıde iş yerındeyım canım.sabah net çıkar dıyolar ne olduğu ondan bekleyeyım demıştım ama
yokk canımm beklemene hiçç gerek yokk dedigimiz gibi eger varsaa zaten çıkar testte eger yoksa zaten doktora gitme günün gelmiş demektir allah korusun bi sorun olabilir sonuçta mesela kist varsa oda geciktiriyoo.o yüzden gir wc ye yap hemencikk
öğlen arası oluyo canım eve geçince yapıvereyım bende çok heyecanlandım şuan.bu psikoloji nasıl bişe ya yıne umutlandım yıne mıdem bulanmaya başladı
öğlen arası oluyo canım eve geçince yapıvereyım bende çok heyecanlandım şuan.bu psikoloji nasıl bişe ya yıne umutlandım yıne mıdem bulanmaya başladı
aa eve geçmeyii bekleme yaaa merakk ettim bendeeee ayy işallah hamişsindirrr.hadi ögle arası yappp
Ben sana dedim ama dimi, şeffaf akıntın varsa daha anca çatlama zamanı gelmiş demek ki diye kaydirigubbakcemile2 kocişi de boşuna yordun 10 gündürneyse bol bol fındık fıstık yedir bari doping olsun adamcağıza sempatiksalakcinni
ben de çok merak ettimmm yaaaa :sinifsinif:
evet kuşum ya söylemiştin ama bende hep hani yapışkan oluyo diye düşünürdüm ondan öyle demiştim.boshayallersmile..sorma valla zavallı koçişim 10 gündür helak oldu garibim.artık fındık fıstık depolucaz ne yapalım...:lepi:
seninde yazını okudum eşin için bitkisel hap alıyomuşsunuz allahım inş. hem preseedi hem o hapı vesile kılarda bebişin gelir kuşummm.:Saruboceq:
canımm ama günün bayağı geçmişş ,testi yapki hamilelik filan yoksa bir doktora git neden adet olmadığını öğren... ama bence sen kesin hamilesinnn ümit vermek gibi olmasın ama öyle hissediyorum :) hadi çatlatma insanı :)
ayy insan nasıll merakk ediioo dimiiben de milletinkini merak ediomm kendimm 15 gün yapmamıştım test falannn gerçii benn hiçç ihtimal vermiodum regl geciktirici aldıgım içinn
didemutku, GamzeliKiz, gokcegokce, idilcan+, karaguuul, KotuKediSero, naz3306, ParadiesAngel, pelin7, turkuaz2881, Yildiz10
KIZLARR CANLANIN ACIKK YAAAAAAAAAAAA
çok güldüm kızlar ya süpersiniz kaydirigubbakcemile3 benimde bi sorum olacak benim bugün adetimin üçüncü günü ortalama olarak 21 ila 25 gün arasında adet oluyorum benim yumurtlama dönemim ne zaman oluyor?
gamyoncuiremsu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:evet canım.çok kuçuk bıyerde olduğumdan dktorada gıdemıyorum buralarda asker eşi olmak çok zor dışarı bıle çıkamıyorum işe gıderken korka korka canm.idrarda pozıtıf çıkmasını beklıyorum düşünmektende gecikmış olabılır tabı
kaydirigubbakcemile3 evet ya
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
korkma canım beklemek daha kötü...sabahı beklemene gerek yok..gir WC'ye yapıver testiii :) hadi canım merak ettim bakk inşallah hamilesindir
yaaaa gökceemmmm doğumm korkutuyo beniii eyvahedigeldismile
OHH OHHH YOKK ÖÖLE KOLAYCIKKTAN ÖGRENMEKKKKADETİN BAŞLADIKTAN SONRAKİİ 2. HAFTAA GİTTT WC YE KONTROL ET AKINTINII YAPIŞŞKAN OLUNCA YUMURTLUYOMUŞUNNN YUMOŞŞ YUMOŞŞŞ :d:d
senağlamagamyoncuiremsu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:
AYY BİLİOMM BİLİOMM BEN BU DUYGULARIII BENDE HAKKARİDE 3 SENE KALDIM BENİMDE BABİŞ POLİSSS HEMİDEEE 1990 VE 1993 SENELERİ ARASINDAAA TERÖRÜNN EN ÇOK OLDUGU YILLARDA YANEEEE OKULA KORKA KORKA GİDİODUMM :bbo::bbo:
HATTA Bİ ANIMI ANLATIYIM SİZE İLK OKULA YENİ BAŞLAMIŞTIMM HAKKARİYE İLK GİTTİGİMİS SENE BAKKALA SAKISS ALMAYA GİDİODUM TABİ HERYER ÇAMUR YOLLARIN KENARINA ÇUKUR KAZMIŞLAR KAR SULARI ORDAN GİDİO TABEEE ANNEMDE CİCİLİ BİCİLİ GİYDİRDİ BENİ YÜRÜYOM YOLDAA Bİ EVİN ÖNÜNDE ÇİÇEK ABBASIN MÜNÜBÜSÜ VARYA ONDAN VARR YANINDADA İKİ ÇOCUK BEN TAM GEÇERKEN GELDİLER YANIMA SEN BİZİM MÜNÜBÜSÜMÜZE NASIL BAKARSIN DİE O ÇUKURLARA Bİ ATTILAR BENİİ ÜSTÜM BAŞIM ÇAMURR :gitme::gitme::gitme: EVE GELDİMMM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yelizcem eşim yurt dışında sadece bir günlüğüne gelecek o da sanıeım 14 kasımda.bu da benim yumurtlama dönemime gelmiyor.ne yani şimdi ben doğuramam mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?