Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım ne mutlu sana!Hareketli bir çocuk olacak desene maşallah ona
Yakında görürsünüz inşallah cinsiyetini de hem bak bebişin hızlı büyüyormuş yoksa erkek olmasınbilmiyorumkismileGüya ikisine de dünyalar kadar sevinirsiniz yeterki sağlıklı olsun...Bir de sanırım doktorun gördüğü zamanı baz almak gerekir doğumda ona göre planlanmıyor mu zaten?

Yimaamı yidim, elmamı yidim, folikimi de içtim, kocişimin ilk ilaçını da verdim içirdiiiiiiiiiiiiiiimmmm zemuszemus oooooooooooohhhh benden keyiflisi yok bayanssulusmile

Ohh maşallah sana canımm
Ay söylemesi ayıp benimde bugün canım çok kısır çekti..Neyseki yapıverdim hemencecik şimdi oturdum nefessiz yiyomcokacimcoook

ayyyy geldimm sonundaa.. yarın sabah için börek yaptım kocişime,sabah pişircem,attım dolaba:)
yani yine yoruldum :)))

zonox canım; bebeğini görmüşsün ne güzel!! maşallah onaaa

adamerve cim seninde bebeğin 10 haftalık olmuş bile:)) kocaman olmuş artık,maşallah ona

ohh hamarat hatun hem de hamarat anne sana da maşallah canımafiyetle yiyin inşallah...

Evet hayatım ya zaman gerçektende akıp geçiyor ne ara bu zaman oldu ben de anlamadım...Çok şükür ki günlerimde çok rahat geçti..Bu iyiye mi delalet kötüye mi bilmiyorum ama ben kötü düşünmüyorum

oyyy kuzum benimmmm yarın sölede kocişin gelsin beraber başbaşa güzel bir haftasonu geçirin kaydirigubbakcemile5

inşallahhh..bakalım gelebilecekmii...

gülüm menimmm... :gitme: :gitme: :gitme:
çok sık düşünmemeye çalışıyorum ama ... düşünüyorum iştee... :sinifsinif:

yavyummm bide sen bakarmısın benim sonuçlaraa

hayatım ben onlardan bişey anlamıyorummm...karasu bilirr.. bilmiyorumkismile

yavyuuuum .......nerdesin kız....nasılsın

hayatım okadar yoğundukki..bi türlü yazamadımmm((((((

ay yirim seniii...bayılıyorum yorumlarınaa...

ay valla odaklanmıştım erkek diye ama bi yandanda diyodum ben erkek hissediyorumm kızdır diyee
bu topikte bi tek tinkerınkini bildim heralde..ne büyük başarı.. sempatiksalakcinni
Rabbim sağlıklı nasip etsinnn canımbenimm..

doğumda tam tersi olacak canım..şu acıdan kurtulayım da yeterki ne olursa olsun diyeceksinn.tecrübem yok ama eminim...

:roflol: :roflol: :roflol: ay koptum yaa..önü kış arkası yazzz.. :roflol:

Eliiiiiiiiiiiiiiiffff bak bu yamuk senin ifadeni çalmıııııııııııııııışşşşş :roflol: :roflol: :roflol:

hee..terbiyesiz..gördümmm...sorarım ben onaaa... lülülülülülü

saol canım Allah razı olsun. Benim içime kız doğuyor, eşiminkinede. benim bebek geç döllenme olmuş. ama bu hafta biraz hızlı ilerledi. belkide erkektir. erkekse eşim havalara uçar. çok istiyor. dr.um benim doğum tarihimide değiştirdi zaten. nisan sonu ya da mayıs 4 te doğuma giricen dedi. normalde 8 mayıstı erkene alındı. aynen ben en iyisi USG yi baz alim. senin bebişin nasıl? yeni gelişmeler var mı canım?

saol kuşummm. ben ilk sizlerle öğrenmiştim gebeliğimi. burda bana şeroydu sanırım gebelik testi al çıkar demişti ve hamiş olduğumu lk burda öğrenmiştim. o zamanlar 4 haftalık bi fasulyeydi. şimdi ise şeftali kadar oldu. zaman ne çabuk geçiyor. senin üçüzler nasıl. eminim kıpır kıpırlardır:lepi:

iyiye yoracaksın tabiki de canım..maşallah
inşallah sonuna kadar sorunsuz devam eder canım benim:teselli:

ayy benimkilerde 8 gün önde gidiyor maşallahhh zaman gerçekten çok hızlı...ben daha hissedemiyorum hareketlerini ama çok sabırsızlanıyorum:asigim:

ayy benimkilerde 8 gün önde gidiyor maşallahhh zaman gerçekten çok hızlı...ben daha hissedemiyorum hareketlerini ama çok sabırsızlanıyorum:asigim:

1 bedende 4 can. inanılmaz bişi =) her biri bi yerden kıpır kıpır. yirim onları ben. opuyorumnanaktan

kızlar 2li testte free beta HGC değeri 50 nin altında olanların oğlu üstünde olanların kızı oluyormuş Alper mumcunun sitesinde yazıyor. Mayıs annelrrinde çoğu arkadaşta tuttu. doğruluk payı %75 karaguul ve gökçe baksa çok merak ettim.Doğrumu cidden:icecream:

2li test yaptırana kadar meraklanmaya devam demek ki benım için daha çook var bebişimin ne olduğunu ögrenmeyeÖncelikle sizinkiler için sevinicem inşallah:Saruboceq:

selam kızlarr misafirim geldi haver vermeden cıkmak zorunda kaldım..:çok üzgünüm:..eee nasılsınız bakalım...:içelim:
fatoşumm bebemm kızın olucak demiş dr. gerci kesin bişiy söylememiş ama biz erkek demiştik bence dr. yalan söylüyo erkek senin bebik..:dilcikar::dilcikar:
sağlıklı olsunda gersi öenmli değil.:umursamaz:bakalım suyun neyi olcaka.CADIARZU

Oy anneleri şimdi onlar bir kıpraşırsa seni sağlı sollu oynatırlar artıkkaydirigubbakcemile2
Ayy yesinler onları maşallah maşallah valla

Hoşgeldin hayatımolumunekankayizsmile
Yoğun bir gün geçirdin desene...
İyiyim ben çok şükür bugün..Kısır yaptım kendıme söylemesi ayıp nefessiz yiyorum valla çatlıcamkaydirigubbakcemile3 Bebiş bana sürekli ekşi baharatlı ve tuzlu yediriyor.Tatlıya hasret kaldım valla:umursamaz:

merhaba kizlar
topukluayakkai 3üzlerinmi var gercekten :)))) oynamaya basladiklarinda fena olur ya :)

evet cannım allah nasip ederse üçüzlerim olucak hayırlısıyla:Saruboceq: oynasınlar artık yaaa:hulya:
Oy anneleri şimdi onlar bir kıpraşırsa seni sağlı sollu oynatırlar artıkkaydirigubbakcemile2
Ayy yesinler onları maşallah maşallah valla

oynatsınlar anam,yeterki onlar oynatsınn hissetmek istiyorum artık bennzemuszemus

ben artık çıkayım kızlar..kociş gelir birazdan.bir duş alıp,masayı hazırlayayım bende..akşam yeni doğmuş bebek görmeye gitcez,tertemiz gideyim:asigim:

görüşürüz yarınnn.... sizi seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…