kızlarrrrrrr ben geldimmm. dün bebişimi gördüm 2li testte. çok heycanlandım. kıpır kıpırdı. eşimle inanamadık. gerçekten hamile olduğumu anladım o bebeği görünce. SAT a göre 12+2 idim. doktor 13 haftalıksın dedi. hangisini baz alim sizce? haftaya 14 haftalık olcak dr.uma 2li testin sonucunu götürcem. sizce cinsiyeti söyler mi??? 2li testi yapan dr söylemedi. göremiyorum dedi. ki imkansız bebeğim çok hareketli heryerini gösterdi maşallah ehehehe:dance:
Yimaamı yidim, elmamı yidim, folikimi de içtim, kocişimin ilk ilaçını da verdim içirdiiiiiiiiiiiiiiimmmm zemuszemus oooooooooooohhhh benden keyiflisi yok bayanssulusmile
ayyyy geldimm sonundaa.. yarın sabah için börek yaptım kocişime,sabah pişircem,attım dolaba:)
yani yine yoruldum :)))
zonox canım; bebeğini görmüşsün ne güzel!! maşallah onaaa
adamerve cim seninde bebeğin 10 haftalık olmuş bile:)) kocaman olmuş artık,maşallah ona
oyyy kuzum benimmmm yarın sölede kocişin gelsin beraber başbaşa güzel bir haftasonu geçirin kaydirigubbakcemile5
Selam kızlar nabersinizz
ağlatma beni yaa :gitme: :gitme: :gitme:
of bende öyle düşünüyorum eşimle yavrumuz yanyana hatta eşim diyo ben göğsüme
yatırırım onu şöyle yaparım böyle yaparım deyince gözlerim doluyo birden :asigim:
ahh elif ahh
yavyummm bide sen bakarmısın benim sonuçlaraa
yavyuuuum .......nerdesin kız....nasılsın
hayırlısı olsun canım sevındım senın adına..esın kırdıysa bekle ozur dılesın..
bu arada hıc yapıcı konusamıcam cunku ben de kusum esımle erkelerden nefret etme gunu ılan edıyorum bugunu kaılan var mı...bazen çok öküz oluyolar ...dunden berı ozur dılıyo ama ben kabul etmıyorum ..gecede bebekle ayrı odada yattım o uyuduktan sonra kaçtım odadan..yoksam bırakmazdı beni...amaaaaaan ne rahat uyumusum beee..
allah yokluklarını aratmasın ama bazen uzak kalmaları ıyı oluyorrrr:dilcikar:
Valla şimdi gittim doktor teyzeye çok tatlıydı
Dediki çok küçük benim ult belli olmaz ama nolur bakın dedim sonra işte sorular sordu ne zmndır istiyon sorun neydi falan anlattım hepsini dediki Allahın çok şanslı kulusun bunu öncelikle bil dedi
Sonra baktı neyse dediki ya bişi sölemek istemiyorum çok net değil bende dedim ki erkek değilmi güldü Yok kız gibi dedi :)))
Yani bence kız ama sölemek için erken 3 boyutlu ult gir yada bekle dedi bakalım işte böyle
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile oh beeeee nihayettttt
beceririz anacım beceririz deeeeeee
kız doğumda ıkınırkennn çişi kakası gelen kadınlar varmışşş, offf bu beni çok korkutuyo.... :bbo: rezil olmak var yaniiii
acısı filan umrumda değilll
TABI YA KIZLARI SUSLEMEK ÇOK ZEVKLI OLUR:ecrin_bebek:
KIZ DOGUM ONCESI LAVMAN YAPILIR MERAK ETME CIKARIRSIN HEPSINI ONCEDEN...AMA ZATEN O HALDE APIŞMIŞ BIRSEKILDE ZATEN INSAN YETERI KADAR REZIL OLUYO AMA BUNA REZILLIK DEMEMEK LAZIM..BENI ANADAN DOGMA SOYDULAR BI KIYAFET USTUMDE ARKAMI DONUNCE KICIM BASIM HEP GORUNDU ...GENC ERKEK DOKTORLARDA VAR..REZIL OLDUMMU HAYIRRR CUNKU O AN ANASINI SATAYIM DIYOSUN HIC DUSUNME ONU YANİ...
Eliiiiiiiiiiiiiiiffff bak bu yamuk senin ifadeni çalmıııııııııııııııışşşşş :roflol: :roflol: :roflol:
saol canım Allah razı olsun. Benim içime kız doğuyor, eşiminkinede. benim bebek geç döllenme olmuş. ama bu hafta biraz hızlı ilerledi. belkide erkektir. erkekse eşim havalara uçar. çok istiyor. dr.um benim doğum tarihimide değiştirdi zaten. nisan sonu ya da mayıs 4 te doğuma giricen dedi. normalde 8 mayıstı erkene alındı. aynen ben en iyisi USG yi baz alim. senin bebişin nasıl? yeni gelişmeler var mı canım?Canım ne mutlu sana!Hareketli bir çocuk olacak desene maşallah ona
Yakında görürsünüz inşallah cinsiyetini de hem bak bebişin hızlı büyüyormuş yoksa erkek olmasınbilmiyorumkismileGüya ikisine de dünyalar kadar sevinirsiniz yeterki sağlıklı olsun...Bir de sanırım doktorun gördüğü zamanı baz almak gerekir doğumda ona göre planlanmıyor mu zaten?
ayyyy geldimm sonundaa.. yarın sabah için börek yaptım kocişime,sabah pişircem,attım dolaba:)
yani yine yoruldum :)))
zonox canım; bebeğini görmüşsün ne güzel!! maşallah onaaa
adamerve cim seninde bebeğin 10 haftalık olmuş bile:)) kocaman olmuş artık,maşallah ona
ohh hamarat hatun hem de hamarat anne sana da maşallah canımafiyetle yiyin inşallah...
Evet hayatım ya zaman gerçektende akıp geçiyor ne ara bu zaman oldu ben de anlamadım...Çok şükür ki günlerimde çok rahat geçti..Bu iyiye mi delalet kötüye mi bilmiyorum ama ben kötü düşünmüyorum
saol canım Allah razı olsun. Benim içime kız doğuyor, eşiminkinede. benim bebek geç döllenme olmuş. ama bu hafta biraz hızlı ilerledi. belkide erkektir. erkekse eşim havalara uçar. çok istiyor. dr.um benim doğum tarihimide değiştirdi zaten. nisan sonu ya da mayıs 4 te doğuma giricen dedi. normalde 8 mayıstı erkene alındı. aynen ben en iyisi USG yi baz alim. senin bebişin nasıl? yeni gelişmeler var mı canım?
saol kuşummm. ben ilk sizlerle öğrenmiştim gebeliğimi. burda bana şeroydu sanırım gebelik testi al çıkar demişti ve hamiş olduğumu lk burda öğrenmiştim. o zamanlar 4 haftalık bi fasulyeydi. şimdi ise şeftali kadar oldu. zaman ne çabuk geçiyor. senin üçüzler nasıl. eminim kıpır kıpırlardır:lepi:
ayy benimkilerde 8 gün önde gidiyor maşallahhhzaman gerçekten çok hızlı...ben daha hissedemiyorum hareketlerini ama çok sabırsızlanıyorum:asigim:
1 bedende 4 can. inanılmaz bişi =) her biri bi yerden kıpır kıpır. yirim onları ben. opuyorumnanaktan
saol canım Allah razı olsun. Benim içime kız doğuyor, eşiminkinede. benim bebek geç döllenme olmuş. ama bu hafta biraz hızlı ilerledi. belkide erkektir. erkekse eşim havalara uçar. çok istiyor. dr.um benim doğum tarihimide değiştirdi zaten. nisan sonu ya da mayıs 4 te doğuma giricen dedi. normalde 8 mayıstı erkene alındı. aynen ben en iyisi USG yi baz alim. senin bebişin nasıl? yeni gelişmeler var mı canım?
Bakalım merakla bekliyoruz canım ne olacağını...Umarım gönlünüze göre olur tabii...
Erkeklerin genelinde zaten bir erkek merakı var nedendir bilmembilmiyorumkismile
Doktorun ne dediyse odur bencede usg yi baz al..Benim bebiş iki hafta önce gördüm o zaman iyiydi kalp atışlarını duyduk bebişi gördük;kafa kısmı popo kısmı...opuyorumnanaktan Bu hafta yine gitmek istiyorum kahverengi yakın akıntım oldu gecen gun arkası gelmedi ve artmadı ama içim rahat değil birazda ondan gidesim var...
kızlar 2li testte free beta HGC değeri 50 nin altında olanların oğlu üstünde olanların kızı oluyormuş Alper mumcunun sitesinde yazıyor. Mayıs annelrrinde çoğu arkadaşta tuttu. doğruluk payı %75 karaguul ve gökçe baksa çok merak ettim.Doğrumu cidden:icecream:
ayy benimkilerde 8 gün önde gidiyor maşallahhhzaman gerçekten çok hızlı...ben daha hissedemiyorum hareketlerini ama çok sabırsızlanıyorum:asigim:
selam kızlarr misafirim geldi haver vermeden cıkmak zorunda kaldım..:çok üzgünüm:..eee nasılsınız bakalım...:içelim:
fatoşumm bebemm kızın olucak demiş dr. gerci kesin bişiy söylememiş ama biz erkek demiştik bence dr. yalan söylüyo erkek senin bebik..:dilcikar::dilcikar:
sağlıklı olsunda gersi öenmli değil.:umursamaz:bakalım suyun neyi olcaka.CADIARZU
merhaba kizlar
topukluayakkai 3üzlerinmi var gercekten :)))) oynamaya basladiklarinda fena olur ya :)
Oy anneleri şimdi onlar bir kıpraşırsa seni sağlı sollu oynatırlar artıkkaydirigubbakcemile2
Ayy yesinler onları maşallah maşallah valla
Bakalım merakla bekliyoruz canım ne olacağını...Umarım gönlünüze göre olur tabii...
Erkeklerin genelinde zaten bir erkek merakı var nedendir bilmembilmiyorumkismile
Doktorun ne dediyse odur bencede usg yi baz al..Benim bebiş iki hafta önce gördüm o zaman iyiydi kalp atışlarını duyduk bebişi gördük;kafa kısmı popo kısmı...opuyorumnanaktan Bu hafta yine gitmek istiyorum kahverengi yakın akıntım oldu gecen gun arkası gelmedi ve artmadı ama içim rahat değil birazda ondan gidesim var...
2li test yaptırana kadar meraklanmaya devam demek ki benım için daha çook var bebişimin ne olduğunu ögrenmeyeÖncelikle sizinkiler için sevinicem inşallah:Saruboceq:
canım bebişinin iyi olmasına sevindim. artık 2 3 haftaya 11-14 testine gidersin bebişini 4d de görrsün. zatn 2li testte cinsiyeti söyleyn söylüyor. söylemeselerde 14ç haftada çıtlatıolar. ya sabır ya sabır :)
Gamzelim hoşgeldin canım. Hızlı bir giriş yaptınbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?