perinin ifadesini almam lazım önce :) yoksa gözüme uyku girmezzzklava:
15 mıııı bilmiyorumkismile dr un ne dıyo bu durumaa normalmıymış yanııı
kızlarrr ben çıkıyorm son saatlerde katılamadım muhabbetinize biraz yogunlaştı burası
neyse pztesiye kadar yokum ben yarın yarım gündü zaten izin aldım gelmicem işe :)))
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere hoşçakalınnn
karasuyum ayrıca hayırlı olsun almışsın tabletleri hadi bakalım inşallah vesile olur tatlım..bende bu akşam kocişimle konusup ikna ederim inş :Saruboceq:
Şekerciklerim çok acıktım cokacimcoook yimaamı yiyip geliyom kaybolmayın haaaa yerimseniben
kızlarrr ben çıkıyorm son saatlerde katılamadım muhabbetinize biraz yogunlaştı burası
neyse pztesiye kadar yokum ben yarın yarım gündü zaten izin aldım gelmicem işe :)))
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere hoşçakalınnn
karasuyum ayrıca hayırlı olsun almışsın tabletleri hadi bakalım inşallah vesile olur tatlım..bende bu akşam kocişimle konusup ikna ederim inş :Saruboceq:
Şekerciklerim çok acıktım cokacimcoook yimaamı yiyip geliyom kaybolmayın haaaa yerimseniben
az ye diyo :roflol: :roflol:
Hoşcakalll çıtıpıtıımm :) kendine iyi bakkkkkk
afiyet olsun NAGİŞ lülülülülülü
hoşgeldın şeker portakalıı nasılsınn sen anlat bakalım senı goren cennetlıkkk
Ya kuşum bıraksana sen şu işi yaa, doktorun sana dinlen çalışma demedi miklava: sana ne yeni gelen elemandan hayatım, ona iş öğretecek başka adam mı kalmadı işyerinde Alllah aşkına, bebeğinden kıymetli mi sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klava:
Yamuğuuuuuuuuummmm olumunekankayizsmile noldu küsüştük müüüüüüüüüüü :teselli:
işte işyerindeki bu saçma durum ve yoğunluk yüzünden giremiyom eskisi gibi sürekli masamda bulunduğu için giremiyom buraya hep program açık poliçe girişi yapıyorum ondan uzak kaldım sizede şimdi fırsatını bulunca hemen gireyim dedim
yaaa evet işte gerçekten bi ben varım burda bu işi bilen işin kötü yanıda o zaten ben olmazsam burada kimse bişi bilmiyo mecburum birazda birde cumartesi bütün gün ege üniversitesindeydim tetkikler nst ultrason filan akşama kadar birsürü işlem yapıldı ve bana bi problem yok dediler iyi durumun dediler bende rahatladım hemen işe geldim
perinin ifadesini almam lazım önce :) yoksa gözüme uyku girmezzzklava:
hımm annadım şekerc ımmm
ee sen kaç kılo aldınnn nasıl gıdıo
sen kaç aldın kız?
kızlarrrrrrr ben geldimmm. dün bebişimi gördüm 2li testte. çok heycanlandım. kıpır kıpırdı. eşimle inanamadık. gerçekten hamile olduğumu anladım o bebeği görünce. SAT a göre 12+2 idim. doktor 13 haftalıksın dedi. hangisini baz alim sizce? haftaya 14 haftalık olcak dr.uma 2li testin sonucunu götürcem. sizce cinsiyeti söyler mi??? 2li testi yapan dr söylemedi. göremiyorum dedi. ki imkansız bebeğim çok hareketli heryerini gösterdi maşallah ehehehe:dance:
amaaan bende 9 kilo aldım diye bunalıma girmiştimakannehir
şimdi kendimi daha iyi hissediyorum demekki ben abartmışım normalmiş benim kilom sositososito
kızlarrrrrrr ben geldimmm. dün bebişimi gördüm 2li testte. çok heycanlandım. kıpır kıpırdı. eşimle inanamadık. gerçekten hamile olduğumu anladım o bebeği görünce. SAT a göre 12+2 idim. doktor 13 haftalıksın dedi. hangisini baz alim sizce? haftaya 14 haftalık olcak dr.uma 2li testin sonucunu götürcem. sizce cinsiyeti söyler mi??? 2li testi yapan dr söylemedi. göremiyorum dedi. ki imkansız bebeğim çok hareketli heryerini gösterdi maşallah ehehehe:dance:
ben kaçıyorum azcık yuruyuşe çıkıcam kızlarrr sızlerı sevgıyle kucaklıyorum akşama gırersem görüşürüzzzz mucuksssssssssssss
ben kaçıyorum azcık yuruyuşe çıkıcam kızlarrr sızlerı sevgıyle kucaklıyorum akşama gırersem görüşürüzzzz mucuksssssssssssss
hadı gozun aydın şekerımmm ne gusel maşallahhh
haftaya ınş. gorurusun bebişinın cınsıyetını allah sağlık versınnn
ohh ohh maaşallah bebişine
gerçekten insan o hareketleri görünce inanmıyo ya
haftayada cinciyeti belli olur canım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?