Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
15 mıııı bilmiyorumkismile dr un ne dıyo bu durumaa normalmıymış yanııı

az ye diyo :roflol: :roflol:

Hoşcakalll çıtıpıtıımm :) kendine iyi bakkkkkk

Şekerciklerim çok acıktım cokacimcoook yimaamı yiyip geliyom kaybolmayın haaaa yerimseniben

afiyet olsun NAGİŞ lülülülülülü

kendıne ıyı bak şekerım nanemmmmmm kokulu kokulu opüyorummmm hahahahhaha :1hug:

Şekerciklerim çok acıktım cokacimcoook yimaamı yiyip geliyom kaybolmayın haaaa yerimseniben

afıyet olsun guzelimmmm cokacimcoook :CüvCüv:

hoşgeldın şeker portakalıı nasılsınn sen anlat bakalım senı goren cennetlıkkk

işte işyerindeki bu saçma durum ve yoğunluk yüzünden giremiyom eskisi gibi sürekli masamda bulunduğu için giremiyom buraya hep program açık poliçe girişi yapıyorum ondan uzak kaldım sizede şimdi fırsatını bulunca hemen gireyim dedim

yaaa evet işte gerçekten bi ben varım burda bu işi bilen işin kötü yanıda o zaten ben olmazsam burada kimse bişi bilmiyo mecburum birazda birde cumartesi bütün gün ege üniversitesindeydim tetkikler nst ultrason filan akşama kadar birsürü işlem yapıldı ve bana bi problem yok dediler iyi durumun dediler bende rahatladım hemen işe geldim

hımm annadım şekerc ımmm

ee sen kaç kılo aldınnn nasıl gıdıo

[
perinin ifadesini almam lazım önce :) yoksa gözüme uyku girmezzz klava:

heheheheheh ne ifademi alcan yaa bayanssulusmile hayret bişiiiiii taşmı taşıyom kızıııım valla bişi yapmıyom bütün gün oturuyom burda hihoyyyt 15 kilomu aldın hmmmm iyiymiş ben 14 kilo aldım

kızlarrrrrrr ben geldimmm. dün bebişimi gördüm 2li testte. çok heycanlandım. kıpır kıpırdı. eşimle inanamadık. gerçekten hamile olduğumu anladım o bebeği görünce. SAT a göre 12+2 idim. doktor 13 haftalıksın dedi. hangisini baz alim sizce? haftaya 14 haftalık olcak dr.uma 2li testin sonucunu götürcem. sizce cinsiyeti söyler mi??? 2li testi yapan dr söylemedi. göremiyorum dedi. ki imkansız bebeğim çok hareketli heryerini gösterdi maşallah ehehehe:dance:

amaaan bende 9 kilo aldım diye bunalıma girmiştimakannehir
şimdi kendimi daha iyi hissediyorum demekki ben abartmışım normalmiş benim kilom sositososito

hadı gozun aydın şekerımmm ne gusel maşallahhh

haftaya ınş. gorurusun bebişinın cınsıyetını allah sağlık versınnn

ohh ohh maaşallah bebişine
gerçekten insan o hareketleri görünce inanmıyo ya
haftayada cinsiyeti belli olur canım boshayallersmile

Son düzenleme:
ben kaçıyorum azcık yuruyuşe çıkıcam kızlarrr sızlerı sevgıyle kucaklıyorum akşama gırersem görüşürüzzzz mucuksssssssssssss

Yimaamı yidim, elmamı yidim, folikimi de içtim, kocişimin ilk ilaçını da verdim içirdiiiiiiiiiiiiiiimmmm zemuszemus oooooooooooohhhh benden keyiflisi yok bayanssulusmile

Son düzenleme:
hadı gozun aydın şekerımmm ne gusel maşallahhh

haftaya ınş. gorurusun bebişinın cınsıyetını allah sağlık versınnn

ohh ohh maaşallah bebişine
gerçekten insan o hareketleri görünce inanmıyo ya
haftayada cinciyeti belli olur canım boshayallersmile

saolun canlarım. çok merak ediyorum Allahın gücüne gitmez dimi. erkekte olsa kızda olsa farketmiyor ama merak ediyorum işte. kız ya da erkek bebeğin belirtileri var mı? hoş bu sene erkek senesiymişş nisan annelerine baktım %80 i erkekkaydirigubbakcemile3

bu arada benim o düşük tehlikesi günlerim bitti dimi kızlar.

bebişimizi öyle hoplar zıplar görünce inanamadık. sanki dans edio gibiydi. Allah herkese bu güzel duyguları nasip etsinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…